söndag 19 februari 2012

Tävla och vinn barnvagnsskidorAtt ta en promenad nere på isen är så här på vårvintern bland det härligaste man kan göra men med barnvagnen i släptåg är det bara att glömma. Men med ett par skidor monterade på barnvagnens framhjul så blir isen tillgänglig igen och vi kommer fram nästan var som helst, längst skoterspår, i skidbacken och längst oplogade vägar. Axso säljer svensktillverkade barnvagnsskidor som passar på de allra flesta barnvagnar och i samarbete med Axso kan jag nu bjuda er på en tävling med ett par skidor i potten värde 495kr.  

Så här gör du för att vara med:

Berätta varför du skulle vilja vinna ett par barnvagsskidor i en kommentar här. Det går precis lika bra att maila ditt svar till itsahouse@hotmail.com och du behöver som vanligt inte ha en blogg för att delta. Det går också bra att tävla på It's a house facebooksida och delar/länkar du tävlingen gillas det lite extra.

Tävlingen avslutas den 26/2 kl 19.00. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Ps! Vi är upp i fjällstugan i helgen och jag hann inte maila alla PDFer innan vi for (galet va många som vill ha - kul) lovar att fixa det så snart jag är hemma igen!

Ps2! Till alla er som blir oroliga att någon oärlig ska läsa att vi är bortresta - huset står inte tomt. Men 1000tack för omtanken! 

36 kommentarer:

 1. Jag skulle givetvis vilja vinna ett par barnvagnsskidor. De skulle underlätta våra besök hos mina föräldrar avsevärt och de skulle kunna bli en fröjd att gå på promenad igen, istället för idag när det är lite av en pina.
  //Sara, saralilla(a)hotmail.com

  SvaraRadera
 2. En vädjan från frusen djurägare och småbarnsmor,
  som i ett kylslaget och snöigt Luleå bor.
  Hutter och brrr - tror jag får spader,
  nu är det åter kyla och minusgrader.
  Evigt mörker och huden tappar färg,
  kylan går genom ben och märg.
  Men det hjälper inte att protestera,
  barnen vill ut och hundarna vill promenera.
  Axso har lösningen för en vintermiljö,
  svaret är barnvagnsskidorna - framfart på snö.
  I norrbotten har vi snö sex månader per år,
  skidorna skulle underlätta när vi på barnvagnspromenaderna går.
  Den vinsten skulle - kan jag både tro och tycka,
  leda till glädjefnatt och hejdundrande lycka.

  Jag gillar på FB, Kristina Karlsson och delar även tävlingen på Facebook :-)
  kicki_m1@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Å, de var hendige. Jeg ville absolutt like å vinne de. For å fortelle en liten hemmelighet så er jeg gravid med mitt første barn. Og det skal forhåpentlig vis komme i oktober (altså ganske feskt). Å få barn så sent på året betyr jo også vinter og snø, så det hadde vært så fint å ha disse når vi skal på fjellet, eller på isen. :)

  SvaraRadera
 4. Jag är gärna med och tävlar, inte åt mig själv utan till min bästa vän (och svägerska) som bor mitt ute i bushen och har en liten kille i vagn. Det här skulle underlätta mycket för henne.

  Har tipsat här

  http://molnboanna.blogg.se/2012/february/barnvagnsskidor-262.html

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 5. Jag vill vara med. För ett tag sen började syrran prata om skidor på barnvagnen och jag trodde de va ett april skämt. Men vilken bra uppfinning :-) De skulle vi behöva ha på Lowas vagn för de är svårt och ta sig fram när de är snö och vägarna inte plogas.Länk; http://pappanheteranders.blogg.se/tavlar/2012/february/barnvagnsskidor.html Vi håller tummarna, stora som små. Ha De!
  anderslukas@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. underbar vinnst! självklart vill jag vinna. vi älskar att vara ute i snön på vintern, framför allt i fjällen. men barnvagnen har ju varit att bara glömma. inte ens fått följa med i packningen. med dessa skidor skulle allt bli sååå mycket smidiare!!

  har länkat i bloggen här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2012/february/barnvagnsskidor.html#comment

  mail: litenmentuff@live.com

  ha en fortsatt fin söndag!!

  SvaraRadera
 7. Det vore en dröm att vinna dessa barnvagnsskidor! Eftersom vi bor 150 meter från E4 och det på vintern är vår enda väg så blir det tyvärr inga barnvagnspromenader under vinterhalvåret, men med dessa skulle det ju vara möjligt att promenera längs skoterspåren:)! Åh vad jag vill vinna!

  Jag har delat tävlingen på facebook!

  Mail: ronnlund_lena@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Men så påhittigt med barnvagnsskidor :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera
 9. Men så himla smart!! Skulle verkligen behövas här i ett snörikt Norrbotten. Vill så gärna ut på isen och skoterspåren här utanför men det är omöjligt med vagnen. Hoppas på tur!

  Hälsningar Maria

  SvaraRadera
 10. Snö 6 månader per år kombinerat med att bo i ett område där plogning av annat än bussvägar prioriteras lågt gör barnvagnspromenader vintertid till något närmst omöjligt när det kommit mycket snö, då skulle ett par skidor sitta bra.

  SvaraRadera
 11. Evelina Mattsson Lundqvist20 februari, 2012

  Jag är gärna med och tävlar! :) Jag skulle vilja vinna dessa till min syster som bor ute på landet och vi bor i jämtland, där det är väldigt mycket snö och det här skulle verkligen underlätta för henne när hon går sina kvällspromenader med barnvagnen! Hon skulle blivit så otroligt glad och hon har gått igenom en svårt period nu i 2-3 månader så skulle varit kul att se henne glad :)

  min mail: evelinamattssonlundqvist@live.se

  SvaraRadera
 12. Christine Persson20 februari, 2012

  Barnvagnsskidor till min dotters sambo som nu är pappaledig under dessa snörika vintermånader vore en perfekt födelsedagspresent till honom. Eller hur lilla Flisan?

  SvaraRadera
 13. Hej!

  Jag skulle vilja vinna dessa och ge dem till min lilla syster och hennes pojkvän. De har en dotter på 5 månader och min systers kille älskar att fiska. Så nu under vintern pimplar han mycket och jag tror att dessa skidor skulle kunna underlätt mycket för dem att ta sig fram i vintervädret.

  Mvh Viktoria

  SvaraRadera
 14. Glömde min mail, vicky.larsson@gmail.com

  SvaraRadera
 15. Jag skulle vilja vinna för att kunna promenera på isen, nu när vårsolen börjar lysa!
  Skulle även vara perfekt för att ta sig ut till vänner och släkt på isen efter deras skoterturer.

  minmail: berglundjennie@gmail.com

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Vill tipsa om en ny tävling hos mig:
  http://ullevidsdal.blogspot.com/2012/02/pax-lux-tavling.html

  Kram Helene

  SvaraRadera
 17. Åh ett par sånna skulle sitta fint just nu. Här uppe i norr har vi fått massor av snö och plogbilen är inte alltid så snabb. Så för att kunna gå på promenad oberoende av väder skulle dessa passa perfekt!
  mnasstrom2000@yahoo.se

  SvaraRadera
 18. Där vi bor liggan snön alltid djup och vit och plogbilen hittar aldrig hit!
  Därför vore dessa skidor kanon - när vi ska ta oss utanför bron

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/february/barnvagnsskidor.html

  carola(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 19. Började året med nya friska tag vilket bland annat innebar långa promenader dagligen. Men så kom snön. Det blev inte längre möjligt att gå med vagnen och dess små hjul. Därmed blev det inga promenader alls. Så detta vore ju toppen så både jag och dottern får frisk vinterluft i lungorna!

  MVH
  Ida B
  idapida@banck.se

  SvaraRadera
 20. Hej,

  Jag vill garna ocksa vara med i denna tavling, da jag denna fredag efter 10 ar i England ANTLIGEN flyttar hem till kara snoiga Sverige :) Med i bagaget kommer en spansk man och tva barn, minstingen ar 9 veckor, och vi vill sa garna kunna njuta av den underbara svenska vintern efter alla blota vintrar har i norra England. De har skidorna skulle hjalpa hela familjen ut pa isen nar min man och 4-ariga dotter bada ska lara sig att aka skridskor. Det ska bli en syn det! :)

  Mvh
  Karin
  ljungkvistkarin@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Hej!

  Jag skulle bli överlycklig om jag vann dessa till min underbara vän Linda som alltid ställer upp och finns där för mig trots att hon har 2 små barn att ta hand om. Hon bor på landet där det är massor med snö och har problem med ryggen och nacken så hon får jätteont av att dra barnvagnen. Trots detta klagar hon aldrig och går ut flera gånger varje dag för att barnen ska få frisk luft och få leka. Skulle vara jätteroligt att få ge henne en present för att få visa hur mycket jag uppskattar henne och göra henne lite glad!

  Mvh
  Ann-Sofie
  ansooooo@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Vi bor i vårt hus med skogen inpå knuten och en fantastisk härlig och välbesökt badsjö bara fem minuters promenad bort...
  Vi är där och njuter på sommaren men på vintern, när den som nu varit nästintill bottenfrusen, fullständigt glittrande i solskenet och "alla andra" är ute och går, så skulle ju vi också vilja vara ute och knalla på isen med rygsäck full av godsaker...
  Men, och stort men, vi kör dubbelvagn....du kan ju bara tänka dig att pulsa fram med den på isen.
  En omöjlighet..
  Så vi får mest stå vi strandkanten och se alla andra njuta av is-promenad medan vi ska föröska förklara för barnen att vi inte kan.
  Jag skulle älska, eller fel, mina BARN skulle älska att vinna ett barn sådana här till barnvagnen.
  Tusen tack.
  Må gott.
  Njut av fjällen.
  /Maja och tjejerna

  SvaraRadera
 23. Hej!
  Jag skulle mer än gärna vilja vinna dessa skidor eftersom jag har ett beräknat kejsarsnitt om 2 veckor och efter det så ser jag fram emot att gå många långa promenader och speciellt på isen(Umeå-älven) där vi bor. Eftersom jag har haft sådana problem med min graviditet så har jag sett fram emot då våran lilla skatt är född och då jag äntligen ska få gå mina långa promenader på isen. Men nu har vi nyss har fått veta att det blir ett planerat kejsarsnitt så skulle dessa skidor underlätta rejält mycket då man ska styra barnvagnen i lite snö och det blir då lite lättare i kroppen för mig att styra! :)

  Mvh
  Jessica
  Rockhamstern@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Å dessa akulle jag villja vinna av den enkla anledningen att jag skulle ge dom till världens finaste lillasyster som har en liten som åker vagn och när alla vi andra är och åker pulka och skidor så får dom stå på sidan av det skulle så klart va super för dom om hon kunde ta sig fram med vagnen så vi kan ha lillan nära oss även i backen/
  och utflykten, samt att jag vet att hon kollat in dom för hon surrade om dom förra veckan och undrade om jag trodde dom va bra... Hade verkligen varit underbat och kunna bjussa henne på ett par !

  Åsa
  www.chamoud.blogg.se

  SvaraRadera
 25. Hej!
  Jag skulle vilja vinna ett par för att kunna komma ned till vår brygga med vagnen. Nu blir det inte så ofta finfika där som man skulle vilja.

  Kram Petronella

  SvaraRadera
 26. Jag skulle vilja vinna ett par åt min kompis som just flyttat ut på landet. Nu kommer bebis nr 2 i oktober och hon skulle nog bli väldigt glad för allt som kan underlätta mamma-vardagen. Med lite tur (eller otur, beroende på hur man ser det) är det ju vitt på marken redan i november...

  Mvh Erica
  ericasvane at hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Är gärna med och tävlar, skulle vara så roligt att få testa dessa skidor som jag har hört så mycket om. Förhoppningsvis skulle det även bli lättare att ta sig fram i snön, som det är nu blir det bom stopp.
  Har även länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.com/2012/02/barnvagnsskidor-262.html
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 28. Åhh vilken bra uppfinning !!! Jag visste inte ens om att dom fanns. Jag är med och tävlar och hoppas att jag kan använda dom på isfisket som har startat nu. Finns det nåt underbarare än att sitta på isen i solen och njuuuta. Grilla, korv, fika :P

  Tack för en fin och inspirerande blogg.

  Mvh // Berit
  berit.nilsson@gmail.com

  SvaraRadera
 29. jag vill vinna dessa till min moster som är gravid och just fått veta att det blir en flicka :) hon fyller 40 iår och har kämpat i flera år med att bli gravid genom provrörs befrukning osv.
  Så jag tycker hon är värd att få sånna hära :)

  SvaraRadera
 30. Vi har precis flyttat in i vårt nya hus som angränsar till ett mysigt skogsparti. Där spenderar vi mycket tid på vår, sommar och höst, speciellt vid hästhagen som vår son älskar. Skidorna skulle göra detta område tillgängligt för oss även under vintern, vilket skulle vara fantastiskt!

  SvaraRadera
 31. Hej!

  Vintern här i fjällen är lång, snön är djup och det är tungt att ta sig fram med vagn. Frisk luft är bra för både mig och Liten och jag tror att skidor till vagnen gör att vi kan vara ute mer än vi är idag, simple as that!

  Ha en fin helg!
  Mvh Anna

  SvaraRadera
 32. hej!
  Åh vad jag har saknat ett par skidor till min vagn i vinter!
  Isommar får min äldsta vän sin första bebis och hon bor på landet och kommer vara i ännu större behov av dessa än jag så jag skulle så väldigt gärna vilja ge ett par till henne när hennes bebis kommer till världen, perfekt present!
  tack för en fin och inspirerande blogg!
  kram

  SvaraRadera
 33. Annelie olsson25 februari, 2012

  Men vad lustigt! Precis vad jag gick och finulade på för två veckor sedan att jag önskade att detta fanns. ..Och så finns det!!!:D Vi bor i närheten av några sjöar som vi älskar att ta promenader på om vintern då isen ligger tjock. Men att ta med barnen, som inte orkar gå hela vägen dit, blir lite svårare. Ska man ta vagnen och sedan inte inte kunna gå på isen eller ska man ta pulkor, men som dock inte ändå går att dra barnen i hela vägen till sjöarna och som dessutom blir tyngre.. hmm Det vore ju så mysigt att kunna ta med barnen på denna vidunderliga upplevelse med ispromenader, fisk, skridskoåkning, fika, grillning.. men utan utan att det ska bli ett helt företag att kunna göra detta. SÅ jag är gärna med och tävlar om dessa som jag gick och bara fantiserade om nyligen! :D Mvh Annelie

  SvaraRadera
 34. Det var så kul, min mor och jag gick på promenad, med våra syskonvagnar och det var riktigt dåligt skottat. Då pratade vi om att det skulle va bra med skidor, typ som på en skoter, och vips så ser jag denna tävling. Eftersom dem är så dålig på att skotta så skulle det vara en bra sak att ha, så jag är med i tävlingen :)

  SvaraRadera
 35. Glömde skriva att jag har länkat den på min facebook-sida :)

  SvaraRadera
 36. Åh, tänk att jag hittade till denna tävling sista dagen, som jag har suktat efter dessa skidor! Jag skulle verkligen vilja vinna de här skidorna så att jag som ensamstående mamma utan körkort kan ta mig till affären vilket väder det än är, hur dåligt de än har skottat. Det är inte lätt alla gånger att vara själv med en ettåring så varje sak som kan underlätta är värt guld. Sen att man kan ta sig ut på älven och promenera i solen och få lite omväxling, skulle inte vara helt fel det heller. Mvh Frida

  f.abramsson@gmail.com

  SvaraRadera

Annonser: