lördag 29 oktober 2011

Happy Halloween!
Intressant att läsa era tankar om Halloween, verkar som de flesta firar den 31:a men det blir ju lite trist när det är på en måndag... Ja det är helt klart klurigt det här =) Idag har vi i alla fall halloweenpyntat hemma lilla T och jag och det är ju helt galet vad tunga pumpor är! Och dyra!!! 200 kronor fick vi punga ut för den här 10 kilosbjässen men det är ju trots allt bara Halloween en gång per år. Mina tankar att vänta med bus-eller-godis turnén gick inte hem hos lilla T så vi har varit och skrämt slag på grannskapet idag.


Jag tycker att pumporna är vackra precis som de är och lyser upp entrén så fint i höstmörkret!Jag försökte sälja in lite olika förslag på vad vi kunde göra med pumpan men lilla T ville inte veta av någon annan modell än den klassiska så en sådan fick det bli. Glögg har vi gjort idag också mer om det lite senare nu ska vi baka pizza till middag, mums!

 En riktigt skön lördagkväll till er alla oavsett om ni firar Halloween eller inte!

9 kommentarer:

 1. Fin pumpa! Och snygga krukor!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 2. Fin pumpa !
  Det är lite tveksamt i år när allt ska firas tycker jag :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 3. Men så fint du gjort med pumpan utanför dörren.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 4. Va mysigt det såg ut och vilka galet vackra dubbeldörrar ni har!

  SvaraRadera
 5. SÅ snygg entré! Jag blir så nyfiken på de stora svarta krukorna, vart är de köpta? Hoppas att de fortfarande finns att få tag på... Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. SÅ snygg entré! Jag blir så nyfiken på de stora svarta krukorna, vart är de köpta? Hoppas att de fortfarande finns att få tag på... Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. SÅ snygg entré! Jag blir så nyfiken på de stora svarta krukorna, vart är de köpta? Hoppas att de fortfarande finns att få tag på... Trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. SÅ snygg entré! Jag blir så nyfiken på de stora svarta krukorna, vart är de köpta? Hoppas att de fortfarande finns att få tag på... Trevlig helg!

  SvaraRadera
 9. Tack allihopa!

  Maria; Krukorna köpte jag på Blomsterkiosken här i Umeå förra året när de var på utförsäljning. Hoppas du hittar dina krukor!

  SvaraRadera

Annonser: