torsdag 1 november 2012

Pappas gamla järnsäng


Händer det inget spännande i erat hus nu? Eller är ni klara med allt? 

Ja ni är flera som undrar. Svaret är nej vi är inte klara och kommer nog aldrig att bli det heller så många nya idéer som vi kläcker hela tiden. Men det har stått stilla ett tag här hemma och förklaringen stavas sjukdomar, en ofantlig massa jobb och livet som husägare och småbarnsförälder. Men den viktigaste förklaringen är att vi helt enkelt unnat oss en välförtjänt paus. Vi har ju kört på hårt i rätt många år. Sex närmare bestämt. 

Men nu börjar vi känna oss taggade igen och har som mål att bli klara med Ws rum och vardagsrummet uppe innan jul. Pusselbitarna börjar falla på plats, soffan till vardagsrummet beställdes i måndags och igår var vi och hämtade hem Js gamla järnsäng från förrådet. Eftersom storasyster sover i min gamla säng så det känns lite extra fint att W ska få sova i Js gamla säng. För tillfället marinblå och ganska nött i lacken men jag har tänkt ge den en ny grå kostym. Åh den kommer att bli alldeles perfekt!

10 kommentarer:

 1. Det är klart ni ska pausa! Ni har ju varit så ofantligt duktiga, man ska njuta av det man åstakommit också. Vilken fin säng! Den kommer att bli kanon i grått. Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Klart ni förtjänar en paus!
  Sängramen är så fin, och det kommer nog att bli jättebra i grått.
  Köpte nyss en liknande sängram, men har inte fått ställa i ordning den ännu för vi väntar på att få flytta in i vårt hus som vi precis köpt.
  Följer din blogg dagligen, du är en stor inspirationskälla till mig och min sambo!
  Följer dig även på Facebook och Instagram - keep up the good work ! :D

  SvaraRadera
 3. Pauser behöver vi lite då och då. Inte minst för att stanna till och tänka över sina beslut. Ibland stirrar man sig blind på vissa saker och då kan ett break vara lösningen :)

  Sängen ser riktigt fin ut.

  /Cecilia

  SvaraRadera
 4. Så kul att återanvända gamla barnsängar! Det gör vi hemma hos oss också, efter lite fix och uppiffning.
  http://blogg.folkbladet.nu/johannakaffepanna/2012/08/23/en-kompromissad-sanggavel/
  http://blogg.folkbladet.nu/johannakaffepanna/2012/08/25/en-himmelsk-koja/

  Johanna

  SvaraRadera
 5. Förstår precis vad du menar. Vi har renoverat sen 96 och gjort om ett flerfamiljshus till ett, mycket jobb kan jag säga. För att orka fortsätta måste man ta pauser lite då o då, så skapar o renoveringslusten kommer tillbaka. Följer era renoveringsprojekt med stor glädje. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Tips! Sy en bamsestor pölkudde och ha vid huvudändan. Dels snyggt, dels skydd mot huvudbangning i metallpinnarna, och dels mycket bekvämt när man ligger och läser saga som vuxen! När barnen är små behöver de ändå inte hela sängens längd.

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar säng!! Njut av pausen, det finns alltid saker att göra senare, när man har hus :)
  Tack för filten jag vann!! Den gör sig så fantastiskt bra i vårt vardagsrum och vår son älskar att sitta under den och dricka välling på morgonen!

  Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Jädrans vilka läskiga fingrar det var i det tidigare inlägget, uha!!! Dom hade ni verkligen lyckats med.. Vilka grejer ni hittar från era barndomshem, kul att kunna återanvända till era barn!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 9. Ni är väl värda en paus !
  En fantatsisk säng, både som blå eller grå :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 10. Vilken ytterst trevlig blogg du har. Har just hittat den och jag kommer garanterat att återvända :)

  /Elin

  SvaraRadera

Annonser: