måndag 15 augusti 2011

Tapetnyheter från Mr Perswall


Mr Perswall, specialisten på digitaltryckta design- och fototapeter, har precis i dagarna utkommit med en ny tapetkollektion 'Communication' som innefattar 28 mönster. Det här underbara hjärtat förälskade jag mig i, tyvärr var inte sambon helt övertygad... Här stylat med årets upplaga av det ursnygga skåpet 'Collect' från Sara Larsson och hennes designstudio A2.Den här tapeten älskar jag på bild men känner att man skulle behöva se i verkligheten. Om inte annat skulle man ju kunna göra en äkta variant med plankor och bokstavsschabloner. Skulle bli snyggelisnyggt  i min trädgårdsbod. Vi har en tråkig vägg på vår lilltoa nere och där skulle den här härliga "stenväggen" passa som handen i handsken! På skruttans rum har vi sedan tidigare en tapet från Mr Perswall som vi är helnöjda med och nu tror jag nästan att jag måste klicka hem denna också!!! Takarmaturen av ruffa kopparrör har länge stått på min "vill ha-lista" jag måste nog gulla med min bonuspaappa om han kan fixa en till Ws blivande rum! 

Kollektionen innehåller många fler godbitar (t ex tapeterna 'concrete' och 'library') som är väl värda att kolla in, det kan du göra här

4 kommentarer:

 1. Men vilka oerhört coola tapeter. Tänk så mycket fint det finns. Tack för inspirationen.

  Ha det fint

  SvaraRadera
 2. Gud vilka snygga tapeter! Superläckra allihopa, nu blev jag sugen på att föra om här hemma!
  Sara

  SvaraRadera
 3. Och var hittar jag "plank-tapeten" ?
  Skulle funka bra som fond i min lilla familje-fotostudio. =)

  SvaraRadera
 4. Susanne Jag hittade ingen mailadress till dig så jag hoppas att du läser här i stället! Alla tre tapeter i inlägget kommer från Mr Perswall, även planktapeten! Jag tror den skulle bli klockren i din studio!

  SvaraRadera

Annonser: