tisdag 14 februari 2012

This means war


Va roligt att så många ville ha mina PDF filer, hoppas att de har kommit till glädje idag! A-little-something-påsen hade jag fyllt men hjärtan av vanlig kladdkaka uttryckta med en pepparkaksform. Låt inte pepparkaksformarna ligga och samla damm i lådorna större delen av året, de funkar finfint till pannkakor, mackor, ägg, vanlig kakdeg, ja till det mesta! Testa! 

I kväll blev det middag och bio med sambon. Bara han och jag. Det var inte igår, mycket, mycket mysigt. Jag dömde ut filmen (This means war) redan i första scenen men fick ta tillbaka det, den var faktiskt riktigt, riktigt bra. Rolig och romantisk, snygga Reese Witherspoon levererar som vanligt och ögon (och öron) -godis i form av Tom Hardy - inte fel. Lättsam, typiskt amerikansk men riktigt, riktigt bra. Rekomenderas! 

Hoppas ni haft en underbar dag alla fina!

8 kommentarer:

 1. Men så enkelt. Så smart. Varför kom jag inte på detta själv. Självklart kan man skoja till det lite med dessa formar som ligger i lådan....

  Ha en fin dag (och tack för tipset)

  SvaraRadera
 2. Åh, dessa tips! Det är det som är så skoj med bloggar...man inspireras och får "ja-just-det-ja" upplevelser heela tiden!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fina påsar!! Ska testas nångång med barnen =)
  tack för dina roliga idéer... det tar liksom aldrig slut =)
  Kram från ett snöigt Holmsund.

  SvaraRadera
 4. Väldans vackra påsar och läckra kakor. :-)

  SvaraRadera
 5. Vad härliga kladdkakehjärtana ser ut! Verkligen. På tal om pepparkaksformar är de små varianterna perfekt för falukorv och parisare. En favorit hemma.

  SvaraRadera
 6. Skrev du ut direkt på det naturfärgade pappret? Haha gu så dum jag känner mej nu, men jag förstog inte riktigt ;)

  SvaraRadera
 7. Tack alla fina! My lovely days: ja jag skrev ut direkt på det. Lycka till!

  SvaraRadera
 8. Guuuuud va fina!!! Du är ju superduktig! Vad heter typsnitten som du har använt? KRAM

  SvaraRadera

Annonser: