måndag 1 juli 2013

Sommar, semester och loppis!


Tack för alla mail och kommentarer. Fina ni. Förlåt om jag oroat er med min tystnad. Inget har hänt, jag och familjen är precis som vanligt. Jag har bara tagit fem veckors oplanerad semester. Ganska skönt. Lite som när jag slutade med hästar. När jag var mitt-upp-i-det tyckte jag inte att det tog så mycket tid men när jag slutade insåg jag hur mycket tid jag fick över till annat. Som att ligga här ute på soffan ute på altanen under en filt, läsa en bok och slumra en stund till ljudet av ett stilla sommarregn. Men sen är det ju förbaskat kul också. Både hästeriet och bloggandet. Så nu kliar det i fingrarna igen. Och när det kliar i fingrarna är sprayfärg är bland det roligaste man kan pyssla med. Det går snabbt, det är enkelt och finns i nästan hur många kulörer som helst. Först ut ett loppat glas för en sketen liten krona. 


Som bidde till en perfekt liten vas åt en spretig sommarbukett från trädgården.

8 kommentarer:

 1. OH NOOOO! När jag flyttade för ett halvår sedan slängde jag ett helt gäng såna glas! De var slitna o jag hade inte ens tittat på dem på flera år så de fick inte följa med till nya lägenheten. Ibland behöver man verkligen se saker via andras (blogg)ögon! ;) // Emelie

  SvaraRadera
 2. Åh va glad jag blev när jag såg ditt inlägg!!! Jag har saknat dina inlägg! Varför, varför, varför sålde jag mina likadana glas på loppis förra sommaren??? Vasen blev ju tokfin ju! Får ut och leta på loppis helt enkelt,, tack för kul tips och kul att du är tillbaka!
  Nina

  SvaraRadera
 3. åh vad KUL att du är igång igen!! Och vilken inspiration du är...nu kliar det allt i inrednings och pyssel tarmen igen. Kram Mia!

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka! Har saknat dina inlägg och inspiration. Ha en fin tisdag och sommar!

  /Lena

  SvaraRadera
 5. Så fint glaset blev! :)

  SvaraRadera
 6. Välkommen tillbaka! Klart man får ta en semester men det är kul att du kommit tillbaka.
  Kul med glaset. Det gäller att ha idéer. Tack för tipset!

  Kram Helén

  SvaraRadera
 7. Ibland är det lite irriterande att läsa din blogg, du gör så fina saker så man blir tokig!!! Fastän det är så enkelt så hade jag aldrig kommit på den idén. Det finns en orsak till varför du arbetar med inredning och inte jag.. =)

  Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 8. Jag använder oxå massor med sprayfärg, och måste säga att harald nyborgs guldsprayfärg är sjukt bra för det priset! Inte provat deras övriga färger dock :)

  Lamporna blev väldigt fina i rosa...det blev jag sugen på!
  Kram

  SvaraRadera

Annonser: