tisdag 13 december 2011

Den här bloggposten innehåller nötkräm


Foto: Unicef
Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEFkan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.
Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.
Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Foto: Unicef
Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

5 kommentarer:

 1. Detta är vår familjs "standardpresent" till far- och morföräldrar varje år.

  Jag vill att mina barn ska veta att de har det väldigt bra här och då känns det bra att ge bort en gåva som kommer andra barn till glädje.

  SvaraRadera
 2. Vilket fint initiativ!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du också gör det här!

  SvaraRadera
 4. Hoppas många ser och tar efter!

  SvaraRadera
 5. Bra, toppen, jag laddar ner till mina bloggar :)) kram fina du..du..jag ska köpa en kamera i julklapp...en canon (såklart)..jag inboxar dig så kan jag få lite tips tänkte jag..tjing

  SvaraRadera

Annonser: