torsdag 13 oktober 2011

Bloggträff i Stockholm
Jag håller som bäst på att packa väskan för i morgon bitti tar jag flyget ner till Stockholm för att delta i Trendgruppens bloggträff, gå på Hem & Villa mässan, träffa vänner och springa i affärer. Och om jag hinner tänkte jag även besöka Designmarknad STHLM som går av stapeln i helgen. Det blir första gången jag är ifrån lillfisen mer än några timmar så det känns lite jobbigt men samtidigt ska det bli oerhört skönt att få sova hela nätterna utan att bli väckt! Har ni förresten några tips på butiker att komplettera min Stockholms-shoppings-lista från förra året med så får ni gärna dela med er!

Kameran följer självklart med på resan så bildrapportering utlovas! På tal om bilder så har jag fått flera mail angående bilderna i förra inlägget och jag har redigerat dem i det busenkla gratisprogrammet befunky.com. I förra inlägget jobbade jag med effekten 'Vintage colours' och på den här bilden har jag lekt med 'Cartoonizer.

Ni har väl inte missat att det pågår en tävling här på bloggen med fem valfria rullar Washitejp i potten? Tävlingen hittar du här.

16 kommentarer:

 1. Själv har jag inte varit i Stockholm på närmre tio år och känner därmed inte till stan något men jag måste tipsa dig om Frida - Snor & Glamour´s Stockholmsguide!
  http://snorochglamour.blogspot.com/search/label/stockholmsguide
  Kika in där så tror jag du ska hitta lite roliga butiker!!

  Ha det så trevligt!

  SvaraRadera
 2. Välkommen till Stockholm! Låter som en toppenhelg är att vänta!

  Ha det gott

  P.S Besök gärna Studio Sankt Pauls monter A 03.11 på mässan där även vi finns representerade representerade! ;) D.S

  SvaraRadera
 3. Jag säger väl oxå välkommen till Stockholm då :)
  Ojojoj, här finns ju massor att tipsa dig om. Antar att du redan varit på Zandvoort i Nacka?? Det är ju ett hett tips annars :)
  PUB på Hötorget har ju mer eller mindre utvecklats till ett inrednings-mecka också, kanske du inte hunnit se?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Höll på att glömma en av mina favoriter: Koffert!! På Humlegårdsgatan. Där kan du ju hitta härliga leksaker också...
  Kram igen

  SvaraRadera
 5. Hoppas du få ren toppen helg i Stockholm och sova hela nätterna!

  Kram kia

  SvaraRadera
 6. Hoppas du får en toppenhelg! Hade så gärna velat gå på bloggträffen men har ingen barnvakt. Jag får vara hemma och mysa med min lille skrutt istället och hoppas på många rapporter från er som är med. :)

  SvaraRadera
 7. Hoppas du får en trevlig resa!

  Kram Annelie

  SvaraRadera
 8. Ha en underbar resa! När jag är i Stokholm vill jag alltid besöka Granit på Söder! Fast ni kanske har Granit i UMEÅ också! Annars gillar jag Chilli också och Stockholm Quality Outlet i Barkarby! Bara 15 min med pendeln!

  SvaraRadera
 9. Jihhoo! Vi ses imorgon vännen!

  SvaraRadera
 10. Ha så trevligt! Blir säkert både intressant och kul!

  SvaraRadera
 11. Tack för bild-tipsen!!!

  SvaraRadera
 12. Tips att besöka på mässan är montern "Levande Betong" A12:39, fantastiska handfat och möbler formgivna och tillverkade av Joanna Forslund.

  SvaraRadera
 13. Tips att besöka på mässan är montern "Levande Betong" A12:39, fantastiska handfat och möbler formgivna och tillverkade av Joanna Forslund.

  SvaraRadera
 14. Tipsar om två butiker på min blogg idag som ligger på Humlegårdsgatan; Hans Mikaels (20-70% rabatt på massor, de renoverar) och Koffert (30% på allt under helgen och 50% from måndag, de ska bomma igen). Ha en jättemysig helg i storstan ;)

  Kram F

  SvaraRadera
 15. Heeej..nu kikat in på din fina sida..ska kolla mera sedan såklart..ses snart igen,.kram

  SvaraRadera
 16. Oj vilken ordningsam blogg. Gillar dina etiketter. lätt att hitta. jag hitta två squashrecept. I vanliga fall ger jag dem till hönsen. Men de tre sista ska jag rädda och göra dina recept. Själv är jag inte så mycket för att handla och så menannars är din blogg nyttig/tack

  SvaraRadera

Annonser: