söndag 9 december 2012

Adventskalender


Ja så här ser den ut Ws adventskalender. Jag bloggade ju om den "naken" för ett par veckor sedan och lovade då att visa den fylld med paket också men förra helgen hanns det aldrig med och under veckan som gått har jag aldrig varit hemma i dagsljus. Galet svår tid som bloggare just nu när det är så mörkt mest jämt. Lite svårt har det också varit för nyfikna små fingrar att låta paketen vara men det är ju så det ska vara. Halva tjusningen ligger ju i att klämma, känna, gissa och fundera. Eftersom vi har stor och givmild släkt så närmast drunknar barnen i julklappar på julafton, trots försök att tagga ner julklappshysterin. Därför har vi valt att lägga krutet på barnens paketkalendrar istället. Ett annat sätt att slippa runt att fylla paketen med "skräp" är att köpa t ex ett pussel, en byggsats eller något annat och fördela innehållet på 24 paket. 

6 kommentarer:

 1. Visst är det roligt med adventspaketen! Det är ju så uppskattat! När barnen bodde hemma hade vi alltid adventspaket till dem, nu har vårt äldsta barn som själv är mamma fört med sig traditionen till sin familj. Kul!
  Ha en underbar vinterdag!
  Kram, Marita

  SvaraRadera
 2. Photo by Emelie09 december, 2012

  Vilken grymt snygg och häftig idé! Adventskalendrar är toppen, men jag har inga barn och en sambo som inte är särskilt mycket för presenter.. Nästa år får det nog bli en variant ändå! :)

  SvaraRadera
 3. Åh så fint! Kan tänka mig att den blir uppskattad!

  SvaraRadera
 4. Det är så spännande att se andra bloggares paketkalendrar. Själv släpade jag in ett helt träd :) Din variant är väääldigt snygg och jag har sett andra göra likadana. Jag funderar på att göra en av våra lastpallar som ligger här ute och sätta på ytterväggen med ljusslinga bakom, tror det kan bli superfint :)

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att den här granen är så himla fin! Riktigt rolig idé!

  kram /iris

  SvaraRadera
 6. Mycket fin gjort, vi har samma smak :)

  Jag ska snabb titta vidare på din vackra blog: Hälsningar/Marion

  SvaraRadera

Annonser: