fredag 20 april 2012

Metallrör


För att det inte ska bli så tyst här på bloggen medan jag är i Oslo har jag schemalagt ett par inlägg åt er. Det första på temat metall. Koppar är precis som pasteller högaktuellt just nu och Daniella Witte har tillsammans med sin man Fredrik skapat denna fullträff till bordslampa. Görs på beställning och fler produkter är på ingående. 

Foto: Annaleena

En annan bloggerska som här i dagarna öppnade webbshop med egna produkter är Annaleena Leino Karlsson. Stilrenare klädhängare får man leta efter. 


Tycker man att produkterna ovan skulle göra för stora hål i plånboken finns det många DIY projekt att inspireras av som t ex Weekday Carnivals snygga vitmålade klädställning.


Eller hennes senaste rörprojekt, en kombinerad hylla/sänglampa. Galet vad mycket snyggt man kan hitta på! Metallrör i någon form kommer helt klart att dyka upp i lillebrors rum. 

Translation: Bring some metal pipes into your home. The top two are for sale and the bottom two are DIYs. 

5 kommentarer:

 1. Riktigt snyggt även om det rent spontant känns som ett lite mer avancerat DIY-projekt ;)

  SvaraRadera
 2. Fasiken (ursäkta) vilken trevlig blogg! Här tittar jag in igen :)

  SvaraRadera
 3. Så ytterligt märkligt. En sådan klädhängare som Anna-Leena gjort hade jag en gång, fast i tjockare rör och rödmålad, i hallen. Smeden som gjorde den enligt min ritning trodde inte jag var klok.
  Där ser man. :-)

  SvaraRadera
 4. Hih, jag älskar metallrör!At the moment I am making legs for my garden table of some sorts of pipes- not quite sure yet what sort of system it is going to be... :)

  SvaraRadera
 5. Blir väldigt sugen på ett eget DIY nu!
  /LL

  SvaraRadera

Annonser: