fredag 13 februari 2009

Fullspäckad helgJag bara älskar de kromade (men något dammiga...) handtagen på vår spis! Den är nu inkopplad och står bara och väntar på att få invigas. Det ska bli så otroligt underbart att få stå vid spisen och laga till något riktigt gott att bjuda släkt och vänner på! Och nu är det inte så långt borta för i helgen händer det grejer. Tex så ska vardagsrummet och matrummet tapetseras, sovrummet ska målas, hallmöbeln ska strykas sista varvet, det ska storstädas, fixas tvättstuga, koppla in belysning och dras el, sättas list, målas både här och där och om allt går som det ska så får vi igång vatten och avlopp. Sen har jag en massa småprojekt igång, tygerna här ovan ska bli spjälskydd och sängkläder till lilla T, bokstäverna (som ännu inte har kommit...) ska piffas, fåglar och gardiner håller på att sys... Rapport kommer!

6 kommentarer:

 1. Vilket fint hem!! =)
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Du ser ut att ha det fint hemma :)

  SvaraRadera
 3. Jag måste bara få säga att ni imponerar så med ert husprojekt. Ni får gjort så mycket på kort tid och det blir sååååå fint!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Vilket häftigt handtag. Svårt att hålla rent?

  Hoppas hon kan skicka två fina tvättmedels burkar till dig. De är sååå fina och väldigt praktiska.

  Ha en fin alla hjärtans dag. Kram Josefin

  SvaraRadera
 5. Å jisses vad ni är effektiva :-) Man blir ju sugen på att köpa hus och börja om från början igen (fast jag var rätt slut efter våran renovering light som endast bestod av att måla väggar).

  trevlig alla hjärtans dag :-)

  /maria

  SvaraRadera
 6. hej du.

  Händer för er i helgen (kvällstid)?

  SvaraRadera

Annonser: