onsdag 27 juni 2012

Welcome to the Circus

Ja just nu är det verkligen cirkus här hemma. W är överallt. Hela tiden. I 190knyck. En duracellkanin på uppåtchack. Kastar han inte glas från diskmaskinen i klinkergolvet, dansar på matbordet, ramlar från stolar, kraschar blomkrukor eller skurar köksluckorna med toaborsten så testar han min reaktionsförmåga genom att sprinta rakt mot vår branta slänt utan minsta tanke på att stanna och diverse andra dödsstunts. Och lilla T hon går numera under namnet Lotta på Bråkmakargatan, tar sig stooora friheter och utflykter och har hittat sin alldeles egen Tant Berg att rymma till. Byter kläder en så där fem sex gånger om dagen gör vår lilla lotta också. En utmaning att kanalisera deras energi rätt minst sagt. Och på toppen av det allt stenmjöl J drar in som gör att golven känns som sandpapper. 

Ja welcome to the It's a house circus! Special performances every day!

Är ruggigt sugen på att beställa en egen cirkusposter!

15 kommentarer:

 1. Skriver inget annat än att jag vet exakt hur du har det! Här kombinerar vi en 6 åring, en 2 åring och en påbörjad köks renoveing :S Glad sommar! Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Haha det låter som fullt hus det där, känner lite sympati faktiskt. En fullspäckad sommar med andra ord...

  SvaraRadera
 3. Jo nog har man haft circus alltid. Ibland har föreställningen varit underhållande, ibland en katastrof..
  Trösten är att de blir äldre, och då kommer man se tillbaka på de där vilda stunderna med ett rosa sken om hur underbart allt var förr;)

  Tips från coachen: Plastmuggar;D

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Ja, jag har aldrig förstått mig på dem som säjer att man får fullt upp när man får en bebis. Det är ju när nr 2 gör entré som man verkligen får att göra. Barn nr 1 tar man ju bara under armen, liksom. De som sedan får nr 3 och nr 4 beundrar jag stort...

  Ett tröstens ord: Håll ut, det går över!

  :) Linda

  SvaraRadera
 5. Hmm känns som det är jag som skrivit det här inlägget. Gick till biblioteket med mina små änglar häromdagen. Fyraåringen grät och skrek fem gånger. Ettåring rev ut varenda bok inom räckhåll. Och då stod jag bara ut i strax över fem minuter ;)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Haha, jag kan inte annat än att skratta när jag läser. Du är ju fantastiskt duktig på att skriva! Och jag kan förstås tänka mig hur ni har det, samtidigt som jag både fasar och ser fram emot att få det likadant framöver. Ha en skön sommar och lycka till med cirkusen, som du säkert fixar galant!

  SvaraRadera
 7. Du måste verkligen kunde känna att det finns liv i huset. det måste vara en hel del arbete, men ren selvfølelig inte alltid idylliskt. tack för tipset om cirkusen poster, det är Superfin och perfekt för oss! Lycka till och ha en trevlig dag!

  SvaraRadera
 8. Allt är normalt då. Skönt att höra. http://blogg.folkbladet.nu/johannakaffepanna/2012/06/08/ofrivillig-forsokskanin/

  SvaraRadera
 9. visst är det härligt med att ha sin egna cirkus, där hemma, såå billigt blir det. ;)

  ser fint ut hemma på er gård, cyklar förbi er varje dag till jobbet...

  //

  elisabeth

  SvaraRadera
 10. Haha känner igen det där, min lille har två horn i pannan just nu efter sina bravader...

  Och man kan väl kalla mig tant Berg, då alla grannbarnen ser oss som en sambandscentral och hänger här. Man kan nästan tro att vi bedriver dagis ibland ;) Men det är mysigt!!! ( men ibland för mycket... en fin gräns det där...)

  Är som sagt väldigt imponerad av att ni klarar allt och får tiden att räcka till...!!!

  SvaraRadera
 11. Anna, Oskarsborg28 juni, 2012

  Som övriga ovan så känner jag mycket väl igen mig. Jag har en 12-åring i förpubertet, en 10-åring och en liten duracellkanin på 15 månader samt en baby i magen. Jag älskar att ha fina saker framme men har rationaliserat bort allt för en tid framåt då jag gärna vill ha sakerna hela :) Sen har vi investerat en förmögenhet :) på barnspärrar i alla dess former för att göra min vardag lite enklare. Vi lade plattor framför huset förra sommaren så jag vet hur kul det är med stenmjölsmarinerade klinkerplattor men håll ut, sen när det är klart dras det knappt in ett skräp i hallen.

  Du har verkligen en fantastiskt fin blogg, en av de bästa som jag har läst. Lycka till med alla dina framtida projekt!

  SvaraRadera
 12. Ha ha ha! Som jag känner igen min egen familj i dina ord! Livet på en pinne liksom. Och cirkusposter, den är så fin så fin. På riktigt. Och de där gubbarna blev jag just kär i.

  SvaraRadera
 13. Härlig tid men intensiv, vad jag minns;) har ju fyra själv varav den äldste tog tillfället att flytta när vi började bygga 2009, grabb nummer två flyttar i september;/ panik ja lite, men det blir bara roligare ju äldre dem blir, så till hösten har vi en fjortisdotter och en åttaårig kille hemma. Cirkus hela tiden det var en passande beskrivning på familjelivet;)
  Kramen

  SvaraRadera
 14. Hej hej. Idag är du dagens tips på min blogg. http://antligenvilla.blogspot.se/2012/06/dagens-tips.html

  Ha en underbar dag!!!

  SvaraRadera
 15. Det är fantastiskt att du hinner med bloggen :) Tack för det!

  SvaraRadera

Annonser: