onsdag 25 augusti 2010

Ljust & fräscht

Oj, oj vad tiden rusar snabbt just nu... Vi är inne i en intensiv period på jobbet både jag och J och här hemma har vi många projekt igång samtidigt men inget kul att visa upp så ni får ha överseende med att blogginläggen lyser med sig frånvaro. Något som jag gärna skulle liva upp en kväll i höstmörkret med är Fredrik Lindström och Henriks Schyfferts nya krogshow "Ljust & fräscht", fler än jag som känner sig träffade av denna beskrivning? "Ljust & Fräscht är en ny krogshow om jakten på det perfekta boendet och vår slitsamma väg dit, kantad av hopp, förtvivlan och ett ständigt lager av byggdamm."

Läs mer om showen här.

8 kommentarer:

 1. Jaaa, skulle hemskt gärna vilja gå och se denna show!
  Ska tydligen vara något alldeles extra för oss inredningstokiga!
  Happy sunday!

  SvaraRadera
 2. Åh den måste man ju absolut gå och se!

  Ser fram emot nya inlägg!

  SvaraRadera
 3. Ditt inlägg, läskande lemonad om sk drink dispensers. Även jag har suckat och trånat efter sådana att ha drinks i! Jag har hittat en web-butik i Canada som säljer. Jag har inte kollat frakt och tull men visst är de läckra. Kika in på mitt inlägg från 07 juni 2010 och butiken.

  http://franskapastiller.blogspot.com/2010/06/vill-ha-kansla.html

  http://www.rshcatalog.com/category/s?keyword=drink+dispenser

  Hör gärna av dig om du kollar frakt och sånt. Stor kram och lycka till!

  SvaraRadera
 4. Rättelse...tryckfels-nisse...jag menade förståss en amerikansk web butik...Kram, kram.

  SvaraRadera
 5. Den showen skulle jag gärna vilja se!

  SvaraRadera
 6. Spännande!

  Ta vara på varandra sådana perioder har vi väl alla..?

  Ha get gott  Maliin

  SvaraRadera
 7. hej kära ni.. hemma snickare..

  passerade ert hus, men det var länge sedan vi fick se ngt från insidan, när skall vi bli uppdaterade på hur fint ni säkert har fått det..

  vore kul..

  // berra

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag har läst här hos dig förut men inte skrivit. Bara imponerats och förundras över vilket fantastiskt jobb ni gör. Och vilket hus ni får! Det är helt underbart, så vackert! Jag måste bara få fråga en sak som du säkert ha svarat på tusen gånger innan. Varför är det enklare att bygga om än att bygga helt nytt? Jag är bara jättenyfiken =) För jag förstår att läget är sagolikt, utsikten från verandan kan ju liksom inte bli bättre. Så jag förstår ju varför huset ligger där det gör men trodde nog att det hade varit enklare att riva det gamla... Måste tillägga att jag är absolut ingen rivningsfantast ;-)

  Hursom helst är det otroligt spännande och inspirerande att kika in här ibland.
  Hälsar Sofia

  SvaraRadera

Annonser: