lördag 5 mars 2011

Njuter på balkongen!Ingen bebis har kommit än men min kropp förbereder sig verkligen för fullt med förvärkar och en förlamande trötthet och mina tankar upptas till 99% av hur och när detta lilla underverk har tänkt komma till världen, hur gott han kommer att lukta, om namnet vi valt kommer att kännas rätt och hur otroligt mycket jag ser fram emot att få dyka ner i bebisbubblan igen!

Nu har jag skickat iväg J och skruttan på pyttedans och har suttit en stund uppe på balkongen utanför vårt sovrum och bara njutit av solens strålar - underbart! När vi köpte huset var tomten näst intill igenvuxen, lummig och mysig men helt vildvuxen och älven såg man inte alls. Jag vet inte hur många träd och buskar vi tagit ner totalt men det handlar i alla fall om ett femtiotal... Dessa två bilder är tagna ur exakt samma vinkel, fyra aspar och en björk har vi sparat men minst fem aspar, en björk, tre häggar, en rönn, en sembratall och oräkneliga buskar har fått stryka på foten.

14 kommentarer:

 1. en som diggar ert hus ;D05 mars, 2011

  måste bara säga, jag följer din blogg & ni har ett så oerhört vackert hus. Har även sett det utifrån och man blir helt stum, det är så fint & vilken skillnad det blivit. Tackar för den inspiration du ger och olika tips å trix på sidor och saker :)

  SvaraRadera
 2. Vad mycket bättre det blev när ni tog bort mycket av det som skymde utsikten.
  Dessutom har ni gjort ett enormt jobb med huset, det är verkligen som natt och dag, jättefint har det blivit.
  Tack för att du delar med dig :)

  Snart händer det, lycka till!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken underbar dag det är! Sol och plusgrader här nere i södern idag. Låter som du förbereder dig på bästa sätt inför den lilles ankomst! Härligt att få ta del av dina positiva tankar!
  Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Blev lite skillnad!
  Ha en toppen lördag.
  / Kia

  SvaraRadera
 5. Vad härligt med en stund på balkongen. Vila och ta hand om dig.

  SvaraRadera
 6. Ååååå vad Spännande! :)

  SvaraRadera
 7. Ja visst är det underbart med solen! Man blir lycklig! Hoppas faktiskt att våren är på väg nu!

  Vilken skillnad efter ni tagit bort träden! Klar förbättring!
  ;))

  SvaraRadera
 8. Så vackert ni har det runt er! Satt på vår balkong en stund igår jag med. Med kaffet ;;)

  Ha en fin söndag nu! Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Oj vilken skillnad! Det är ju fy skäms att täcka för sån där härlig utsikt med en massa träd:) Lycka till med det du väntar på!

  SvaraRadera
 10. Ujuj, vad spännande att det är 0 dagar kvar på din nedräknare! :) Vilken skillnad det blev när ni tagit ned träd - härligt att bo så nära vatten, det är så fridfullt.

  SvaraRadera
 11. Kanske blev det bebis idag? :) Håller tummarna!

  SvaraRadera
 12. Kalhygge, men det blir la bra.

  SvaraRadera
 13. Stackars, stackars dig... Jag minns känslan av de där sista dagarna som om det var igår. ;0) (Var ju 1 1/2 månad sedan...) Men tänk vad underbart det kommer att bli när lilleplutten äntligen kommer ut! LYCKA kan man nog stava det till... Ta hand om dig och försök att njuta så mycket du bara kan av lugnet nu, för sedan är det minsann allt annat än lugnt! :0)

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 14. Vilken skillnad på huset före och efter.. och så många fina idéer ni förverkligat. Jättekul att se!
  Lycka till med allt i framtiden!

  MVH
  Linnea Silversmed

  SvaraRadera

Annonser: