torsdag 22 november 2012

Bloggskolan

Tre utav mina driftiga bloggkollegor, Frida, Anna-Karin och Clara, lanserade igår en webbbaserad bloggskola. Jag och så många med mig ville gå med i deras skola att sidan överbelastades och fick lov att byggas ut med mer kapacitet! Så himla, himla roligt att det finns ett sådant intresse för ett seriöst bloggande! 

Gårkvällen spenderade jag på Kii med ett helt gäng utav mina läsare. Jag delade med mig utav insredningstips, Frida från Kii pratade om vad olika skärningar på plagg gör med våra kroppar, vi minglade, provade kläder och ooooade och aaahhhade över finfina inredningsdetaljer. Jag hade nog lite för trevligt och lyckades med praktmissen att inte fota en enda bild... Hade ju varit så kul att föreviga på bild men, men vi får helt enkelt se till att det kommer fler tillfällen framöver att träffas! Jag vill återigen tacka alla er som kom, det var verkligen en energikick att spendera en novemberkväll med er! Så många fina ord, jag är alldeles varm inombords. Tack goa ni!

5 kommentarer:

 1. Vad kul med bloggskola! Något jag kan tänka mig många vill gå! Ibland blir det svårt att komma i håg kameran men det låter som ni hade det riktigt trevligt! Kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det och extra kul för mig som lärare att själv få sitta i skolbänken igen!
   Kram

   Radera
 2. Vi har faktiskt funderat på att flytta upp till Umeå (maken har jobb på g där) så jag hoppas att det kommer flera trevliga kvällar framöver!?

  SvaraRadera
 3. Va roligt! Fler kvällar/dagar/aktiviteter blir det nog alldeles säkert framöver!
  Önskar dig en skön helg Emma!

  SvaraRadera
 4. Jag är så lycklig över att de kom på den underbara idén med bloggskola. Hur bra som helst för mig som har startat en blogg nu. Har följt din blogg länge och tycker att den är superbra.....

  Karin/www.lekfullabarnrum.com

  SvaraRadera

Annonser: