torsdag 3 februari 2011

Bloggfest!
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen på slutet! Jobb i massor och brist på dagsljus att fota i stavas förklaringarna men i helgen har jag mycket att se fram emot så då hoppas jag på att få ny energi! På lördag är jag nämligen bjuden på bloggfest på Invito här i Umeå, en kväll som lockar med mingel, bubbel, tävlingar, god mat och välfyllda goodiebags så det kan ju inte bli annat än trevligt! Bakom bloggfesten står Anna och Therez och du kan läsa mer om festen här eller här. På söndag kommer familjen och hjälper oss med det sista på lilla Ts rum så förhoppningsvis kan jag bjuda er på lite bilder till helgen!

6 kommentarer:

 1. Så trevligt, ha det så roligt!

  kram pernilla

  SvaraRadera
 2. Spännande ha så roligt väntar på bilder sen kram Sussi.

  SvaraRadera
 3. Ni vet sannerligen vad ni håller på med.

  Jag arbetar inom hantverks/inredningsbranschen och brukar titta in här några gånger om året för att se hur det går för er. Det övergår dock mitt förstånd hur ni får ihop det? Ni har redan ett eller två barn. Var är dom när ni håller på? Var hittar ni tiden? Jag förstår verkligen inte. Jag har barn och hus själv och det är ju jättesvårt om man inte lämnnar bort barnen hela tiden. Det är svårt att riva ett hus och köra maskiner på kvällarna när barnet/barnen sover.

  Jag är inte här så ofta att jag har koll på vad ni arbetar med, men jag antar att din gubbe är hantverkare? Oavsett, jag har folk runtom mig med egna firmor, som är anställda hantverkare, som har tillgång till "gratis" arbetskraft. Jag vet ingen som får ihop det som ni. Hur. Bär. Ni. Er. Åt? Eller är det helt enkelt så kul att det är värt att lägga all ledig tid på det?

  Det är ofint att prata om pengar sägs det, men om ni inte gör jobbet själva, vilket man får intrycket att ni gör, ja då måste ni ha vunnit på lotto...haha.

  Lycka till med fortsättningen och barnafödandet.

  SvaraRadera
 4. Åh va lyxigt det lät med bloggfest! Jag blir inte alls avudsjuk....

  SvaraRadera
 5. Det komemr bli en supertrevlig kväll! Ser fram emot att träffas :).

  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Danne: Tack snälla du! Hur vi får ihop det? Ja vi prioriterar, låter lilla T vara med så mycket hon vill/kan och har aldrig trippat på tå när hon sover så vi lever ofta om på kvällarna efter hon somnat. Sen har vi turen att ha båda våra föräldrar som gärna ställer upp som barnvakt då det behövs. Min sambo har ingen som helst hantverksutbildning och jobbar i möbelbranchen till vardags, han är bara intresserad och händig. Hantverkare har vi inte anlitat utan vi gör allt vi bara får göra själva!

  SvaraRadera

Annonser: