fredag 5 oktober 2012

Tre favoriter från Le Kiosk


Hur galet söta var inte de här små pappersdjuren? Kommer på ark och man får själv klippa ut och vika ihop. Perfekt inomhuspyssel tillsammans med barnen en gråmulen höstdag! Fast jag tror inte att man behöver vara eller ens ha barn för att uppskatta en stunds klipp och klistra med dessa. Klick sa det här!


Så. Galet. Fina. Plädarnas pläd. Filtarnas filt. Det blir inte mycket finare än så här helt enkelt. Jag är på riktigt kär i dessa ullfiltar från talangfulla svenska designduon Riorio. Plädarna görs i ljuvliga färgkombinationer och med geometriska mönster hämtade från nomadfolk i Indien. Finaste gåvan till en nyfödd liten eller varför inte en skön värmande vän att slänga över axlarna när man sitter framför datorn. Underbara!


Skulle behöva plocka in lite värme i vårt vardagsrum och funderar på dessa fina illustrationer av Jonna Fransson. Som en gammal skolposter men så oerhört detaljerade och vackra. Allra finast så här i par. 

Allt detta och mycket annat fint finns hos svenska Le Kiosk.

Hoppas att ni fått njuta av finare väder än oss, här är det regnigt och ruggigt värre och prognosen för i morgon ser minst sagt blöt ut tyvärr. Lilla T somnade förväntansfull och otålig i kväll, hon ska nämligen vara med på sitt livs första hopptävling i morgon. Utomhus. Så vi håller tummarna för att Smhi har fel.  

3 kommentarer:

 1. Fantastiskt fina små djur! Önskar att min lille prins var lite större så vi kunde pyssla :-) Är jätte nyfiken din lille killes rum. Hur har det gått? När får vi se fina bilder? Behöver inspiration till barnrum :-)

  Kram/Linda

  SvaraRadera
 2. Hej
  För ett tag sedan tipsade du om att man kunde tejpa en siluett av en stad som sänggavel. Älskart! Men vilken sorts tejp använder jag, vet du?

  Med vänlig hälsning, Sanna

  SvaraRadera

Annonser: