söndag 2 december 2012

Lyxiga band!


Häromdagen snubblade jag över en för mig ny webbshop, Matilde & Co. Alltid lika roligt och där hittade jag bland annat dessa underbara tygband som jag inte kunde hålla mig från att klicka hem. Galet snyggt att förvara banden på träspolar så här men de kunde man inte köpa i shoppen. Däremot hittade jag fina till ett bra pris här för den som är sugen. 

Förutom att använda banden till att slå in någon extra lyxig julklapp så tänkte jag hänga upp mina bjällerhjärtan med dem och knyta runt någon ätbar present i jul. Sedan tycker ju jag att det är mysigt att låta lagret utav stearinljus ligga framme så jag tänkte ta ett gäng kronljus och linda ihop till en bunt med hjälp av ett par varv snyggband. Behöver inte vara svårare än så!

Vinnare kommer nu att utses på löpande band och de respektive tävlingarna uppdateras med vinnarinformation eftersom. Uppstartstävlingens vinnare är redan utsedd (kika här för att se om det är du) men Mr Perswall tävlingen har fått förlängd öppentid i väntan på att hemsidan ska öppna igen och om en dryg halvtimme stängs lucka 2 och lucka 3 öppnas i stället.

5 kommentarer:

 1. Fiiina! Vill ha! Var har du köpt bjällerhjärtana som du länkade till? Superfina de med!
  Tack för en inspirerande blogg och en jättefin adventskalender! Har ingen egen blogg så jag har maialt dig mina tävlingssvar i stället!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Bjällerhjärtana hittade jag på Indiska.

   Radera
 2. Vad fina band. Jag gillar stjärnor i alla former :)

  SvaraRadera
 3. Tips! Hittade precis samma spolar tillsammans med banden, kanske dom har lagt in dom efteråt ;0) Dom du tipsade om var ju billigare iallafall
  Det gråa bandet med vita stjärnor är ju såå snyggt./kram Ingela

  SvaraRadera

Annonser: