onsdag 5 januari 2011

TV tips!

I kväll är det premiär för härliga Isabelle McAllister nya byggprogram Fixa Rummet som helt och hållet handlar om barnrum! Perfekt inspiration för mig som ska inreda två barnrum här hemma i vår. I det första av åtta avsnitt får Melker hjälp att göra sitt vita rum mer färgglatt i sann Pippi Långstrump anda och tillsammans bygger de en härlig uppfinnarhörna. Jag har sett förhandstitten och älskar att Isabelle verkligen låter barnen vara med både att bestämma hur det ska se ut och sedan att utföra renoveringen och att hon använder sig mycket av återbruk och secondhand - ett miljötänk som gillas!

Programmet går kl 18.45 på SVTB (Barnkanalen).

8 kommentarer:

 1. Tack för tipset ! Jag har läst om det och det verkar kul. Vill jag inte missa :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 2. Hej. Vilken fin blogg du har och vilket fantastiskt fint hus ni har och vilket jobb ni gjort! En fråga, vad har ni för bred-plankigt golv i huset, vilket fabrikat och träslag samt behandling?
  Mvh,
  Susanna

  SvaraRadera
 3. Åh så mysigt det låter! Det ska jag försöka kolla in via SVT Play nästa gång jag är hemma. Funkar inte med SVT Play i Norge pga upphovsrätten, surt... :(

  Måste ju också bara lägga mig till i raden av beundrare av det OTROLIGA jobb ni gjorde med huset i 2010. Svårt att förstå hur ni har lyckats hinna med så mycket och hur oerhört läckert allt blir! Jag är helimpad!

  Liten fråga - den stora klockan som man ser på bilden från övre hallen - är den från EM? Såg att du hade länkat dit i ett tidigare inlägg men de är helt slutsålda och jag MÅSTE ha tag i en sådan. Har sett den på andra ställen tidigare och tycker den är så himla läcker men aldrig lyckats lista ut vart man kan få tag i den innan jag såg din länk. Hoppas kunna hitta en liknande i någon webbutik...! :)

  Ha en fortsatt fin start på det nya året,

  kram Caroline

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Hej,

  Jag skulle vara nyfiken på ert hus planlösning, inte har du lust att lägg ut lite skisser på din blogg? Vi ska bygga nytt efter att precis ha fått färdigt ett hus och alla planlösningar intresserar. Har följt din blogg ett tag och kunde så gott som "kopiera" ert hus. Gillar din stil med andra ord! Tänker att ni har fiffiga lösningar också i bottenplanen som man kan ta idéer från! Vänlig hälsning från södra Finland!

  SvaraRadera
 6. Såg detta program tillsammans med dottern och tänkte direkt att hon skulle vilja göra om i sitt rum också, men hon sa inget!:) Här har barnen fått vara med och bestämma om sina rum, även om de inte fick igenom precis allt.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej!

  ja det var ett bra program, kul när det är saker man själv vill se på bolibompa =)

  Måste verkligen säga att ni har gjort ett fantastiskt jobb med ert hus, så fint allting blir och vad duktiga ni är.

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Tack för fint omnämnande!
  Och galet mycket jobb ni har haft på huset men det blir urtjusigt!- hollywoodtrappa!
  Heja er!

  SvaraRadera

Annonser: