lördag 9 juni 2012

Frukost på säng


Jag vaknade före resten av familjen i morse och hann bjuda sambon på en uppskattad frukost på säng innan jobbet. 


En liten hälsning och nybryggt kaffe i finaste muggen som lilla T gjorde till J i födelsedagspresent. Hon har ritat sin huvudfoting med en porslinspenna och efter lufttorkning och härdning (30min, 150° i vanlig ugn) så håller färgen för maskindisk. Mer inspiration till att måla på porslin hittar du här.


Vi hinner normalt sett inte läsa tidningen på morgonen men när man själv är med och gör piruett på studsmattan måste man ju faktiskt läsa =)

Translation: Breakfast in bed + coffe in mug painted by our daughter + large article about our renovation in the newspaper = a great way to start the day!

12 kommentarer:

 1. Vilken fin familj du har. Håll hårt i den. Och så finaste tidningen! Härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja min fina familj vårdar jag ömt!

   Radera
 2. Vilken underbar mugg! Måste genast införskaffa porslinsfärg till mina barnbarn!
  Lena

  SvaraRadera
 3. Hej Karolina!

  Jag måste ju bara säga att du är helt fantastisk och vilken karl du har!! Ni har verkligen skapat ett drömhus! Bra jobbat! Och tack för all inspiration, jag som först nu har upptäckt din blogg sitter och har en massa fint att kika på :)

  Ha en fin helg!
  Jessica

  Jessicawathome.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh men tack själv Jessica! Varmt välkommen hit!

   Radera
 4. Men vad mysigt!!

  Ang et där huset..det blev inget! Det var inte alls en mysig närmiljö och dessutom hade de som gäde huset och skulle sälja gjort om hela gräsmattan till en golfbana, dragit in vatten som liksom delade upp gräsmattan i flera sektioner osv. Ja..det var lite galet. Dessutom skulle det nog krävas ungefär 3 miljoner att få huset som vi vill och med utgångspriset 3 mille blir det lite väl mkt pengar! Hittade ett fint hus, men inte i krokarna. Det huset skulle innebära flytt från min familj (dock nära hans skulle det bli), byte av jobb och flytt från vissa av vännerna även om många av mina vänner är utspridda över Sverige. Det är svårt det där med hus och boende. Lite av ett livsval för oss just nu. Men skulle vi flytta hem till min sambos hemtrakter skulle vi ha råd att köpa ett helt annat hus än vad man får för pengarna här uppe. Hmmm..ja vi får se. Men jakten går vidare.. :)Håll tummarna! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt ändå att ni åkte och kollade på huset, annars är det lätt att man går och målar upp en drömbild om hur det skulle ha varit. Jag håller alla tummar jag har för att ni ska ramla över ert drömhus snart!

   Radera
 5. Underbart snygg mugg!
  En liten blivande designer, er dotter?
  :o)

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag har precis hittat hit tack vare Sofia på Mokkasin.
  Så himla kul med en Västerbottensblogg, jag är själv gammal Skelleftebo numera Pitebo.

  Nu ska jag kika runt här lite. :)

  /Linda

  SvaraRadera
 7. Måste prova att skriva på porslin. Tack för inspirationen!!

  SvaraRadera
 8. Vad fin artikeln i tidningen blev! Skulle jag inte redan ha följt din blogg hade jag definitivt blivit sugen att klicka in efter att ha läst artikeln:)

  SvaraRadera

Annonser: