måndag 21 februari 2011

Love is all you need!


Bilder: Dixie

Jag som brukar ha ganska svårt för väggord i vanliga fall föll pladask för detta stora fina (mäter 105cm) från Dixie! Supersnyggt utomhus som på bilderna med jag skulle nog ha det ovanför våran eller kanske lillebrors säng. Har man tålamodet så kan man ju faktiskt köpa metalltråd och böja till sitt eget.

Det kom som ni kanske märkte inga uppdaterade bilder från Ts rum igår, vi hann pyssla på ganska mycket men innan jag hann plocka fram kameran så slog kräkfesten till igen... Men idag har skruttan varit sitt vanliga pigga jag igen och både J och jag har klarat oss helt och hållet så nu hoppas jag att faran är över för denna gång!

13 kommentarer:

 1. Inspirerande! Hoppas att kräkfesten stannar borta nu!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det fint det där väggordet! Jag såg det idag när jag gick in på blomaffär´n här i Holmsund (Holmsunds blommor).
  Hoppas ni klarar er från mer kräksjuka...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej där!
  Ett sånt snyggt väggord!
  Är inte heller ngn fantast av dem annars men detta var annorlunda!
  Håller tummarna för att du slipper kräksjukan! Aldrig roligt. Här har vi en förkyld liten kille som andas täppt i sömnen. Önskar man kunde trolla bort det!!!
  Redigerar just tulpanfoton från helgbesök på Ulriksdals slottsträdgård strax utanför Stockholm. Har du varit där? Det var ett av mina favoritställen när vi bodde i Stockholm.
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Har sett det innan, grymt fint ord! Skulle aldrig ha tålamod och böja ihop ett själv ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Ja, så snyggt väggord. Jag har ett par här hemma och tycker att det är ett enkelt o snyggt sätt att piffa till det lite!
  Men nu är jag nyfiken på allt ert pyssel i er flickas rum. Vill se bilder!! Spännande! =)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad coolt med väggord på fasaden. Kräksjuka låter trist. Hoppas ni fortsatt ska klara er.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 7. Jag håller tummarna för att ni håller Er friska från och med nu.
  Så snygga bilder! Det där väggordet kan ju som sagt inte vara så svårt att göra... Metalltråd har jag gott om. Tid också, idag. Hmmmmm.... Tack för tipset!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Stackars liten! Hoppas innerligt att du håller dig frisk! Inte det man vill ha när en förlossning är i antågande. Fast på något märkligt vis tycker jag att man brukar hålla sig frisk i närheten av förlossningen hur sjuka alla runt om kring än är...

  Jag har också lite svårt för väggord men den där var faktiskt riktigt fin.

  Ta hand om dig!
  / Anna

  SvaraRadera
 9. Väggord skulle jag vilja ha i vårt sovrum men har inte hitta något jag fastnat för. Vill inte ha samma mening som alla andra har utan något mer personligt. Som är ämnat för oss.

  Hoppas ni får vara friska nu,
  / Kia

  SvaraRadera
 10. Gillade verkligen den idéen, kanske något att efterapa! :)

  SvaraRadera
 11. Det där var verkligen snyggt! Enkelt och lite diskret också. I like!

  Vilken förändring ni har gjort med huset! Helt underbart! Ska bli roligt att följa det!

  SvaraRadera
 12. Gillar inte heller väggord, det har blivit lite för vanligt. Tycker dock att det gjorde sig riktgt bra på en vägg, och då särskilt i den omgivningen. Intressant blogg förresten!

  SvaraRadera

Annonser: