lördag 11 februari 2012

Bloggar och business


I dag går bloggeventet på allas läppar av stapeln i Malmö. Jag hade mer än gärna varit på plats men hann inte riktigt med i svängarna. Nästa gång! Men det händer en hel del spännande saker här uppe i Umeå också, en del är bara på planeringsstadiet och inget jag kan gå ut med ännu men lovar att återkomma. Vad som däremot är spikat och klart är ett frukostmöte på måndag morgon vilket utgör startskottet för FB Umeå IRL ett initiativ taget av driftiga Petra Liuski som du kan läsa mer om här. Och på torsdag ska jag lyssna på Underbara Clara och Annakarin Nyberg som föreläser på temat Bloggar och Business. Clara och Annakarin kommer sedan att ge sig ut på en föreläsningsturne runt om i Sverige tillsammans med Frida som driver bloggen Trendenser. Annakarin är forskare, ambassadör för kvinnors företagande och kommer nu i vår ut med boken Digitalt entreprenörsskap. Mycket spännande. Och sist men inte minst 17-18 mars är det dags för ett Geek Girl meetup event på temat Digital Commitments.

Jag har förmånen att träffa både Annakarin och Petra regelbundet genom det bloggnätverk vi alla är med i. Är du bloggare och bor i Umeå med omnejd så hör av dig till någon av oss om du är intresserad av nätverket så berättar vi mer. 

3 kommentarer:

 1. >Mm man hade gärna varit i sydsverige nu om man säger så, men ack jag missade med släppet och nu sitter jag på jobbet i stället:) En annan dag, för vad är väl en bal på slottet;) I umeå var vi i höstas, hade varit roligt att träffa er goa bloggare därifrån då men vi hade späckat schema och hann inte ens med un derbara Creative Lounge vilket grämer mig än...

  Ha en fin lördag iallafall vännen!

  Kram M

  SvaraRadera
 2. HAde också velat vara med på Fb Umeå IRL men tyvärr gick det inte denna gång, hoppas på nästa!

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt då det händer saker! Kul att du kom idag. Det blev riktigt lyckat. Men jag blir alltid lika frustrerad över att jag inte hinner prata med alla ;) Tur att det kommer fler gånger.

  ha en fortsatt fin vecka.

  Kram fina du

  SvaraRadera

Annonser: