fredag 5 juli 2013

Zetas handelsträdgård


Ni som följer mig på instagram vet kanske att jag befinner mig i huvudstaden på fotokurs i helgen och efter dagens timmar i skolbänken ville jag testa mina nyvunna kunskaper i praktiken och åkte ut till Zetas Handelsträdgård.


Men redan innan jag hade kommit in genom dörrarna pepprades jag av idéer så i ärlighetens namn glömde jag nog bort kameratekniken. Men det kommer fler tillfällen att träna på den. Bilder tog jag dock, rätt många också. Och de stora planteringslådorna gillade jag verkligen. 


Skulle du som jag bli sugen på att snickra ihop något liknande så kanske det kan vara av intresse att se hur de klätt insidan med vattenbeständig plywood. 


Och väl innanför portarna öppnar sig ett litet himmelrike. Enorma mängder växter och allt fingertoppssnyggt presenterat!


Sirligt gräs och chokladblommor - en snygg kombo. 


Och klöver det gillas. 


En kaxig Martorn som snitt. 


Tyvärr stängde Zetas mysiga trädgårdscafé precis när jag kom men det är ju bara en perfekt anledning att komma tillbaka fler gånger! 


I den stora inredningsdelen strosade jag dock runt en bra stund.Krukan som jag gått och drömt om sedan Formex i januari fick följa med hem och ett par flaskor svart krukfärg. Å vet ni vad? Zetas öppnar webshop i höst, det ser vi verkligen fram emot!

Nej nu är det bäst att sova så att jag kan suga åt mig så mycket som möjligt på kursen imorgon! God natt!

11 kommentarer:

 1. Zetas är verkligen en oas! Så fantastiskt mycket snyggt! Då har du en anledning att åka dit igen...bara för att fika! :-) Glad sommar! / Charlotte

  SvaraRadera
 2. Åh, det var dagens bästa nyhet! Ser fram emot den webbutiken! Kamerateknik eller inte- bilderna var väldigt vackra och mycket inspirerande! mittlifjennyaberg

  SvaraRadera
 3. Åh tack, tack, tack bästa du!!! Jag har varit på jakt efter en stor kruka till vår altan men inte hittat någon jag vill ha till överkomligt pris, nu är det vi som åker och köper brädor och börjar snickra! Tusen tusen tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 4. Den där träkrukan var ju himla fin :) Kul att man ganska enkelt kan göra en själv också :)

  SvaraRadera
 5. Så snygga snygga bilder! Å vad jag gillar! Krukan på sista bilden köpte jag hos Maria på Berså här om dagen. Fast i naturfärg. Imorgon ska jag köpa en frodig plättar i luften (heter det så..) och ställa i den. Snyggaste och enklaste krukan i världen. Kram och lycka till på din kurs.

  SvaraRadera
 6. Tack för en fantastiskt bra blogg! Jag har fråga angående dina fönster ni har satt in i ert hur. Era fönster är otroligt vackra och gör mycket för känslan i ett hus. Jag och min man ska byta fönster i vårt hus och jag vill absolut ha stora fönster som ni, därför undrar jag vad vi har för mått på era fönster, vilken är bredden och höjden på både de små och stora fönstren? Vore jätte tacksam för svar, vill försöka skapa samma känsla i huset som er
  . Hälsningar Therese

  SvaraRadera
 7. Åh jag älskar Zetas trädgård men har aldrig tid att åka dit. Jag bor inte heller i Stockholm. Vilken underbar nyhet att de ska öppna en webshop! :)

  Ps. Och bilderna tycker jag är jättefina, men nu vet ju inte jag vad du hade tänkt att öva på...men fina bilder är det!

  SvaraRadera
 8. I samma ögonblick som jag såg din bild på krukorna växte mitt "vill-ha-begär". Så gudomligt fina!

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder du bjuder på härinne:) jag följer nu på bloglovin och hoppas du följer tillbaka.

  Kolla in min blogg på Onsdag...en underbar barnbutik:)

  Ha en skön vecka

  LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning

  SvaraRadera
 10. Oj, vilka fina bilder. Man längtar till våren nu!
  Ha en fin vecka,
  Mvh Theresa

  SvaraRadera

Annonser: