torsdag 13 december 2012

Lucka 13 - Happy Homes


Dagens lucka presenteras i samarbete med Happy Homes och Midbec tapeter. Få saker kan ge sådan omedelbar förändring till ett rum som nya tapeter och är du sugen på att tapetsera om där hemma så kan du idag vinna 5 rullar valfri tapet från Midbec. Vinsten gäller endast tapeter, ej fototapeter eller tapeter ur Midbecs specialserie Omexco.

För att vara med och tävla behöver du bara svara på följande frågor;

1. Vilken är din närmaste Happy Homes-butik?
2. Vilket rum skulle du vilja tapetsera om och varför?

Tävlingssvaren kan du lämna direkt här i kommentarsfältet, på Facebook eller maila till itsahouse@hotmail.com, märk mailet Happy Homes. 

Lycka till!

Tävlingen är nu avslutad. Vi säger grattis till Camilla, ett mail väntar i din inbox. 

Tävlingen hålls öppen ett dygn och så snart en vinnare utsetts uppdateras detta inlägg med info. Vinnaren utses av Happy Homes och ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

131 kommentarer:

 1. 1. Den närmaste Happy Home butiken ligger i Storuman.
  2. Jag skulle nog tapetsera om i vår korridor, den är tapetserade med flera olika tapeter å stilar (samt jobbigt att skära till dem runt elementet och täcka alla hörn med samma tapet). Dessutom tyckte de som tapetserade att det var dyrt med tapetklister och lister vilket innebär att de håller på att ramla ner från väggen.

  SvaraRadera
 2. 1. Happy Homes Luleå

  2. Min femårige son har valt ut tapeter från midbec, som han vill ha i sitt rum. Nu har han tråkiga och nedklottrade tapeter som redan fanns på plats när vi köpte huset. Han skulle bli hur glad som helst för denna vinst. Vi har bestämt att han nu när han snart börjar bli sex år ska få ett "nytt" rum och välja själv hur han vill att det ska se ut.I övrigt är det mitt och makens sovrum som skulle behöva en omgång tapeter, våra är inte alls i min smak...

  (j.vinsa@bredband.net)

  SvaraRadera
 3. 1. Happy homes Umeå

  2. Vår hall behöver nya tapeter då min man och vår vän använde för långa spikar då de reglade upp väggen i köket. Spikarna stack ut två centimeter in i hallen och den väggen har fortfarande sju hål två år senare.

  SvaraRadera
 4. 1. Happy homes Umeå
  2. Hade tänkt mig att tapetsera en korridor som finns i vårt förhoppningsvis nya hem. En fin kontrast till det vita som kommer vara den röda tråden i stugan.
  TAck på förhand!
  Frida
  fahlner@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Hej!
  1. Närmsta Happy Homes är i Lyckeby.
  2. Jag ska tapetsera ett barnrum till bebisen i min mage som ska komma vilken dag som helst! Har redan tittat ut en prickiga tapeter vi ska välja på Happy Homes så denna vinsten hade varit pricken över i:et!
  Med vänlig hälsning, Maria
  mariaberg82@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. 1. Happy Homes Färghuset på traktorvägen i Lund
  2. Vardagsrummet är vår omålade duk som behöver komma till liv & göra vår nya lägenhet till ett hem

  caroline.e.lindstrom@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Min närmsta happy homes butik finns i Linköping

  Vårt lekrum står tråkigt vitt då jag ännu inte hittat en fin tapet dit. Midbecs tapet Marimekko 3 panel 15402 Kaiku skulle verklikgen göra skillnad och skapa ett mysigt och inspirerande lekrum för barnen.
  /erika

  SvaraRadera
 8. Min närmsta butik ligger Kungsbacka!

  Jag skulle helt klart göra om min treåriga killes rum. Hans storasysters rum lockar honom mer dagsläget nämligen. Det ska vi försöka ändra på med fina tapeter och en platsbyggd säng.

  Nu håller jag tummarna!
  /Emma W
  emmawesterlund@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Jag bor närmast butiken i Kungsbacka.

  Jag skulle överraska min tjej (Hon tipsade mig att gå in här och tävla men jag sa att jag INTE hann det. Gör det nu ändå på bussen till jobbet.) Överraskningen skulle vara att äntligen göra i ordning vårt gästrum, som helt fallit i glömska.

  /Johan Kitti
  eeyoore@msn.com

  SvaraRadera
 10. 1. Happy Homes i Umeå!
  2. Jag skulle vilja tapetsera om vår hall. Den är tapetserad med en mörkgrå tapet och eftersom det inte finns något fönster i hallen blir det väldigt mörkt och trist.

  Med vänliga hälsningar
  Sofia Ahlehjelm

  SvaraRadera
 11. 1. Happy Homes Upsala (storhandel)
  2. Under 2013 blir vi tre i familjen, men eftersom vi siktar på att bo kvar i lägenheten skulle jag vilja tapetsera om ett hörn i vårt sovrum till en barnvänligare tapet, där spjälsängen ska stå. Klart mini ska ha sitt eget krypin!

  SvaraRadera
 12. 1. Happy Homes Umeå
  2. Skulle vilja göra något kul i en del av vardagsrummet, typ rumsindelare med "AHA" effekt. Det vore kul!

  Elinor
  el.ny@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. 1. Happy Homes HE:S FÄRG Örebro
  2. Jag vill så gärna tapetsera om vårt sovrum. I drygt fem år har vi bott i huset och vi har länge sagt att sovrummet är nästa projekt men hela tiden kommer något annat i mellan som är viktigare. Nu skulle jag vill verkligen vilja unna mig en ny stil i sovrummet och nya tapeter är ju grunden att börja med!

  Ann-Sofie

  SvaraRadera
 14. 1 HAPPY HOMES MÅLARNAS FÄRG i Jönköping är min butik
  2. Jag skulle vilja tapetsera i vår gillestuga som vi precis skrapat rent från tapet och furudetaljer och som nu består av putsade väggar och ett nytt ekgolv. Skulle vara trevligt att skapa en mysig men ändå lite häftig känsla.

  Nina
  nina.80@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. 1. Happy Homes Färg & Tapet Umeå

  2. Jag skulle vilja tapetsera min 1-årings rum, finns ingen lekfullhet alls i hans rum just nu och det är den känslan jag skulle vilja skapa för honom med nya fina lekfulla tapeter.

  Louise

  SvaraRadera
 16. 1. Happy Homes i Umeå
  2. Vi har en sovalkov i vår lägenhet som jag gärna skulle vilja tapetsera i en avvikande tapet så att det mer skulle bli som ett eget rum.
  fannnie@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. 1. Närmaste butik är i Kungens Kurva och på Östermalm. Bor ungefär mitt emellan och beroende på vilket färdsätt man väljer..
  2. Vi har pratat om att tapetsera våran hall. Den är liten och väldigt vit, så vore kul att sätta en liten färgglad touche där som ger ett glatt intryck till gästerna när de kommer. Vill också tapetesera dörren till städskåpet, så att den inte behöver vara så framträdande.

  SvaraRadera
 18. Jippi jag vill vinna tapeter!!

  Min närmaste Happy Homes ligger i Övik.

  Jag har precis köpt ett nytt hus, där ALLA rum behöver tapetseras och jag funderar just nu på vilka tapeter jag ska välja!!

  Det rum som behöver tapetseras just nu är vardagsrummet för att få känna att åtminstone 1 rum är fint under julhelgen -skulle vara så skönt att få hjälp med det av Happy Homes och Midbecs tapeter

  SvaraRadera
 19. I vaggeryd.
  jag skulle vilja tapetsera om ett rum till min lilla tös.än så länge är det mörkt och slitet där. o lillan får sova hos oss. Martina_holst@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. 1.. Ystad

  2.. vårat KÖK..eftersom min terapi o passion ilivet är att baka o lagat mat så e jag där mycket men vi har världens tristaste kök

  chanette81@live.se

  SvaraRadera
 21. 1. hemifrån är HAPPY HOMES FARSTA FÄRG närmst, men närmst jobbet är den på Östermalm :)

  2. jag har en liten hall som jag SKA tapetsera om men har aldrig kommit till skott. den är verkligen världens tråkigaste lilla utrymme, och jag tänker mig något riktigt färgglatt där :)

  god jul! önskar Lina / fromamouth@gmail.com

  SvaraRadera
 22. 1. HAPPY HOMES FÄRGSERVICE Linköping är närmast mig.
  2. Jag skulle tapetsera om hallen, det är det utrymme men ser allra först när man kommer in och det sätter liksom första intrycket. Skulle gärna vilja att det blir något jag själv valt och inte de förra ägarna till huset ; )

  /Ylva

  SvaraRadera
 23. 1. Jag får åka till Växjö färg och tapet som är en Happy Homes butik.
  2. Sofvummet är det vi vill fixa! Ska flytta nu i jul så det skulle verkligen komma bra till pass!

  Anna
  anna.lindeqvist@gmail.com

  SvaraRadera
 24. 1 Skellefteå
  2 Skulle vilja tapetsera om i vår hall. Har en ganska öppen planlösning så den tapeten är i både hall, kök och bort mot sovummen. Den är inte av nyaste snittet och jag tror att skillnaden skulle bli jättestor.
  God Jul önskar Synneve /zynneve@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Photo by Emelie13 december, 2012

  1. Happy Homes i Farsta ligger närmast mig (http://farsta.happyhomes.se/)

  2. Jag skulle vilja tapetsera om i vårt sovrum. Vi köpte vårt första gemensamma boende i juli och har renoverat hela lägenheten, från golv till tak. Vi hade en klar bild av hur vi ville att det skulle se ut och vi är jättenöjda, bortsett från väggarna i sovrummet!
  Tidigare ägare har tapetserat omlott (suck) så det var många skarvar och ojämnheter. Efter mycket slit med "lagningstapet", köp av fel färg (som fick bli grundmålning), 2 lager färg till (som trots noga anvisning av hur vi ville ha det inte alls blev i den färg vi önskar) så är vi fortfarande inte helt nöjda. Tapetalternativet skulle vara toppen!

  //Emelie

  oberg_emelie@hotmail.com

  SvaraRadera
 26. 1. Min närmsta Happy Home butik är HAPPY HOMES MÅLARNAS FÄRG Herkulesvägen 1 B, JÖNKÖPING.
  2. Hos är det köket som väntat på omtapetsering sedan fläktbyte i föreningen för 1,5år sedan och fuktskada på det (ena väggen i köket saknar tapet ovanför köksskåpen ca 40cm från taket och ner =/. Vi får bara inte tummen ur, kanske kan vi få det nu om tapeter kommer smidigare och perfekt när en Midbec tapet varit en favorit till köket!

  Önskar en trevlig Jul! Anna/ anna.janson@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. 1. Närmaste butik ligger i hedemora.
  2. skulle vilja tapetssera om sovrummet, alldeles för mycket mönster på väggarna som det ser ut nu.

  cami.sjo@gmail.com

  SvaraRadera
 28. 1. Happy Homes i Kungens kurva
  2. Jag skulle tapetsera våra fula garderobsdörrar i sovrummet. Stinker 70-tal av dom och dom är så fula. Hjälp.

  SvaraRadera
 29. Lida
  1.Min närmaste butik är HAPPY HOMES VÄXJÖ FÄRG & TAPETAFFÄR Hjalmar Petris väg 46, VÄXJÖ
  2. Jag skulle vilja tapetsera om i vårt vardagsrum och skapa en mysig men ändå lite häftig känsla, den gamla tapeter är trista.

  SvaraRadera
 30. 1. HAPPY HOMES VÄXJÖ FÄRG & TAPETAFFÄR
  2. Jag skulle tapetsera om köket, för där sitter fisrosa småblommiga tapeter från 80-talet. Med en bård som går i aprikos. Skär sig sådär lite lagom och man undrar hur färgblind förre ägaren var. :D

  annkina@gmail.com

  SvaraRadera
 31. 1. Happy Homes Färgservice Malmö
  2. Efter att vi inte kunnat bo hemma på otaliga veckor pga en fuktskada i hela vår grund och väggar så ska vi äntligen flytta hem till ett nytt och torrt hus ;) Skulle vara så roligt att förändra vårt sovrum med en ny tapet, liksom en ny start i ett friskt och torrt hus...

  Kram
  Anna.P (annaliljekvist(at)hotmail.com

  SvaraRadera
 32. Jerker Nilsson13 december, 2012

  1. HAPPY HOMES VÄXJÖ FÄRG & TAPETAFFÄR
  2. Jag skulle tapetsera om köket, ty den tidigare ägaren var utan både tycke, smak och färgseende :)

  SvaraRadera
 33. 1. XL BYGG FRESKS Sundsvall. Var det som kom upp när jag Sökte på Sundsvall :)
  2. Här hemma har vi ett stort vinklat rum, (kök och vardagsrum i samma) alla väggar är målade i vitt.. Så jag har tänkt länge att jag vill tapetsera 1 - 2 väggar här inne så vi får lite kontrast mot allt det vita :)

  Skulle bli så otroligt glad om jag vann, vilken hääärlig julklapp! :) Håller tummarna så hårt.
  Kram Emelie

  SvaraRadera
 34. 1. HAPPY HOMES ÖSTERMALM Sibyllegatan 49, STOCKHOLM.

  2. Då skulle jag vilja tapetsera vardagsrummet i vår nya lägenhet som vi flyttar till den 8e februari. Skulle tycka att det var härligt med en färgglad fondvägg i den annars väldigt vita lägenheten.

  meier.ida@gmail.com

  SvaraRadera
 35. 1) HAPPY HOMES HE:S FÄRG Ormestagatan 1 (gamla djursjukhuset), ÖREBRO.

  2) Mitt potentiellt mysiga syrum i senapsgult & grönt är allt annat än skönt.
  Önskar kreativ inspiration i form av helt ny väggdekoration.
  På mina bara knän ska jag be, anropar därför Happy Homes önskefe.


  Paola Allegrini (FB-namn)
  paola.allegrini@ymail.com

  SvaraRadera
 36. 1. Åkermyntans centrum

  2. Jag skulle tapetsera hemma hos min syster som just separerat och flyttat till egen (sunkig) lägenhet :)

  /Julia (julia.lundmark@gmail.com)

  SvaraRadera
 37. 1.HAPPY HOMES VÄXJÖ FÄRG & TAPETAFFÄR
  2. När vi köpte huset för snart 10 år sedan tapetserade vi om vardagsrummet.
  Tapeten vi valde var nått gulaktigt marmorerat (varför?). När vi rvit ner den gamla tapeten och började sätta upp tapeten gick det ej se någon skillnad på den tapetserade väggen och väggen och den otapetserade väggen med nedriven paket. Har sedan den dagen avskytt denna tapet.

  gr8_1(a)spray.se

  SvaraRadera
 38. HAPPY HOMES FÄRGSERVICE Malmö maste vara den som är närmast i allafall om man tar bilen. Mitt vardagsrum är det rum som skulle behöva fa lite liv. det är förtilfället helt "vitt" eller skulle varit om jag inte haft tva barn som mer än gärna har "hjälpt till" att dekorera. det behövs ny vit färg och en vägg med tapet för att bryta det vita.

  / Linn

  SvaraRadera
 39. 1. Finns inte i Norrköping så min närmaste butik är HAPPY HOMES FÄRGSERVICE i Linköping.

  2. Kontoret skulle få sig en makeover. På ena väggen sitter en blommig tapet. På den andra en randig. Jag kan inte för mitt liv förstå vad man vill med den kombon men det är ett stort fett fail där. Det passar inte ihop och intrycket blir så rörigt för ögon och hjärna att vi aldrig sitter där.

  Hanna
  hannaborglund@gmail.com

  SvaraRadera
 40. 1) HAPPY HOMES FÄRGSERVICE Industrigatan 52, LINKÖPING.
  2) Jag skulle vilja tapetsera om i vårt sovrum. De som bodde här innan oss hade nog lite svårt att bestämma sig... så det är 4 olika tapeter i sovrummet :(
  Dessutom har vi inte kunnat sätta upp tavlorna där vi vill ha dem... utan har fått sätta dem så att de döljer så mycket som möjligt av alla stora fula hål som är på väggarna.

  SvaraRadera
 41. Hej!
  1) Min närmaste butik är happy homes Hammarö Färg AB

  2) Det rum som är i tur är tapetseras om är vårt gästrum/kontor. Där finns en tapet som har sett sina bättre dagar. Den har troligen blivit skadad av solen och är flammig i olika nyanser av blått. Rummet är i stor behov av nytt utskickt.

  Trevlig Lucia!

  /Åsa Nyman

  SvaraRadera
 42. Min närmsta butik är Ronneby
  JAg önskar mig en ny tapet i sovrummet för jag vill ha in en varmare mysigare känsla där :)

  SvaraRadera
 43. 1. Min närmsta Happy homes butik är Lindbergs färg i Gävle.
  2. Jag skulle tapetsera om vårt gästrum. Jag, min man och våra två barn bor långt ifrån mor- och farföräldrar och syskon. Det skulle därför vara trevligt att göra i ordning gästrummet så att de har ett trevligt krypin när de hälsar på oss.

  SvaraRadera
 44. 1. Min närmaste butik är HAPPY HOMES FÄRG OCH TAPET i Umeå!
  2. Det rum jag skulle välja att tapetsera om är även det första rum som skulle få en ny tapet i vårt gamla hus, så det känns stort. Det skulle få bli vårt blivande sovrum på övervåningen, som fortfarande är helt kallställd- uppflytt och renovering sommaren 2013. Har redan en ritad plan i huvudet, så hoppas!

  SvaraRadera
 45. 1. Happy Homes i Umeå är vår butik:)

  2. Vårt vardagsrum skulle få ett lyft av en vägg i snygg tapet matchat med nytt matbord och stolar i dansk design.

  SvaraRadera
 46. 1. Materialmännen i Västervik
  2. Jag skulle vilja tapetsera om sonens rum som idag har tråkiga vita väggar!

  Kram Jenny
  jennylindberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 47. 1. Närmsta butik är Happy Homes HE:s Färg i Örebro!
  2. Jag skulle välja att tapetsera om köket! Vi har ett gammalt 60-talskök och pengarna till en renovering av hela köket finns inte än på länge. Så nya läckra tapeter skulle ge det ett sånt lyft att det blev som ett helt nytt kök!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde mailadress!
   mikaela.norgren@live.se

   Radera
 48. 1 Närmsta butik är Happy homes färgservice i Linköping

  2 Jag skulle vilja tapetsera min hall som idag är vit. Skulle vilja ha en mer välkomnande varm känsla att komma hem till.
  //Ida
  imth78@hotmail.com

  SvaraRadera
 49. 1, lyckeby/kalrskrona Väldans bra inspirationsbutik!
  2, Vi ska slå upp en vägg i vårt gigantiska sovrum för att avgränsa lite mer. Den vill jag tapetsera i något riktigt snyggt som gör att man ler när man vaknar. Alltså icke-vitt som resten av huset är i.

  Tack för en bra blogg!
  Kram
  Tess (tess@grevskapet.com)

  SvaraRadera
 50. 1. Min närmsta Happy homes butik är den på lisagatan i Malung.

  2. Jag skulle vilja tapetsera om vår hemska hall som vi inte varken hunnit eller prioriterat att renovera än. Det är inte gjort något i den sen början på 70-talet. I första delen är det en randig tapet i brunt, beiget och mossgrönt, i andra delen mossgrön tapet med bruna och beiga dörrar och snickerier. Allt annat än välkommnande är den och tyvärr är det de rummet man ser mest av då man måste springa genom där för att komma till alla olika rum. Skulle hallen bli ommålad och få nya tapeter så skulle hela huset kännas fräschare.

  SvaraRadera
 51. 1. Engdahls i Torsås
  2. Jag skulle vilja tapetsera i sovrummet, det är någon innan vi flyttade in som har gjort ett riktigt hafsverk och lila/rödmelerat är inget som ger en ro direkt...

  SvaraRadera
 52. 1. Alingsås, en inspirerande butik med suverän personal.

  2. Vardagsrummet, där tapeten t o m hänger löst på ett ganska stort område. Vi har alltid prioriterat barnen högst, så när deras lekrum o sovrum var fixade så var pengarna slut. Med denna vinst hade vi äntligen kunnat ta itu med vardagsrummet!

  Mvh
  Angela

  Fam.tabor@gmail.com

  SvaraRadera
 53. 1. Färg och tapet, Happy Homes Umeå
  2. Jag skulle vilja tapetsera vårat gästrum. Just nu är det 2 olika nyanser av militärgrönt.. Känns lite som att hänvisa gästerna in i en mörk skrubb, jättetråkigt!! Ett gästrum ska ju kännas lite lyxigt!

  (lina.wiss@hotmail.com)

  SvaraRadera
 54. Hej, min närmaste butik är i Valbo. Det rum jag skall tapetsera om först är till min son som äntligen snart skall få ett eget rum när hans systrar får egna rum på övervåningen som håller på att göras iordningm till dom. Fast egentligen kanske det blir tjejernas rum som får tapetseras först då=). Barnrum är det, 3 stycken som skall tapetseras för oss.

  MVH
  Maria Nilsson
  marianilsson78@gmail.com

  SvaraRadera
 55. Min närmsta butik ligger i Mora, där jag bor :) Jag skulle verkligen vilja tapetsera om mitt rum som jag så länge längtat efter! Min familj har tyvärr inte pengarna till det och mitt rum har haft samma tapteter sedan jag var liten och skulle verkligen vilja ha en förändring såhär till nya året :) Skulle vilja tapetsera om med en härlig gråfärg för att få det lite stilrenare.

  Frida
  frida.staffas@live.com

  SvaraRadera
 56. Min närmaste butik ligger i staden jag bor i, Strängnäs. Anders som jobbar där är oerhört trevlig och hjälpsam!
  Givetvis skulle det bli sovrummet jag tapetserade om, där bara måste den röda färgen på väggarna bort innan jag blir helt snurrig av alla intensiva drömmar den kulören ger mig!

  SvaraRadera
 57. 1. Min närmsta butik ligger i Kungens Kurva utanför Stockholm.

  2. Vi har ett hörn i vårt lilla vardagsrum där matbordet står. Redan när vi flyttade in för snart fyra år sedan pratade vi om att tapetsera det hörnet, för att skilja själva mathörnan från soffhörnan. Med tiden har de svarta stolarna vid bordet lämnat lika svarta märken på väggen i detta hörn och nu börjar det bli oundvikligt med någon slags åtgärd. Fem rullar tapet från Midbec skulle vara den knuff som behövs för att vi ska ta tag i tapetseringen!

  linneahagglof@yahoo.se

  SvaraRadera
 58. 1. Happy homes i Skellefteå.
  2. Min sexåring har fått se på när alla andra rum fräschats upp och själv fått stå ut med sina trötta 80-talstapeter i drygt två år, så hon skulle bli överlycklig om vi vann.

  SvaraRadera
 59. 1. Thunells färg i Stenungsund
  2. Vill tapetsera om vårt sovrum, som tidigare var dotterns rum och vi har inte gjort något där sen vi övertog rummet
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 60. 1) happy homes färgservice i Linköping
  2) skulle bli hallen som får byta skrud då jag önskar en varm välkomnande tapet där istället för vitt, vitt ,vitt

  SvaraRadera
 61. 1. Närmsta, bästa butiken är såklart HAPPY HOMES FÄRG & TAPET i Umeå
  2. Vår lilla dotters rum skulle piffas med tapeter och lite färg om jag vann - hon skulle bli själaglad över den förändring tapetrullarna skulle innebära! :D

  //Sofia Alfredsson

  sofiaalfredsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 62. 1. Happy Homes Gällivare
  2. Jag hade velat tapetsera sovrummet, det behövs ett litet lyft där :)

  Johanna S.Olsson

  johanken@live.se

  SvaraRadera
 63. Hej!

  1. Min närmaste Happy Homes butik är Happy Homes Färgpalatset i Hässelby. Ligger supernära. :)

  2. Jag skulle tapetsera om min sambos och mitt sovrum. Efter ett år med en liten i hemmet behöver vi satsa lite mer på vår relation. Även om en tapet bara är materiell så tror jag att ett nytapetserat sovrum skulle kunna hjälpa oss på vägen mot en nytänding.

  Hoppas, hoppas!

  (lisa_moen@hotmail.com)

  SvaraRadera
 64. 1. Happy Homes i Karlskrona, trevlig butik med bra personal!
  2. Husets TVrum skulle behöva sig en totalrenovering. Vi väntar bebis nr 2 så massor av saker som finns i bebisens blivande rum måste nu trängas ihop på något trevligt vis i TVrummet. Innan hyllor kommer upp, TV´n flyttas och soffan placeras vore det jätteroligt med nya, fräscha tapeter från Happy Homes och Midbec!

  Mvh Erica H

  SvaraRadera
 65. I Umeå.
  Jag skulle tapetsera i vårt sovrum som är så "omysigt" och trist! Hoppas hoppas!

  SvaraRadera
 66. Johanna Gustavsson13 december, 2012

  Hej!

  Min närmaste Happy homebutik är:

  HAPPY HOMES FARSTA FÄRG

  Jag skulle vilja tapetsera vårt sovrum!
  Hela vår lägenhet är just nu vitmålad, helt opersonlig och omysig.
  sovrummet känns som ett rum man vill ha lite mer ombonad för att sova gott =)

  /Johanna G
  johanna@happyfejs.se

  SvaraRadera
 67. 1. Min närmsta Happy Home butik ligger i Västerås
  2. Jag skulle tapetsera en fondvägg i min sons rum med Factory tapeten som var hur läcker som helst ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 68. 1. Närmsta Happy Homes-butik är Östermalm Stockholm.
  2. Vi har ett vardagsrum som än så länge är ett vitt tomt ark efter en flytt. Där skulle man kunna gå loss med någon härlig tapet med en pigg färg!

  pamela_saarelainen@hotmail.com

  SvaraRadera
 69. 1. Östermalm, Stockholm

  2. Vàrt sovrum behöver ett rejält lyft. Sà underbart att fà kunna tapetsera med
  BOTANICA CH9107040 eftersom det gàr i orange

  MVH Sofie
  citcit.kuruyemis@gmail.com


  SvaraRadera
 70. 1. Närmaste Happy Homes-butik finns här i Borlänge,
  2. Jag skulle äntligen ta tag i väggarna i trapphuset - en sån där yta som har blivit helt eftersatt och som man alltid stänger dörren om för att slippa se. Eftersom trappen snart är färdig och blev helt kanon skulle jag vilja ha en snygg tapet att matcha med :)

  SvaraRadera
 71. 1. Min närmaste Happy Homes-butik ligger på Ängelholmsvägen 10 i Helsingborg.
  2. Jag skulle vilja tapetsera om i vårt sovrum. Det är bara vitt, beige och tråkigt. Skulle behöva något som gjorde det mysigare.

  SvaraRadera
 72. Hej!

  1. Det är Lindbergs Färg i Gävle.
  2. Det skulle vara i hallen. Vi har haft hantverkare som har byggt färdigt den
  oinredda övervåning som vi hade. Nu ser det bedrövligt ut i hallen och i
  trappen framförallt eftersom de har stött i och repat med material och verktyg.
  Trist, för det var ganska nytt men nu är det bara att ta nya tag så fort vi
  blivit klara med det sista på övervåningen...

  Camilla
  kubbov30@gavlenet.se

  SvaraRadera
 73. 1. Tappers färg i Borlänge
  2. Mina barns lekrum för där är det allt för många fula hål i väggen och en misslyckad väggmålning av mig med färgstänk lite härochvar på väggen! Jag skulle vilja ha en färgstark tapet eftersom det endast är ett lekrum och inget sovrum, något som får mina barn och mig att vilja vara där och leka! Eller dom kan leka och jag kan njuta av att se dom och en snygg vägg!

  Mvh Linda
  hsand85@hotmail.com

  SvaraRadera
 74. 1. Färg o kakelhuset Uddevalla
  2. Dels min minsta dotters rum, hon har 90-talsgula tapeter med tokmånga hål i, de satt uppe när vi flyttade hit för 4 år sedan och är fortfarande kvar..Stora dottern, 12 år, fick nytt rum i höstas så det är verkligen lillans tur nu. Sen har vi ju inga tapeter alls i trappan upp förstås..:-)

  Mvh Eva
  ekeroth.eva@gmail.com

  SvaraRadera
 75. 1. Happy Homes i Varberg.
  2. Sovrummet jag ärvde av utflyttade sonen. Har tittat på hålen efter pilarna där piltavlan satt i 2 år nu. Skulle kännas lite mer vuxet med nya frächa tapeter!

  SvaraRadera
 76. 1. HAPPY HOMES BRUNELIUS FÄRG

  2. Jag skulle tapetsera om vårt sovrum. Vi är nyinflyttade, och sovrummet är tapetserat i ett hiskeliga färger - ceriserosa med en bård som ser ut som att den var populär på nittiotalet... Dessutom är tapeten full av skruvhål och är rätt solkig på flera ställen!

  sophie_persson@yahoo.com

  SvaraRadera
 77. 1. Happy homes färg och tapet inne i Umeå
  2. Jag skulle tapetsera om vårt sovrum där det just nu är ljusgula solblekta tapeter med större blommor på. De var inga jag valde själv utan de fanns när vi flyttade in i lägenheten. Så jag känner att det skulle bli MKT trevligare med en ny tapet där!

  palmcamilla@live.se

  SvaraRadera
 78. 1. Min närmsta Happy Home butik ligger i Varberg.
  2. Har länge drömt om att få tapetsera om min son Gabriels rum. Drömmen vore med denna tapet: http://www.happyhomes.se/midbec/midbec_best_of_509/2107,101065504,122/?
  Från bebisrum till ett riktigt killrum! I nuläget är där en misslyckad tapetsering då vi valde en billig tapet som snabbt blev fläckig och söndrig utan onödigt slitage. I vårt vardagsrum valde vi dock en tapet ur Midbecs kollektion och där snackar vi kvalitet! Tapeten är som ny, sattes upp 2007, och var så enkel att få dit. Spillde i somras kaffe över stora delar av den ljusa tapeten, men det var bara och våttorka med en trasa så var tapeten precis lika fin som innan olyckan.
  /Emma emmgun@yahoo.se

  SvaraRadera
 79. 1. Happy Homes Färg och tapet Umeå (förrådsvägen 2)

  2. Åååhh jag skulle ge min son en fondvägg i sitt nya rum! Vi har precis flyttat till vårt allra första egna radhus och det är så mycket vi vill pyssla med! Just nu står hans rum spacklat och ofärdigt, så vi håller tummarna att vi vinner!:)

  / Ida och Viggo

  Idana_11@hotmail.com

  SvaraRadera
 80. 1. Happy homes i Piteå där jag bor.
  2. Jag skulle tapetsera om i vardagsrummet då jag har bytt stil sedan vi tapetserade för 7 år sedan.


  MVH/Marika

  marcco_@hotmail.com

  SvaraRadera
 81. 1. Happy Homes Lycksele

  2. Skulle tapetsera i kontoret som har mörkblåa tapeter, hela rummet blir dystert och man får noll inspiration. En ljus tapet med någon härlig färg skulle genast bli bättre!

  amsele_frida@hotmail.com

  SvaraRadera
 82. 1. Happy homes i Luleå
  2. Jag skulle vilja tapetsera om hela vår nyhyresrättsvita lägenhet till något mer färgglad, men någonstans måste man ju börja så jag väljer hallen

  SvaraRadera
 83. Närmaste butik är i Skellefteå.
  Vi har nyss köpt hus och jag vill tapetsera om sovrummet som just nu är ill-grönt! Jag har hittat ett supersnygg tapet från Midbec som heter Silence som skulle bli sååå fin i vår nya sovrum!!!!
  Håller alla tummarna jag har!

  SvaraRadera
 84. 1. Happy homes i Piteå.
  2. Jag skulle vilja tapetsera om sovrummet som är vitt, som resten av huset.
  Känner att jag är mogen för något roligare, med lite mer färg.
  /Ingela W

  SvaraRadera
 85. 1. Happy homes i Helsingborg
  2. KÖKET! Helt klart, det har kommit lite i skym undan sedan övriga rum fått en uppfräschning och skulle verkligen pigga upp oss med lite nytt och fräscht där.

  SvaraRadera
 86. 1. Happy Homes Luleå!
  2. En gillestuga, typiskt 70-tal står på tur att renoveras. Har både målat ellet tapetserat de flesta rummen i huset. Har valt tapeter från Midbec vid 3 tillfällen. Blir så inspirerad. Är sugen på något randigt.
  /kristina.a.johansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 87. 1. Helt otroligt så finns det ju faktiskt en butik här i lilla Vetlanda ;) Och den har vi besökt många gånger nu när vi renoverat ett helt hus!

  2. Jag skulle vilja göra fondväggar i mina söners rum, och det räcker lätt 5 rullar till :) Just nu har dom trist vävtapet som är målade vita. Visst är vitt fint och praktiskt tycker jag. MEN, i ett barnrum får det gärna vara lite mer färg, så dit behövs det verkligen nya tapeter!

  Kram Frederica

  SvaraRadera
 88. 1. HAPPY HOMES FÄRGSERVICE i MALMÖ
  2. Vi har precis köpt vår första lägenhet och har storslagna planer (...som inte matchar vår ekonomi) vad gäller tapetsering!
  Hallen vill vi tapetsera från topp till tå så att våra gäster får ett tjusigt välkomnande, i vardagsrummet ska vi också tapetsera på utvalda ställen som framhäver 30-tals attributen i lägenheten. Och sen ska sovrummet också få sig en tapetsering.
  Midbec har en ljuvlig tapet som ingår i kollektionen White is the new black som vi föll som furor för. Det är inte lätt att välja när det finns så många vackra! Miss Print-kollektionen är ju också alldeles sagolik.
  Vi vill helt enkelt göra vårt hem till det finaste i världen och tapeter behövs för att göra detta möjligt.

  Vänligen
  Anna (annahybrant@gmail.com)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Monica Thalén. ( Peter.thalen@home.se)
   1. Bästa Happy Homes Butiken Brunelius i
   Nyköping.
   2. Min tapetserings önskan går till hall och kök, som har en öppen planlösning och som är tvåfärgad i dag:(

   Håller alla tummar jag har✊
   Kram från mig:)

   Radera
 89. 1, HAPPY HOMES VARBERG, där jag bor :)
  2, Vi köpte hus i början av året. Fick det i slutet av april då vi ägnade 2,5 vecka åt att renovera genom att måla & tapetsera om. Eftersom vi inte visste hur vi ville ha det så gjorde vi det lättaste - vita väggar i stort sett överallt. Nu har vi bott här i drygt ett halvår och är båda ganska trött på alla vita väggar. Dotterns rum är en riktig färgklick som man kan gå in i om man behöver lite färg :) Nu skulle vi hemskt gärna vilja göra nåt åt sovrummet till o börja med. En fondvägg med färg kanske.. eller färg i hela rummet.
  Så det behövs en del tapeter alltså.

  linaeckerstrom@hotmail.se

  SvaraRadera
 90. 1. Happy homes färg och tapet umeå
  2. Vi är nyinflyttade i ett hus och skulle vilja tapetsera vårt vita kontor med någon av midbecs fina tapeter.

  Med vänliga hälsningar
  Jenny
  jenny.lundstrom79@gmail.com

  SvaraRadera
 91. 1. Happy homes färg och tapet umeå
  2. Vi är nyinflyttade i ett hus och skulle vilja tapetsera vårt vita kontor med någon av midbecs fina tapeter.

  Med vänliga hälsningar
  Jenny
  jenny.lundstrom79@gmail.com

  SvaraRadera
 92. 1 Happy Homes Skelleftå.
  2. Jag skulle önska mig en ny tapet till sovrummet. Eller fondväggen i sovrummet. Vi har bott i vår lägenhet i just över ett år. Och när vi flyttade in så gjordes sovrummet om, det var plannerat men inte med en gång. Och då i stressen av att få ett sovrumm i tvåan så råkade jag köpa samma tapet som vi hade i förra lägenheten. Och jag gillar den egentligen men nu börjar den kännas mörk och lite fel till vår nya alldeles fina lägenhet. Så några rullar skulle göra susen. Kanske till mellandagarna! God Jul

  SvaraRadera
 93. Martina Kindblad13 december, 2012

  1. Min närmaste butik är Happy Homes på Hallsta Gårdsgata i Västerås!
  2. Jag skulle vilja tapetsera om i vårt sovrum. Något om jag drömt om sen vi köpte huset för 4 år sen. Förra ägaren har målat över orginaltapeten från 50-talet, med en matt vit färg.
  Tyvärr fick vi tråkiga nyheter i veckan. Vår gillestuga har för mycket fukt i väggarna, på grund av byggnadsfel - av förre ägaren. Vi måste riva ut hela gillestugan och göra om och rätt. Ingenting som går på någon försäkring. Så min dröm om ett fräschare sovrum känns väldigt avlägsen... Att vinna detta pris skulle innebär stor och mångårig lycka!
  Martina i Västerås

  SvaraRadera
 94. HEJ !!

  tapeter vill jag gärna ha, nya fräscha..

  1. min närmaste butik är: HAPPY HOMES FÄRG & TAPET Förrådsvägen 2, UMEÅ. TEL: 090-71 41 00
  2. jag skulle helt klart vilja göra om hallen ner på bottenplan i vårt gamla men ändå nya hus, det är nu en orange färgade tapet som inte känns rätt längre, jag vill gärna då ha ngt som gör att gästen säger: WOW, när den stiger in genom dörren..

  // elisabeth elis_ohman@hotmail.com

  SvaraRadera
 95. Närmsta Happy Homes är Happy Homes HE:s färg i Örebro.
  Om jag vinner tapeter skulle jag tapetsera hallen i vår nyproducerade bostadsrätt som vi ännu inte flyttat in i, men snart. Den är vit från topp till tå så tapeten MISP1045 i kollektionen Miss Print 2 vore som en dröm för att bryta av!

  God jul!

  elin_s83@hotmail.com

  SvaraRadera
 96. 1. HAPPY HOMES MÖLNDAL
  2. Tror det skulle bli så mycket roligare att tvätta & hänga/vika tvätt i en riktigt riktigt fin tvättstuga! Ett bortglömt rum som behöver en snygg tapet från Midbec! Underbart!Vänlig hälsning från Lisa

  SvaraRadera
 97. Min närmaste Happy Homes butik är här i Mariestad.
  Det jag skulle använda tapeterna till är vårt sista (orenoverade) sovrum som ska bli barnrum till vårt älskade hjärta som är beräknad att komma till oss i februari <3

  (johanna_westergren@hotmail.com)

  SvaraRadera
 98. Happy Homes Umeå
  Jag vill få upp tapeter i vårt nyrenoverade vardagsrum där det för tillfället inte finns några tapeter överhuvudtaget, bara spånskivor. Tänker mig fina tapeter med stora mönster.

  SvaraRadera
 99. Min närmaste Happy Homes är i Farsta.
  Det rum jag skulle tapetsera om är vårt sovrum. Vår katt har haft stora invändingar till de senaste två valen av tapet och protesterar genom att totalt riva sönder dem. På den första tapeten tror jag ränderna satt på fel ledd, vilket snabbt åtgärdades. På den andra tapeten sitter ränderna på rätt håll men behöver tydligen definieras bättre, bli tydligare.

  Anna-Karin

  SvaraRadera
 100. Happy Homes i Skellefteå

  Min dröm är nu att få göra om på lill-toan.. Den som fortfarande har bruna väggar, brun toalettstol och handfat...

  Håller tummarna för denna vinst, vilken julklapp det skulle bli!

  SvaraRadera
 101. 1. Östermalm, Stockholm
  2. Vår nioåriga flicka ska äntligen få ett eget rum. Hon har delat rum med sin bror alla år hittills. Det ska bli så roligt att välja ut soliga, roliga tapeter tillsammans med henne. Om vi vinner blir det ännu roligare!
  pallella@spray.se

  SvaraRadera
 102. Nadia Walaf (nadiawalaf(a)hotmail.com)13 december, 2012

  1. Ryd

  2. Senast sonen fick tapetserat var när han gick på dagis. Nu har han börjat ettan och vet att man inte får rita på väggarna... Därför skulle jag välja att tapetsera om i hans rum om jag vann.

  SvaraRadera
 103. Jag är jätte gärna med.

  Närmsta butken har jag i kungens kurva i sthlm..

  jag skulle vilja vinna ett par tapeter till mitt och mannens sovrum. Nu har båda barnen flyttat ut och vi har hela rummet för oss själva. vill skapa mysfaktor och kärlek där inne. Men just nu är det vitt, kalt och kallt. Skulle uppskatta en tapet så mkt! Jag älskar romantik!

  mvh Nina
  nina_bergquist@bergnet.se

  SvaraRadera
 104. HAPPY HOMES FÄRG & TAPET I SKELLFTEÅ

  Jag skulle vilja vinna tapeter till min sons rum. Vi flyttade in i huset för 1,5 år sedan och hans rum skyndade vi oss att måla först för att han skulle trivas från början, men nu skulle jag vilja göra det fint "på riktigt"

  elin.brannstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 105. 1. Närmsta butik hittar jag såklart i Ystad :)
  2. Det handlar egentligen inte om att tapetsera om utan mer om att slippa måla en fondvägg i sovrummet. Denna fondvägg retar gallfeber på mig och sambon och ingen av oss orkar måla den för då måste allt ut ur sovrummet, det ska tejpas,skyddas,plastas och torkas oändliga omgångar. Och tanken från var från början att den väggen skulle vara i en betongfinish men nu blev det inte så. Så om jag vinner hade jag självklart valt en från serien Factory. Och jag hade fått som jag velat från första början och bäst av allt, Vi slipper måla!

  SvaraRadera
 106. 1. Luleå är närmast !
  2. Jag önskar nya tapeter till köket, nyinflyttade och allt roligt inredningsfix framför oss så sprättar fett upp på hela väggen..dag 2. :/håller tummarna :)

  mvh nathalie (lind.nathalie@gmail.com

  SvaraRadera
 107. 1. Jag bor i Vinslöv, därför är Färg och Miljö, Hässleholm närmast för mig :)

  2. Jag skulle bli så glad över nya tapeter och skulle verkligen behöva dem till vårt vardagsrum. Vardagsrummet har idag vit vävtapet. På kaminen är väven borttagen och nu putsad och fin. En brädvägg har vi, men i övrigt väv som dessutom är ful och full med hål då vi inte brytt oss om att göra vid det eftersom väven skall bort. Med nya tapeter kan vi få en knuff i rätt riktning och ta tag i väggarna i vårt egentligen fina rum!

  SvaraRadera
 108. Anna-Carin W13 december, 2012

  1. Happy Homes Lundgrens färg i Arvidsjaur är närmast mig :) Ett par kilometer bara!

  2. Jag skulle tapetsera om vårt sovrum - det är tolv år sedan sist och det syns! Skulle bli helt överlycklig om vi fick fräscht i sovrummet igen. Just nu känns det varken rofyllt eller romantiskt :/ Så jag håller tummarna för vinst!

  annacarinw(at)telia.com

  SvaraRadera
 109. Närmsta ligger i Halmstad. Jag skulle vilja tapetsera om alla rum på nedanvåningen. De har haft samma tapeter sedan början av 90 så de behövs verkligen fräschas upp.

  SvaraRadera
 110. Jag hade faktiskt tre stycken inom 3 mils radie ungefär. Det trodde jag inte!!;)

  Jag skulle så gärna göra något i killarnas rum som just nu inte har det så personligt som man kan önska det bästa man har.

  Kram

  SvaraRadera
 111. Hej! Närmast ligger i Borlänge där jag bor!
  Eftersom vi snart ska flytta in i ett nytt hus där alla väggar är målade vita så skulle lite nya tapeter göra susen för oss! Eftersom alla rum ska fixad så småningom! Med vänlig hälsning, Therese
  (Firetherese@yahoo.se)

  SvaraRadera
 112. Happy Homes i Umeå är närmast. Jag skulle tapetsera om våran hall för den är just nu bara genomtrist. Den behöver piffas upp.

  Linda Gustafsson
  Lbs.gustafsson@gmail.com

  SvaraRadera
 113. 1. Happy Homes Tappers Färg Borlänge.
  2. Har snart renoverat klart huset. Det som återstår är tvättstugan. Då jag tycker att det är super tråkigt att tvätta har jag funderat på att sätta upp en färgglad tapet i delar av tvättstugan för att göra det lite roligare att tvätta!!
  /Stina
  Stina_84@hotmail.com

  SvaraRadera
 114. 1. Happy Homes Umeå
  2. Jag skulle gärna vilja tapetsera om våran förhoppningsvis snart omgjorda hall i vårt nya lilla svensson-svensson radhus!

  mvh Jessica
  jessica_edqvist@hotmail.com

  SvaraRadera
 115. 1. Umeå.
  2. Jag skulle vilka tapetsera om i vårt blivande kontor, det har varit sovrum tills nu och skulle behöva en liten remake.
  /Tina (tinaborg@msn.com)

  SvaraRadera
 116. 1, Helsingborg
  2, väggen bakom köksbordet har varit med två barn som skullat lära sig äta. Så där finner man stor variation på matfläckar :) Nu äter båda barnen fint och det är dags att ge den väggen en snygg kostym :)

  God jul önskar Ida
  Idapida@banck.se

  SvaraRadera
 117. 1 - Happy Homes i Umeå
  2 - Jag skulle vilja tapetsera om sovrummet i min och min pojkväns potentiella lägenhet. Den nuvarande blåa tapeten skulle gladeligen bli ersatt av en ljus och stilren tapet i våran smak.

  Hälsningar,
  Emma
  emmlin@hotmail.com

  SvaraRadera
 118. Hej!
  1.Nyköping
  2.Jag skulle vilja tapetsera mitt sovrum.Det är många, många år sedan något gjordes där!

  Hälsningar Gunilla
  gunilla.hem@gmail.com

  SvaraRadera
 119. Hejsan!

  1.
  I Visby finns det inga Happy-homes butiker alls vad jag vet.
  Kanske något att tänka på i framtidsplaneringen? :)
  Så den närmsta får bli Stockholm.

  2.
  Här har vi bara vita väggar, så först och främst skulle
  jag vilja tapetsera i mitt kontor, där jag sitter just nu.
  I mitt "kryp-in", skulle jag vilja ha lite varma färger.

  Susanne
  gotland(at)speedmail.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dock finns det en i Romakloster och en i Hemse! :-)

   Radera
 120. 1. I Orsa
  2. Jag skulle mer än gärna tapetsera köket i en fin tapet och slänga den 70-tals gröna i soporna, den här verkligen gjort sitt. Skulle gärna välja någon mönstrad och färgglad, ev blommig tapet som livar upp. Är inte rädd för färg eller mönster, tvärtom, tokgillar! Sett många fina midbec-tapeter. Skulle jag vinna skulle jag sätta igång så fort det bara är möjligt .

  SvaraRadera
 121. Hej!

  1. Närmsta butik är Happy Homes i Umeå.
  2. Om jag skulle vinna skulle jag nog tapetsera taket i min dotters väldigt vita rum. Vi valde en vit bas för att kunna fylla rummet med färger i form av textilier o saker som är lätta att byta ut. En underbar tanke samtidigt som det skulle vara roligt att gå lite bananas som omväxling :-)

  Njut av helgen! /Liza (alavaara@Hotmail.com)

  SvaraRadera
 122. Nathalie (nathaliefallman@hotmail.com)13 december, 2012

  1. Färg & tapet i Umeå.

  2. Jag skulle tapetsera i min sons sovrum. Vi har köpt ett gammalt hus som är byggt 1955 och majoriteten av tapeterna sitter kvar sen dess. Vissa av dom har sin charm, men de spygröna strukturtapeterna i hans rum är bara tragiska och dessutom otroligt slitna. Skulle få en otroligt lycklig 3-åring här hemma om vi blev vinnare av tapeterna!

  SvaraRadera
 123. Närmaste butiken är den i mariestad (http://mariestad.happyhomes.se/)

  Jag skulle vilja tapetsera om i hallen eftersom vi lägger nytt golv där i dagarna. Tapeten som sitter uppe nu är gul och skitful, bokstavligen. Jag hatar den och det har jag gjort sen jag flyttade hit! Så en ny tapet, en snygg sådan, skulle göra hela huset!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  SvaraRadera
 124. 1. Närmaste Happy Homes-butik finns på Härdgatan i Varberg. Cirkus en mil från oss :)

  2. Efter snart 3 år börjar vi så smått bo in oss i vårt fina vita hus. Nu har vi äntligen börjat tänka på hur vi ska göra huset mer hemtrevligt och personligt... Något som jag inte riktigt trivs med är vårt sovrum(!).
  Är endast här när vi ska sova, trivs liksom inte där. Anledningen är att det är tomt på väggarna, opersonligt och naket. Med en romantisk tapet från Midbec tror jag man får den rätta feelingen och vill hänga i sovrummet även när man inte ska sova... :)

  SvaraRadera
 125. Färg & kakelhuset i Uddevalla


  Hallen hade vi verkligen behövt prioritera. Konstigt nog är det hallen som man möter först men det blev sist?!

  Mvh Liza
  Lizai84@hotmail.com

  SvaraRadera
 126. Hej!

  Happy Homes i Umeå är den närmsta butiken.

  Jag har just flyttat till en västerbottensgård tillsammans med min sambo och nya tapeter behövs verkligen i varje rum! Jag skulle dock prioritera vårt sovrum för att skapa den lugna oas som behövs för att kunna ladda batterierna och behålla glädjen i husrenoveringen!

  Hälsningar Anna (speedo_hotmail.com)

  SvaraRadera
 127. 1. Happy Homes i Tierp är min närmsta butik.

  2. Jag och maken har precis blivit med ett eget rum, nu när minstingen
  flyttat till eget krypin vägg i vägg. Lite egen touch på väggarna vore en bra start,
  där lugn och ro bor!

  Ha en bra dag!
  mvh Kristiina
  krieppola@spray.se

  SvaraRadera

Annonser: