lördag 8 september 2012

Njutarlördag


Vi hann ju så när som på ett par lister och lite målning klart Ws rum i våras men så kom sommaren och trädgård, stenläggning och andra utomhusprojekt kändes mer lockande och högprioriterat. Nu däremot är det återigen inomhusprojektens tid och dags att ta tag i Ws rum. Så i morse, i hopp om att få den där extra lilla energikicken för att färdigställa det sista, zicksackade jag mig in mellan målarburkar, bygglampor, stegar och verktyg med ett gäng fina förvaringshus i famnen. Ett litet Nyhavn i miniatyr växte fram i den platsbyggda förvaringsmöbeln och en energikick ja det fick jag med råge! Blev taggad till tänderna att hoppa i målarkläderna men idag har jag varit ensam hemma med mina små bustroll och dessutom var det ljuvligt höstväder så någon målning gav jag mig inte på.


Istället packade vi picknickväskan och gav oss ut på en utflykt till häst. Lunchen intogs i solskenet med liten shettis som bordskavaljer. Eftersom W fortfarande är lite för liten att rida så fick han skumpa fram i vagnen längst kuperade och steniga skogsstigar. Och någon terrängmaskin till barnvagn har vi då rakt inte så det blev ett finfint motionspass för mig vill jag lova. Åh vad jag ser fram emot nästa sommar då vi kan sitta till häst alla tre. (Och det här behöver ni ju inte berätta men jag har nog tänkt lura med mig J upp på hästryggen också på något sätt ; )


Samspelet mellan barn och djur, det är allt något speciellt det!


En uppfriskande fruktsallad med äpplen från trädgården och blåbär från dagens utflykt fick avsluta kvällen. Åh varför kan det inte vara helg oftare???

6 kommentarer:

 1. Vilken myslördag!

  Och vad spännande att få se en glimt från lillens rum! Älskar färgerna och dina fina detaljer. Min lillkille som är i samma ålder fick ett prickigt rum, men med detaljer i svart och mint/turkost. Blev grymt sugen på husen! Är de från Lager?

  Hoppas er söndag blir lika fin!

  Kram från en annan Umebo :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att höra! Och jo det stämmer utmärkt det, husen är från Lagerhaus och de är verkligen superfina!

   Radera
 2. Ja nog kunda vi få ha lite mer jämnvikt på helgtiden. 50/50 vore helt okej!!
  Vilken mysig tur ni haft! Gäller att passa på att njuta av de varma solstrålarna!
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 3. Ja, det borde vara helg två gånger i veckan :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 4. Den sista bilden frestade mig hela kvällen på indragen igår. Ljuvlig!

  SvaraRadera
 5. Jag stod å höll i dessa fina husen och var på vippen men jag tänker ha lite is i magen tills vi är klara med barnrummen.

  Men fina är dom!!! Du, jag har länge undrat; vad är det för färgkod på Wilfords platsbyggda hylla. Precis så men mkt ljusare skulle jag vilja ha. Är nyfiken såklart på att se heeeela rummet! :-)

  SvaraRadera

Annonser: