fredag 9 december 2011

It's a house adventskalender - lucka 9


Lucka 9 presenteras i samarbete med webbutiken 1652 Waxholm och dagens vinst är en härlig ljusslinga från Brittiska Cable and Cotton värde 495kr. Bollarna är gjorda av bomullstråd vilket ger ett mjukt och härligt sken. Du har åtta härliga varianter att välja på och du ser dem alla här.

Tävlingssvaren kan du lämna direkt här i kommentarsfältet, på It's a house facebooksida eller maila till itsahouse@hotmail.com. Om du gillar, delar eller länkar gillas det så klart lite extra.

Dagens tävlingsfråga:

1. Vilken färg på slingan skulle du vilja vinna och var skulle du placera den?


Tävlingen är nu avslutad och vinnare blev:


Suivej som lämnade följande kommentar:


Ebba fem år tittar på julslingorna och utbrister:
Mamma - den var FIIIIIN.
Om Ebba fick välja så skulle hon vilja ha den Juliga julslingan och dekorera sitt rum med. Eftersom vi flyttat hem från utlandet har vi inte fått upp ljusstakar (de vi har går på annan strömstyrka ;-( ) i barnens fönster och denna skulle göra Ebba lycklig!



Stort grattis till dig! Maila mig din adress så kommer en mysig ljusslinga på posten inom kort! 
Varje tävling ligger öppen ett dygn (mellan kl 00.00 och 00.00). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och juryns beslut går inte att överklaga. Om vinnaren inte hört av sig inom en vecka från det att vinnaren utannonseras utses en ny vinnare. 

167 kommentarer:

  1. Jag skulle naturligtvis välja "All White" och placera den på den nymålade köksön när vi har juldagskytis med fina vänner.
    Där dukar vi alla upp härliga rester från våra julbord, äter och dricker gott.
    Senare på kvällen brukar vi spela spel eller utmana varandra i Sing Star- det tar tid eftersom vi är minst 16 personer varav hälften ungdomar mellan 11- 16 år! En av årets bästa dagar!

    Nu håller jag alla tummar jag har!

    Lena

    SvaraRadera
  2. Jag tror jag skulle välja "Cable & Cotton ljusslinga Mexican 35" för den skulle ge en riktig tivolikänsla! Placerar den i fönstret i vardagsrummet så man kan se den ute från vägen. Och sen ordnar jag ett party med tivolitema :D

    Maria
    hatti_fnatti@hotmail.com

    SvaraRadera
  3. Hejsan!

    Jag skulle vilja vinna ljusslingan Daisy och denna skulle jag placera i min dotter Theas rum, så hon slipper vara mörkrädd om hon vaknar på natten. Efter jul är det dags att börja sova i eget rum...kanske... :)

    Kram Petronella

    SvaraRadera
  4. Skulle välja Gobi och placera den i vardagsrummet slingrande i en grånad gammal stege åhhh vad fint det skulle lysa om kvällarna,höja mysfaktorn till en annan nivå bara fullkomligt älskar denna ljusslinga!!

    Kram Mona.G

    SvaraRadera
  5. Jag skulle välja ljusslinga Jul och placera den på bordet där vi äter.

    SvaraRadera
  6. Jag skulle önska mej Gobi 35, och lägga den på öppna spisen.
    Behöver lite mysigt sken, efter julen också! :)


    gotland(at)speedmail.se

    SvaraRadera
  7. Jag skulle välja "All white" och lägga den längs matbordet på julafton. En riktig stämningshöjare.
    Håller tummarna nu. :)

    SvaraRadera
  8. Jag skulle helst vilja ha All white 35. Den skulle vara snygg i vardagsrummet på tvbänken.

    /Annette

    SvaraRadera
  9. Hannah Larsson09 december, 2011

    Om jag vann skulle jag välja "George 35". Då skulle jag sätta upp den i vardagsrummet, på väggen, ovanför datorbordet, som stått tom och vit sedan vi flyttade in i somras. Så mysigt och fint! (:

    (larssonhannah@live.se)

    SvaraRadera
  10. Jag skulle välja Gobi och montera den på våran hemgjorda sänggavel som är inklädd i oblekt lin. Våra tre små barn, ja hela familjen, skulle få det jätte mysigt när vi ligger där och läser sagor i sängen ;)

    //
    Carina LM

    SvaraRadera
  11. Åh jag skulle så gärna vilja ha Mexican 35. Om jag vinner så ska denna härliga ljusslinga få hänga i hallen mellan vårat och våra söners sovrum. Den äldre pojken på 4 år är nämligen väldigt rädd för monster som bor i mörkret. På natten när han vaknar springer han in till oss i en väldans fart och jag bara väntar på att han snart kommer att ramla el springa in i något. men med lite ljus så..... :)

    SvaraRadera
  12. Hjälp, vad glad jag blev när jag såg priset i dagens lucka! :) Jag har trånat efter just en sån ljusslinga från Cable and Cotton jättelänge och vet precis vart jag vill ha den! Min sambo ska bygga en träställning till ett av våra sovrum och så ska jag sy tyg och massor med kuddar till och så ska det bli en orientalisk-inspirerad bädd/tält där vi ska ha mys- och sagostund med barnen på kvällarna. I "taket" på bädden vill jag jättegärna ha ljusslingan George 35, det skulle vara sååå mysigt! Hoppas, hoppas att jag har turen på min sida denna gång! :)

    SvaraRadera
  13. Jag skulle välja George, färgerna passar perfekt nästan var som helst hemma hos mig. Slingan skulle få slingra sig vid kanten av det stora fönstret i vardagsrummet och ligga en bit in på fönsterbrädan...

    SvaraRadera
  14. Jag skulle välja "George". Tycker den är urtjusig!

    Jag skulle lysa upp fönstret uppe i hallen jag använder som arbetsrum, men även använda den i dukningen då och då. Kanske lägga ner den i min stora fina Ittalavas, och placera den som en fin Centerpiece under en trevlig middag!

    Länken ligger som vanligt i marginalen:)

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  15. Jag skulle välja Daisy då den är så otroligt fin, denna skulle jag placera i det blivande barnrummet så att det livar upp med färg och ger en mysig känsla i rummet!

    SvaraRadera
  16. Jag skulle valt mexikan och placerat den i min dotters rum, hängt den i gardinstången. Ha en fin fredag!

    SvaraRadera
  17. Jag skulle välja slingan all white och placera den i vårt sovrum där vi är i stort behov av lite stämmningsfull belysning :)

    //Erika

    SvaraRadera
  18. Lätt George 35. Åååå dessa är så underbara!

    SvaraRadera
  19. Men åh så fina! Skulle välja den som heter jul och ha den på matsalsbordet hela julen.

    SvaraRadera
  20. Hej igen!
    Jag skulle välja all white och placera den just så som på bilden på vårt juliga köksbord. Mysigt när vi äter.
    kram Malin

    SvaraRadera
  21. George tyckte jag bäst om, den är neutral och mysig och skulle passa otroligt bra i vår beiga hall.

    SvaraRadera
  22. Har jag turen att vinna så väljer jag den underbara slingan Gobi 35. Jag gillar de lite dova färgerna men att det ändå är färg i den. Jag hade hängt den över mitt ommålade skåp jag har i sovrummet, där hade den fått hänga och sprida ett härligt sken. Det hade gjort sovrummet ännu mysigare!!

    / Katrin

    SvaraRadera
  23. Hej!

    Jag skulle vilja vinna ljusslingan George 35 jag skulle vilja placera den på min sideboard i vardagsrummet. Där skulle den ge ett mäktigt intryck när man kommer in i rummet.

    Mvh Amanda

    amanda.sverre@gmail.com

    SvaraRadera
  24. Jag skulle välja George -för att där finns alla mina favoritfärger samlade. Den här skulle användas året runt och flyttas runt i huset där den passar som bäst. Just nu skulle den få hänga i hallen. Gärna med en timer på så att den lyser upp mysigt när vi kommer hem på mörka kvällen

    SvaraRadera
  25. Men vilken passande tävling! Jag lever efter mottot att man kan aldrig ha för många ljuslingor, en ljusslinga och mysfaktorn höjs direkt! Igår stod jag i hallen och sa till mig själv att jag skulle vilja ha en ljusslinga vid vår välkommentavla som hänger precis innanför dörren. Tänk att kliva in genom dörren och välkomnas av det mysiga skenet från en ljusslinga.
    Tyvärr tycker jag att det är väldigt svårt att hitta fina ljusslingor men den här var ju urläcker.
    Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha gobi slingan, den skulle vara pricken över I:et här hemma!

    SvaraRadera
  26. Å de är så fina!
    Om jag vinner önskar jag mig färgen All White.
    Lilla o har börjat vakna om nätterna och säger "Tänd lampan". Det skulle nog vara mysigt för henne att ha de fina bollarna i sin vrå att titta på när hon vaknar till :)
    / Vanja.

    SvaraRadera
  27. Självfallet skulle jag välja ljusslinga Jul, såhär till jul...
    En mysig och trevlig dekoration, som srider lite juleljus såhär i det dystra mörkret.

    SvaraRadera
  28. Självfallet skulle jag välja ljusslinga Jul, såhär till jul...
    En mysig och trevlig dekoration, som srider lite juleljus såhär i det dystra mörkret.

    SvaraRadera
  29. Gobi 35 skulle jag välja och hänga in den på min dotters nyrenoverade rum som hon ska få i åttaårspresent den 7 januari. Den skulle passa perfekt till den tapet jag (eller hon...) har valt:)

    SvaraRadera
  30. Så himla snygga! Vinner jag så väljer jag George. Fungerar helt klart året om och passar riktigt bra in i vårt hem. Den skulle passa in på så många olika ställen, på byrån i hallen, bland fotona på tavellisten i vardagsrummet....

    Förstås har jag länkat till dig på min blogg :)

    //Fina

    SvaraRadera
  31. Vilka otroligt fina ljusslingor! Jag skulle gärna vinna Gobi, och den skulle jag placera i vår myshörna. Där skulle den göra sig fin tillsammans med våra böcker och vår eamesgungstol!

    SvaraRadera
  32. Om jag skulle vinna så skulle jag välja All White och den skulle jag placera i våran bastukammare ..mannen har inrett den och den ser för hemsk ut (bordellvarning) och jag tänkte försöka fixa till den innan jul så man slipper chocken på julaftonsmorgon när vi tar en morgon bastu :-)

    SvaraRadera
  33. Men vilka tjusiga slingor. Skulle nog vilja ha en för varje årstid!

    Helst av alla skulle jag just nu önska mig George 35 som jag tycker är stilren och modern men som ändå skulle passa in i vårt nästa bara vita gamla hus. Den skulle passa finfint på fönsterbänken i vårt burspråk som just nu går i nyanserna vitt, vitt och vitt :-)

    Håller tummar och tår!

    Julia

    SvaraRadera
  34. Jag skulle välja George 35 som är en perfekt blandnnig av de färgerna vi har hemma. Slingan skulle få hänga i vårt sovrum och skapa en mysig stämning.

    SvaraRadera
  35. Jag skulle välja George 35 och placera i min blivande walk-in-closet. Skulle fömodligen sätta den i ett av hörnen. Färgmässigt kommer det passa utmärkt!

    mizzyj@spray.se

    SvaraRadera
  36. Jag skulle välja George. Älskar dessa underbara färgkombinationer. Jag har faktiskt inte sett den här slingan förut, men blev helt klart kär i den! (om man nu kan bli det i saker?) Jag har en liten fantasi om att spänna upp slingan mellan tak och golv i ett hörn i mitt vardagsrum som jag har lite problem med att ljussätta. Tror det skulle bli riktigt coolt och ritkigt vackert! Den kommer att belysa hörnet där min mörka fondvägg möter den andra ljusa tapeten. Skulle bli superfint!!! =)

    SvaraRadera
  37. Jag skulle välja Daisy och placera den ovanför fönstren i mina barns rum. Har en liten tjej och en liten kille som delar rum och som har börjat vilja ha en lampa tänd när de ska sova. Denna fina slinga ser ut att ge det där perfekta mysljuset.

    SvaraRadera
  38. Gobi 35 skulle jag vilja ha! Den passa på flera ställen hemma hos oss med sina varma toner, även efter jul! På bordet vid dukning, på köksön, på ett skåp som väggdekorarion osv. Oj så fint set skulle bli!!

    SvaraRadera
  39. Jag skulle valt mexikan och placerat den i min och min mans sovrum, hängt den i gardinstången och ha mysigt atmosfär
    Hoppas

    SvaraRadera
  40. Jag skulle vilja vinna en "All white" och ha den ute på min inglasade altan, där brukar vi årligen ha kräftskiva tillsammans med våra goda grannar och vänner. Då myser vi där ute till tidig morgonstund.

    SvaraRadera
  41. jag skulle vilja ha den som heter Daisy. och jag skulle placera den på balkongen för att ett litet mysigt ljus därute. Och då vi har inglassad balkong så har det ingen betydelse om det är för inne eller utomhusbruk då konatkten kommer befinna sig inomhus.



    min mail: mixenpixen@hotmail.com

    SvaraRadera
  42. Svårt val, så många fina. Jag skulle nog trots allt välja Gobi, den skulle passa perfekt i vår lilla hall, som just nu känns rätt kal, opersonlig och mörk.
    En tuff ljusslinga, skulle ge hallen en helt ny karaktär!

    http://hemmahososs-sandra.blogspot.com/

    Mvh
    Sandra
    sandrak.79@hotmail.com

    SvaraRadera
  43. Ebba fem år tittar på julslingorna och utbrister:
    Mamma - den var FIIIIIN.
    Om Ebba fick välja så skulle hon vilja ha den Juliga julslingan och dekorera sitt rum med. Eftersom vi flyttat hem från utlandet har vi inte fått upp ljusstakar (de vi har går på annan strömstyrka ;-( ) i barnens fönster och denna skulle göra Ebba lycklig!

    Ha en härlig helg.

    Suivej

    SvaraRadera
  44. Jag skulle välja ljusslingan All white 35. Den passar alla årstider och är lätt att placera. Nu till jul skulle den få smycka julbordet. Sedan skulle den nog få bo i hallen ett tag och sprida ett hemtrevligt ljus till alla som kommer innanför dörren. Efter det tror jag att min minsta son kommer att lägga beslag på den som nattlampa i sitt rum...

    SvaraRadera
  45. Jag skulle gärna vilja ha "All white" och den skulle följa med till Öland och placeras i vårt brygghus för att mysa till sommarfesterna ... /Amie amie@hotmail.com

    SvaraRadera
  46. Åh vad jag skulle vilja vinna en sådan. Jag har länge sökt efter någon form av ljusslinga att placera i ett hörn där min dotters loftsäng står. Finns inte plats för en lampa, men en ljusslinga blir perfekt. Det är så mörkt där och hon är mörkrädd så det skulle vara både mysigt och fint att lysa upp där med de söta bollarna.

    Jag tycker att Gobi 35 var finast. Dels passar det in väldigt bra i dotterns rum där vi har mycket grönt och naturfärger och dels var det lugna och behagliga färger som passar bra i ett sovrum.

    Jag hoppas verkligen att jag för en gångs skull har turen med mig.

    SvaraRadera
  47. Emma Westerlund09 december, 2011

    Jag skulle välja Mexican 35 för de härliga färgerna. Den skulle passa perfekt inne i min dotterns rum. Där har jag målat bollar i olika storlekar och färger på en av väggarna. Den motsatta väggen skulle gärna få prydas av denna ljusslinga.

    Nu håller jag tummarna!

    SvaraRadera
  48. George blir mitt val. Och den skulle hamna någonstans i nya vardagsrummet som vi skall sätta tänderna i under julledigheten! Hurra!
    sofia@meandmyhome.se

    SvaraRadera
  49. Gobi 35 skulle jag vilja ha. Den skulle passa perfekt i vår hall där vi just nu saknar någon mysig belysning.

    SvaraRadera
  50. Jag skulle välja "Cable & Cotton ljusslinga Mexican 35" då den sprakar av alla möjliga härliga färger - perfekt för något av mina barns rum tänkte jag direkt :D Hade blivit både busigt och mysigt med dessa!

    Mvh
    /Corina
    Corinacadbrand@hotmail.com

    SvaraRadera
  51. Hej!

    Jag skulle välja "George 35" och den skulle placeras som dekoration på mottagningen vid vårt vinterbröllop - färgerna stämmer precis!

    Tack för en alltid inspirerande blogg!

    Hälsningar

    Viktoria
    viktoria@oviknet.com

    SvaraRadera
  52. Jag skulle välja Cable & Cotton ljusslinga George 35 med sina mustiga dova toner. Den skulle passa jättebra i vårt nyrenoverade sovrum för att få lite extra myskänsla. Färgerna passar perfekt till befintlig inredning!

    SvaraRadera
  53. Jag skulle välja "all white" och lägga den på bordet för att piffa upp nyårsdukningen lite extra. Den skulle passa perfekt in på temat vitt och silver!

    SvaraRadera
  54. ajaj
    hva vacker den er!
    den myka ytan gjør den verkligen til något helt spesielt.

    jag skulle gjerne villa hatt den george slyngen,
    og den kunne fått bo i alle rom i Åpent^hus! :)
    Først ved med nattbord/seng, så ved lesestolen på stua, så ved kommoden i gangen ... osv! :)

    pick me, pick me! :)

    Beste hilsner og god helg til deg
    fra
    Åpent^hus

    SvaraRadera
  55. Jag skulle välja George! Mycket mycket snygg! Jag är ju en sån som går emot vittvittvitt-strömmen, älskar mörkt och mysigt! George skulle jag ha i vårt vardagsrum där vi har ett "dött hörn", denna skulle passa perfa! :-)

    SvaraRadera
  56. Lätt George 35, och den skulle få bo i vårt sovrum som går i samma färger!!
    Åååå dessa är så underbara!

    (missade i förra vart den ska placeras)

    SvaraRadera
  57. Åh vad jag blir glad. Har velat ha en ljusslinga till våran hall länge, men har inte hittat någon sim inte ser ut som ett julpynt! :) gobi hade passat jättebra här hemma. Gillat ljusa färger, särskilt vitt. Men lite färg skadar inte och sambon blir bara nöjd, som han klagar på allt vitt jag drar hem :) med tanke på vår mörka hall med minimalt ljusinsläpp hade den här slingan passat perfekt! Både för att skänka oss lite ljus och för att lysa upp tillvaron lite :)

    Tack för en fin blogg med massor av inspiraton!

    Frida Norman

    SvaraRadera
  58. All white skulle det naturligtvis bli! Den skulle göra sig perfekt på vårt vinterbröllop nu i februari. Kanske skulle göra sig bra som dekoration på serveringsbordet eller någon annanstans. Den passar i alla fall optimalt till det vintriga, vita temat!

    Hälsningar Frida

    SvaraRadera
  59. Åh vad svårt att välja. Men jag tror att jag skulle välja Devon och hänga den i sovrummet. Vi behöver få in lite mysig belysning där och ljusslingan hade nog blivit jättefin där. Vår lille son som fortfarande sover hos oss, hade nog också älskat att ligga och titta på den.

    SvaraRadera
  60. En "all white" skulle få pryda mina flickors hall
    den känns nu mörk, tråkig och kall
    De har en trist liten vrå utanför sina rum
    så en upplysning där skulle inte vara så dum!

    SvaraRadera
  61. Vilka underbara tävlingar!
    Jag håller just nu på att göra om sonens rum till ett lite tuffare rum. Lite industri känsla och sjävklart behövs mysbelysning för att man ska få en skön känsla. Därför håller jag tummarna för att vi denna gång vinner. Gör vi det faller valet på den snygga slingan george 35. Den skulle passa perfekt i sonens nya rum.

    Tusen tack för en riktigt inspirerande blogg.

    Mvh
    Linda

    SvaraRadera
  62. Glömde ju säga att jag har en länk till din adventskalender i min blogg!

    Kram kram

    SvaraRadera
  63. Jag skulle välja "All White" och placera den på mitt bord med änglar. Skulle bli så fint med det matta skenet.

    SvaraRadera
  64. Linda Engberg09 december, 2011

    Åh, jag skulle vilja ha en "Mexican" ljusslinga att hänga i hallen. Tänk att bli välkomnad hem med det glada ljuset!
    Har gillat och delat! :)

    SvaraRadera
  65. Hej!
    Vill gärna vara med och tävla. Om jag vinner så skulle Gobi passa bra hos mig. Den skulle få lysa upp ett mörkt hörn i mitt vardagsrumm. Länkar från min blogg http://huldans.blogg.se och delar på Fb.
    /Ylva

    SvaraRadera
  66. Jag skulle välja färgklicken Mexican 35, blir så glad av att titta på den, en riktig humörhöjare! Den skulle få ligga på vårt långa sideboard i tv-rummet och sprida sitt härliga ljus! Behöver lite mer färg och kul tivolikänsla i vårt annars så strama hem!

    Håller tummar (och tår!)...

    /Malin M

    SvaraRadera
  67. Jag skulle välja "All white" och lägga den i vårt stora vardagsrumsfönster. Jag har alltid velat ha en ljusslinga framme året om (det är så otroligt mysigt), och denna hade varit perfekt eftersom den inte känns lika julig som en vanlig ljusslinga!

    SvaraRadera
  68. Jag skulle välja "George" , älskar de färgerna och de skulle passa så himla bra i vårt vardagsrum på matbordet. Den vackra färgskalan skulle matcha mitt gråa mateusporslin perfekt så jag skulle självklart placera den på bordet. Dessutom funkar den året om och kan ju även flyttas runt där den för tillfället passar bäst.

    SvaraRadera
  69. Nu under julen så skulle jag hänga slingan i julgranen. När julgranen har åkt ut så vill jag nog lägga slingan i en skål, som en mysig hög med bollar.

    Jag skulle vilja ha George 35!

    SvaraRadera
  70. Jag skulle välja Mexican 35 och använda den i min lila dotters rum. Älskar att inreda barnrum, där törs man använda mycket färger!

    SvaraRadera
  71. Jag skulle välja Paris och först tänkte jag att jag skulle locka upp ögat med den till vårt loft som delvis är öppet upp i nock med ca 5m takhöjd... Men sen tänkte jag lite till och vi har faktiskt fått till belysningen i de allra flesta rummen, från mysbelysning till städbelysning men i badrummet är det väldigt lite mys, så den skulle få hänga längs med ena dörrkarmen för att inte chocka våra gäster med strålkastare.

    God Jul!
    Emma
    emma.johansson(snabela)mac.com

    SvaraRadera
  72. Hej!
    Jag vill vara med och tävla och jag skulle välja Cable & Cotton ljusslinga All white 35 och den skulle jag placera i köket!

    Mvh Hanna
    samuelsson79@hotmail.com

    SvaraRadera
  73. Precis en sådan har jag tittat på och velat ha till min mörkrädde treårings rum. Han vaknar på natten och är så väldigt rädd och en ljusslinga skulle ge lagom mysbelysning för att kunna vara på även på natten och ge trygghet. Han skulle se att det inte finns några spöken, monster eller dinosaurier i hans rum.
    Jag skulle välja färgen Devon.

    /Cecilia

    SvaraRadera
  74. Jag skulle välja "George 35" och den skulle få lysa upp vackert i gästrummet/pysselrummet. Där skulle den verkligen passa perfekt när jag dessutom har en egengjord stor rund taklampa i ståltråd :)

    SvaraRadera
  75. Gobi är absolut min favorit och den skulle passa perfekt i vårt sovrums färgskala. Där skulle den få hänga över linneskåpet och ge en mysig ombonad känsla. Tänk att ha den fina ljusslingan som sista blickfång innan man släcker för natten.

    SvaraRadera
  76. Jag skulle välja "All white", för att hänga den i entréhallen så alla ser den :) Tycker det är lite svårt att hitta just belysning till detta rum i huset. Det ska ju va både ordentligt ljus och mysbelysning... och där kommer denna goding in, mysbelysning...mmm!

    Åse

    SvaraRadera
  77. Jag skulle välja ljusslingan "Paris". Den skulle hamna i 3-åringens rum där den passar perfekt färgmässigt. Dessutom så är den perfekt att ha som nattbelysning. Monster och troll är inte välkomna :-)
    Petronella
    petraek7012@hotmail.com

    SvaraRadera
  78. Jag skulle välja Cable & Cotton ljusslinga Gobi 35
    och ha den i vardagsrummet så vi får lite fint ljus där.. Min sambo klagar nämligen alltid på det :)

    SvaraRadera
  79. Jag skulle välja Cable & Cotton ljusslinga Mexican 35 och placera den i min sons rum. Wiggo kom för 5 månader sedan och vi har inte riktigt hunnit med att fixa i hans rum då han mest sovit hos oss. Den skulle ge ett mysigt ljus som skulle vara tänt när han skall börja sova i sitt rum.

    astbro (at) hotmail.com

    SvaraRadera
  80. Jag skulle välja devon 35 för den skulle bli så fin i vårt vardagsrum/hall som faktiskt saknar lite färg. Den skulle nog få hänga på vår egensnickrade hallmöbel så syns den både från hela vardagsrummet och det första gästerna ser när de kommer in. Sen när det blir sommar så skulle den flytta ut under taket på vår uteplats, för att lysa upp några mörka sommarnatter.

    SvaraRadera
  81. Jag skulle välja "George 35" och den skulle få lysa upp i ett just nu ganska mörkt och trist hörn av vårt vardagsrum.

    //Camilla
    sunqan6@hotmail.com

    SvaraRadera
  82. Jag skulle välja George 35 för den har så härliga färger, lite dova och murriga. slingan skulle få hänga i hallen där den hade skänkt lite lagom mysig belysning så man slipper ha den vanliga belysningen tänd alltid. Den är ju så ljus.
    Kram Catrin.

    SvaraRadera
  83. Vilka härliga färger! Jag skulle vilja vinna All White och jag vet precis var jag skulle hänga den! Vi håller på att bygga ut huset och i den nya delen som blir vardagsrum och matrum skulle den passa perfekt. Vi kommer att ha väldigt högt till tak och ljusslingan skulle definitivt få allas blickar uppåt! Jag skulle vira den runt ett gammalt trähjul som jag tänkt hänga i taket! Perfekt! Kram

    SvaraRadera
  84. Helt klart "All White" skulle jag välja. Funkar till alla dukningar och kan hänga den i barnrummet eller sovrummet! Oj så många ställen den går att ha på. Men jag skulle ha den på julbordet och som ljuskälla på nyårsdukningen tillsammans med mina vita linneservetter inlidade i murgröna. Enkelt och snyggt!
    Håller min turtumme att jag vinner!

    SvaraRadera
  85. Jag skulle välja "Mexican" och placera den så att min dotter kan få glädje av den härliga ljusslingan. Vi arbetar hårt med hennes utveckling, och då mycket med att stimulera hennes sinnen. Hon älskar färger och ljus...dessa bollar skulle hon tycka om.

    Om jag skulle välja till MIG skulle jag ta "All white".. Men så självisk kan jag ju inte vara! :)

    /Elin, e.elgstrand@hotmail.se

    SvaraRadera
  86. 1. Gobi
    2. På min tomma, vita vägg

    SvaraRadera
  87. Cable & Cotton ljusslinga All white 35

    Skulle placera den i vår trappa ner till källarvåningen! Det blir lätt mörkt där och lysknappen sitter nere....

    carola(at)officefixarna.com

    SvaraRadera
  88. Å,vad fina. Har letat efter ngt liknande som jag kan ha i vardagsrummets mörka del. Skulle även vara snygg på våran köks ö när vi har gäster och dukar upp en buffe´ så ljusslingan George 35 skulle bli perfekt om jag har turen på min sida.
    Är redan vän på Fb och jag har delat med mig på min sida.

    petraelm@yahoo.se

    SvaraRadera
  89. Jag skulle välja ljusslinga Mexican 35 om jag fick turen att vinna. Den skulle jag hänga i hallen i dörröppningen så det blir mysigt och välkomnande för gäster att kliva in. Och givetvis även för oss som bor där ;)

    SvaraRadera
  90. Jag skulle välja "All White". Användningsområdena är många, jag skulle använda dem på bordet som nyårsdukning och förhoppningsvis, ute i trädgården i sommarstugan i augustimörkret, på fönsterbrädan till Jul..

    SvaraRadera
  91. jag gillar Gobi 35! dess fina naturtoner skulle se fantastiska ut draperad över spiselkransen hemma hos mej :)

    SvaraRadera
  92. "All white" vore snyggt att placera över bokhyllan.

    amanda123_321@hotmail.com

    SvaraRadera
  93. Jag skulle välja ljusslingan "Gobi" för jag anser att den passar bäst är hemma. Jag hade hängt den längs med dörrkarmen in till köket för att få lite liv i köket som är helt vitt och dessutom få det lite mer hembonat och välkommen-känsla!

    nilmablogg@gmail.com

    SvaraRadera
  94. Hej !

    Svårt val men jag skulle nog ändå välja "All White" som faktiskt kan passa var som helst. Men jag skulle nog placerade den i fönstersmygen, det är så mysigt när det lyser lite fint där :)

    Hoppas, hoppas...

    SvaraRadera
  95. Anna-Carin W09 december, 2011

    Gobi 35 är i färger jag gillar
    och passar både mig och mina killar.
    Den skulle i vardagsrummet få lysa
    så kan vi sitta där och mysa!

    annacarinw(at)telia.com

    SvaraRadera
  96. vilken toppen tävling :) jag skulle välja http://www.1652.se/produkter/ljusslingor/cable-cotton-ljusslinga-gobi-35. vann jag så skulle jag linda den runt sängstommen som extra myspys belysning :)

    SvaraRadera
  97. Jag skulle välja mexican och den skulle hänga i vår lilla bebis rum.

    SvaraRadera
  98. Jag skulle välja mexican till vårt färgglada pysselrum

    SvaraRadera
  99. Om jag vann denna ursnygga ampa skulle jag utan tvekan hänga den ovanför bordet ute på altanen. Där skulle vi då i dömysigt sken kunna ha härliga härliga kvällar! Men fram till dess skulle den få agera som piff i matsalen som snart är färdigrenoverad. Färgen jag skulle välja är Gobi 35!

    kix_85@hotmail.com

    SvaraRadera
  100. Oooh, så fina! Hade faktiskt inte sett dessa tidigare, så jag tackar ödmjukast för tipset!

    Om jag skulle ha turen att vinna så önskar jag mig George och jag skulle placera dem i makens och mitt sovrumsfönster. Vi har precis flyttat och håller på och fixar och donar i de tre barnens rum, medan fixet till vårt eget prioriteras sist. Skulle vara roligt att få slänga upp en vacker ljusslinga i alla fall för att skapa lite mer mysstämning även hos oss!

    SvaraRadera
  101. Jag skulle vilja ha "gaby" och jag tror att det skulle försöka använda den i vår "trapphall" som är hög och ganska mörk...

    SvaraRadera
  102. Så fina!! Jag skulle vilja ha "All white". Den skulle placeras i vardagsrummet där vi är mest. Endera upphängd i ett hörn vid soffgruppen eller på det låga bordet i samma hörn... Åh, så mysigt! Hoppas...

    SvaraRadera
  103. Dreaming about a white christmas..
    skulle ta All White, gör sig bra emot allt det röda till jul


    perling2@hotmail.com

    SvaraRadera
  104. Jag skulle absolut vilja ha George 35 då mitt hem går precis i de färgerna. Jag har alltid gillat brunt och har brunt vitt grått beige i min heminredning.
    Jag skulle ha den på olika ställen beroende på säsong men helst av allt skulle jag vilja ha plats i bokhyllan att lägga den där. Tyvärr är den full av böcker men om jag vinner den så blir det alltid nån råd!

    boktant@hotmail.com

    HarrietN

    SvaraRadera
  105. Viktoria Wing09 december, 2011

    Åhh vilka underbara ljusslingor!!
    Skulle välja: Cable & Cotton ljusslinga George 35, om jag vann.
    Skulle göra sig perfekt på bordet bakom soffan i vårt nyrenoverade tv rum där färgerna går i orange och brunt, riktigt murrigt och mysigt blev det.

    SvaraRadera
  106. Jag skulle välja den som heter Gobi 35, och hänga den i dotterns nya rum. Härligt med lite dämpat färgljus så här i vintertid! Den skulle passa fint in med dom färgerna som redan finns i rummet!

    SvaraRadera
  107. Jac skulle välja gobi 35 och placera den i vardagsrummet i fönstret . Har gillat (Tina Zach)

    SvaraRadera
  108. Hej, jag skulle välja All white för den passar ju året om och till allt!!! Men nu skulle jag ha den runt vårat burspråksfönster i vardagsrummet och på julafton; på julbordet!!

    Kram Magdalena, HemmaFABRIKEN.

    SvaraRadera
  109. anna klara wiström09 december, 2011

    Jag skulle bli mer än överlycklig för vilken färg som helst men Gobi är en favorit. Den skulle göra sig så fin på min veranda.

    mortsiw@hotmail.com

    SvaraRadera
  110. Om jag hade vunnit den vita hade jag placerat den i min hylla i köket. Har ingen annan belysning än den ovanför diskbänken där och den är ju sådär halvmysig.

    SvaraRadera
  111. Jag hade valt färgglada Mexican! Den hade gjort sig perfekt här hemma, i vårt multifärgade och kaotiska hem!

    // Kim

    kimsan_@hotmail.com

    SvaraRadera
  112. Jag skulle ha valt slingan Daisy och den skulle få sitta i vår dotter Claras sovrum. Hon har gått från att vilja ha kolsvart till mysbelysning när hon ska sova och slingan är ju perfekt.

    SvaraRadera
  113. Jag skulle välja All white och placera den i vårt sovrum för att få en fin mysbelysning.

    SvaraRadera
  114. För mig blir Gobi ett självklart val och platsen där den skulle få hänga är också självklar. I allrummet där vår fototapet går i samma färger.
    Se här:
    http://langborgsullevidal.blogspot.com/p/malning-och-tapetsering-mm.html

    Håller tummarna riktigt hårt nu!

    Kram Helene

    SvaraRadera
  115. "Cable & Cotton ljusslinga George 35" skulle jag välja och placera den mitt på bordet i matsalen! Hade blivit fantastiskt snyggt tror jag! Vit duk, vita tallrikar, grå linneservetter, servettringar i tenn och granris & rödlök som dekoration. Tja, julen kan komma!
    /Lisa

    SvaraRadera
  116. Jag fastnade för Cable cotton George 35. Den innehåller mina absoluta favoritfärger, med bland annat svart, aubergine och grå toner. Så sober och stilfull. Den skulle få pryda sin plats i öppningen in till vårt vardagsrum!

    SvaraRadera
  117. Åååå dessa läckerheter, fast något enklare variant, har jag sett i Thailand och varit så sugen på!!! <3
    Jag skulle välja den Jul-röda och hänga den i valvet in till vårt vardagsrum! <3

    SvaraRadera
  118. Om jag hade turen att vinna skulle jag vilja vinna ljusslingan i färgen Gobi och jag skulle placera den i min (förhoopningsvis snart) nyrenoverade hall! ;) Den skulle göra sig toppen där!!! =)

    /Helen

    (helennordqvist@hotmail.com)

    SvaraRadera
  119. Jag kulle välja slingan Jul och placera den på soffbordet.

    mvh

    Robine Mebius
    volpino@live.se

    SvaraRadera
  120. jag skulle välja slinga JUL som naturligtvis passa att dekorera med till jul men också annrs hemma hos mig då vardagsrummet går delvis i rött o sand.

    SvaraRadera
  121. Skulle välja den som heter George, och den vore så fin i mitt v-rum, i stora fönstret ut mot terrassen!! ^^

    SvaraRadera
  122. Jag skulle välja All White och den skulle jag hänga i vårt mörka "omysiga" hörn bakom soffan i vardagsrummet. En riktig stämningshöjare!!!!

    SvaraRadera
  123. Jag skulle välja All white, och hänga den runt min spegel i hallen. Har en slinga där året om, som nu har fått allvarliga "lysproblem" här å där..

    Therese

    SvaraRadera
  124. Jag skulle välja Gobi, och den skulle vi ha i vårt nyrenoverade sovrum! Johanna

    SvaraRadera
  125. Ljusslinga jul, den skulle få lysa upp vårt julbord tillsammans med gröna kvistar från skogen.
    /Gunilla Sjömar

    SvaraRadera
  126. Är gärna med och tävlar och om jag vann så skulle jag önska mig http://www.1652.se/produkter/ljusslingor/cable-cotton-ljusslinga-daisy-35 till mitt gula kökstapet. Skulle passa perfekt här mot väggen.

    Jag har gillat och delat på face bok.

    anette carlsson
    nettan.klar@gmail.com

    SvaraRadera
  127. Vilka fina ljusslingor!
    Jag skulle vilja ha Mexican eftersom den är härligt färgglad. Antingen skulle jag ha den på glasverandan, som fungerar som familjens mysrum och pysselverkstad. Kan tänka mig att den både inspirerar och ger mysbelysning. Eller så skulle barnen få ha den i sitt rum, där den skulle rama in ett utrymme mellan två kattvindar, som är jättesvårt att få mysigt. Slingan skulle fixa det.

    SvaraRadera
  128. Jag skulle välja "All white" och lägga den i en jättehög mega glasvas och och ställa den i mörka hallen så man ser den när man kommer in! :)

    Häls Elisa

    nordelia@live.se

    SvaraRadera
  129. Ååå dessa är perfekta. Jag väljer Gobi och kommer placera den i det där mörka hörnet vid soffan som vi inte får bukt med, och som gör att till och med bollibompa känns lite små scary.

    God fortsättning och tack för inspirationen.

    SvaraRadera
  130. Jag skulle välja Mexican 35 och ha den i dottern och sonens rum.

    SvaraRadera
  131. Har jag turen att vinna skulle jag välja Mexican 35, jag älskar färgglada saker och skulle placera den i mitt färgglada vardagsrum, hängande vid en dörrpost. =)
    Spacegirl_@spray.se

    SvaraRadera
  132. Kicki Johansson09 december, 2011

    Hej! Jag skulle nog planera vår uppfräshning av vårt sovrum utifrån Cable & Cotton ljusslinga George 35
    det var så härliga färger i den slingan. Då kanske sovrummmet blir lite mysigare än nu :-( Gör mig til en :-) tjej. Hej, hej!

    SvaraRadera
  133. 1. Jag skulle välja Cable & Cotton ljusslinga All white 35 och placera den i min hall som lätt blir lite mörk.

    /Anna

    SvaraRadera
  134. Jag skulle vilja dekorera vår entré med en "All white" för ett mysigt och varmt välkomnande när man kommer in!
    Till jul är en gammal stjärnslinga det första som kommer upp och det sista som tas ner. Det hade varit underbart att kunna byta ut den mot en vacker Cable & Cotton ljusslinga som kan vara där året runt!
    Jag har gillat och delat på Facebook samt skrivit ett inlägg här: http://juniflickorna.blogg.se/hoppas/2011/december/1652-waxholm.html

    SvaraRadera
  135. Första tanken var att välja vitt - gångbart överallt-alltid fräscht-passar alla årstider, men sen tänkte jag om att jag kanske skulle vara lite mer vågad ;)Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag välja "George" med sina fina dämpade färger. Den skulle få välkomna besökare i vår hall! / Ida V

    SvaraRadera
  136. Åh, jag gillade George. Med de mysiga färgerna på lamporna skulle jag placera den i antingen hallen eller sovrummet.

    SvaraRadera
  137. Jag skulle välja "Gobi". Den har precis de färger som skulle passa inne i vårat sovrum. Jag skulle hänga den i ett hörn, det skulle passa perfekt! Vi behöver ltie emr ljuskällor i sovrummet denna skulle bli sååå mysig.

    Mvh. Viktoria (Vicky.Larsson@gmail.com)

    SvaraRadera
  138. Mm, de är ju sååå fina! Jag skulle välja George och hänga den över vår stora trappa. Då skulle man kunna njuta av den både uppe och nere och så skulle den passa alldeles utmärkt till den nymålade väggen i övre hallen. Om det är något vi saknar i vårt stora hus så är det belysning. Nu håller jag tummarna hårt. :)

    SvaraRadera
  139. Dessa ljusslingor är fantastiska! Jag har sett dem tidigare i en blogg (kanske din?) eller så var
    det någon av inredningstidningarna.
    Jag skulle absolut vilja ha George, med de underbara murriga färgerna. Den skulle bli så fin på bordet i vardagsrummet, där vi klämmer ihop hela släkt-gänget under julhelgen. Efter jul skulle den göra sig fantastiskt i entrén, i fönstret bredvid ytterdörren. Den skulle göra det till en glädje att komma hem varje dag!

    /Maria

    SvaraRadera
  140. Jag skulle vilja vinna Cable & Cotton ljusslinga Mexican 35

    Den skulle få vara i barnrummet för att skapa extra mys i "bokhörnet" där vi sitter och läser och myser.

    MVH
    idapida@banck.se

    SvaraRadera
  141. Jag skulle vilja vinna George och placera i vårt sovrum, i gardinstången. Och ha den istället för gardin, tror det skulle bli ett super mysigt sken både inne och ute! :-)

    Kram Emma G
    Mail: star_82_@hotmail.com

    SvaraRadera
  142. "All white är min favorit och den skulle jag ha på tv bänken i vardagsrummet som faktiskt känns rätt mörkt!
    Hoppas på tur!
    Kram så länge!

    Anna M RAutila
    mr22ga@hotmail.com

    SvaraRadera
  143. All white - så kan man använda den hela året! Jag skulle ha den i sovrummet på en hylla vi har över sängen. Snacka om mysbelysning!

    SvaraRadera
  144. Jag skulle välja Cable & Cotton ljusslinga George 35. Jag skulle hänga den i vårt vardagsrum som är helt vitt. Det här skulle bli en fin färgklick.

    SvaraRadera
  145. Jag säger bara George!Älskar färgerna o.bor i ett land där var o.varannan karl heter George(Grekland).Jag tror att jag skulle flytta runt på George här i mitt hus,ena dagen i matrummet,nästa i sovrummet osv.Omväxling är härligt!
    Christina på Kreta!

    SvaraRadera
  146. Jag skulle vilja vinna färgen "George". Jag skulle placera slingan i vårt vuxenrum som vi håller på och gör iordning och det skulle definitivt behöva bli lite mysigare. Vi har nyligen tagit ett av sovrummen till vårt eget som barnens saker inte ska vara i alls och tanken är att vi ska sova där om förhoppningsvis inte alltför lång tid när barnen vill sova i egna rum, nu sover vi nämligen alla fyra i samma rum.

    Håller tummarna!
    fagelvagen@hotmail.se

    SvaraRadera
  147. Jag säger bara George!Älskar färgerna o.bor i ett land där var o.varannan karl heter George(Grekland).Jag tror att jag skulle flytta runt på George här i mitt hus,ena dagen i matrummet,nästa i sovrummet osv.Omväxling är härligt!
    Christina på Kreta!

    SvaraRadera
  148. Vi bor i ett gammalt hus med låg till tak. Därför är inte taklampor så mysig belysning hos oss. Denna ljusslinga skulle passa perfekt i vår sons nyrenoverade rum. Eftersom det är blått och vitt skulle jag välja färgen Devon. Förmodligen skulle storasyster bli avundsjuk så jag skulle få köpa en till hennes rum också.

    SvaraRadera
  149. Är gärna med och tävlar, vill vinna ljusslinga George och skulle placera den i vårt vardagsrum
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  150. Jag skulle välja Gobi och den skulle få lysa upp vårt sovrum. Där hänger just ny en alldeles för sliten lampa så det skulle vara fint med en ny!

    SvaraRadera
  151. Jag skulle välja färgen "George" och slingan skulle få hänga över vårt nyfödda sons spjälsäng. De dova färgerna skulle vara perfekta att vila ett par nyöppnade ögon på! Mia, Algots mamma

    SvaraRadera
  152. Vilka underbara ljusslingor! Skulle gärna placera en i min dotters rum, en på vår inglasade balkong men framförallt skulle jag vilja ha en GOBI i vårt vardagsrum! Vi har länge letat efter en belysningslösning till ett "mörkt hörn" och nu, tack vare din underbara blogg så tror jag att lösningen är nära!

    SvaraRadera
  153. Daisy skulle gärna få hänga i min dotters rum istället för gardin :)

    SvaraRadera
  154. Jag skulle välja George o låta den slingra runt ett rör som jag har i ett hörn i mitt kök! Så kommer det till nytta också!

    SvaraRadera
  155. Gillar, delar/länkar.
    Skulle välja Cable & Cotton ljusslinga All white 35.
    Om jag vann skulle jag variera mellan att lägga den på bordet som på bilden, använda den i en dukning alltså och att ha den upphängd.

    Elisabet A.
    in_cava_vita@hotmail.com

    SvaraRadera
  156. Hej! Jag skulle välja Georg 35 med sina härliga gråbruna färger som jag just nu längtar efter i mitt annars svartvita hem. Den kommer jag att lägga i fönsterkarmen i vardagsrummet som annars är helt tom. Åh! Det skulle bli så fint!

    Anna i Gråbo

    SvaraRadera
  157. Har jag turen att vinna en sådan snygg ljusslinga skulle jag välja en "all white" & jag hade utan tvekan placerat den i min dotters rum vid tavelväggen och agera som nattlampa.

    SvaraRadera
  158. Åherregud jag hoppar upp och ned här på stolen! Älskar dessa slingor och har länge suktat efter Gobi som passar perfekt in i färgtemat i vårt sovrum! Snälla snälla tomten! /Carina

    SvaraRadera
  159. All white skulle vara användbar i alla rum, men just nu skulle jag hänga den i vårt sovrum så man ligga o läsa o mysa på samma gång :)

    SvaraRadera
  160. Ambivalensen är här
    Mexican och Gobi väcker begär
    Den ena blir utomhusfestens färgrika ljus
    den andra i vardagsrummet förför med lugn och mys
    Hjärtat slits mellan två
    men det är en underbar julklapp att få

    (Gobi ligger millimetrar före eftersom det är en bit kvar till värmen. Mexican kan vänta lite till i vår.)

    Trevlig helg och tack för en rolig tävling!

    //JenniP

    SvaraRadera
  161. Jag skulle välja "Gobi 35" För jag älskar att fylla mitt hem med jordnära toner. Skulle hänga den i taket och låta den hänga rakt ner (lodrätt), i hörnet brevid soffan. :) Tror att det skulle bli en härlig stämmningshöjare nu innan den "ljusa tiden" kommer tillbaka (sen till sommaren kan jag tänka mig att ha den på par ställen till;) och kanske inte bara en)

    Juliga hälsningar Jessica

    SvaraRadera
  162. Jag skulle vilja ha "Cable & Cotton ljusslinga Mexican 35", med placering i köksfönstret. Jag älskar vitt o försöker inreda köket i just vitt. O det vore underbart med denna slinga som blir färgglatt o fint <3

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  163. all white eller george i sovrummet åh så mysigt o fint de skulle bli =0)

    SvaraRadera
  164. Inget svårt val. All white är absolut den finaste! Den skulle höja julstämningen i mitt vardagsrum upphängd på vitrinskåpet. Sedan när julen är över skulle den få bli mysljus på sonens rum, och sedan på sommaren skulle den få va med på en härlig sommarfest som varar fram på småtimmarna...

    Kram från mig

    anna.svedberg@hotmail.se

    SvaraRadera
  165. Jag skulle välja "All White" och den skulle få bli pricken över i när vi bygger kojor under bordet i matsalen och har sagostunder hela familjen med ficklampor, gosedjur och andra nödvändigheter!

    SvaraRadera
  166. daisy.. den skulle min son fått ha på sitt rum för han älskar GULT över allt annat och han behöver upp piffning på sitt rum

    chanetteofsweden@hotmail.se

    SvaraRadera
  167. Åh jag visste inte att det fanns sådana här hemma i Sverige! Jag såg en sådan typ "Gobi" i ett butiksskyltfönster på Grekiska ön Santorini tidigare i höst!!! De var tyvärr slutsålda och det igenbyggda skyltfönstret skulle inte rivas förrän turistsäsongen var över.... men butiksägarinnan lovade att de skulle ha fler till salu nästa år ;)

    Så jag har vetat länge att den blir fin i vårt sovrum!

    Hälsningar Krista i Bollnäs

    SvaraRadera

Annonser: