onsdag 18 april 2012

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Foto: © UNICEF/Asselin

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge och i och med att jag postar det här inlägget så vaccinerar jag 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat.
Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj
Har du ingen blogg kan du vara med och förändra barns liv genom att bli världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.


Translation: For every blogger that posts this Unicef vaccinates 95 kids around the world. I hope to see this post on many blogs!

2 kommentarer:

 1. Ska lägga upp den där på mi blogg också! :)

  Du, jag undrar om du kan tänka dig att lägga ut den där långa listan på maträtter för en månad som du skrev om för ett tag sen? Jag tänkte testa att göra matlista hela maj månad, men det tar bara stopp när jag försöker fylla dagarna med rätter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håll utkik i mitten på nästa vecka så kommer ett inlägg med vår månadsmeny!

   Radera

Annonser: