tisdag 15 september 2009

Lite nytt i städskåpet!Idag var en ovanligt rolig dag att gå till brevlådan! För bland högen av räkningar fanns där också ett paket från goa Lina med butiken C'est la vie med den här finfina första förbandslådan i zink och två flaskor av Maison Belles ljuvliga städmedel. De ska alla tre få flytta in i städskåpet i hallen och visst kommer det att bli lite roligare att städa nu =) Men som om detta inte vore nog så fanns där ett paket till! Ett paket från en annan supertrevlig ägarinna av en underbar internetbutik, det var Magdalena med fantastiska Par Courrier som hade skickat en liten present till mig!!! Tack goa Magdalena, jag blev såå glad (och rörd)!!! Jag hann tyvärr inte fota idag men den kommer att passa som handen i handsken i mitt bibliotek! Aldrig hade jag väl kunnat tro när jag började blogga i november att jag skulle komma i kontakt med så här många underbara människor genom bloggen, människor som berör, inspirerar och motiverar mig, tack alla ni som tar er tid att lämna ett avtryck, det betyder så mycket! 

Taket är nu färdigreglat och planen var att vi skulle börja lägga spont ikväll men vi hade större lust att kura ner i sängen och titta på en film så taket får snällt vänta tills på torsdag för i morgon kväll är det 75-års kalas och föräldramöte som står på schemat. Men till helgen kan ni nog få se lite bilder. 

Beautiful cleaning products makes the claening more fun!!!

11 kommentarer:

 1. Vilka fina presenter! Det e alltid lika kul med överaskningar!!!

  Tack för en fiin blogg

  SvaraRadera
 2. oj, vilken härlig present. Har lavendeldoftande badrumsrengöring av samma märke. Det känns alltid lite lyxigt att spraya loss med den :)

  SvaraRadera
 3. Det är en nödvändighet att ha roliga städprylar.
  Livsnödvändigt!
  Kram Helene

  SvaraRadera
 4. Det är ju vi som ska tacka för att du delar med dig av ert fantastiska jobb/hus.

  Ha en härlig dag!
  Sofia

  SvaraRadera
 5. Men oj vilka fina saker! Du skulle nästan behöva ha glasdörrar på ditt städskåp så att de syns hela tiden!
  Jag håller med dig, visst är det roligt att möta alla underbara människor i bloggvärlden! Jag har inte heller bloggat så jättelänge men har fått kontakt med så många underbara människor!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Såg ert repotage i Vk och blev så nyfiken att jag var tvungen att besöka din blogg. Det är helt galet så fint ert hus är och förmodligen kommer att bli. Är själv nybliven husägare med två små barn och jag begriper inte hur ni hinner!!!?

  Tack för en fantastisk blogg som inspirerar och väcker arbetslusten och skaparandan i mig!

  SvaraRadera
 7. SÅ FINA! SKULLE JU T.OM. KÄNNAS LITE ROLGIT ATT GÖRA ILLA SIG DÅ MAN FÅR PLOCKA FRAM DEN DÄR FÖRBANDSLÅDAN!

  SvaraRadera
 8. Vad roligt med en inredningsblogg! :) denna ska jag kolla in på fler gånger ;)

  SvaraRadera
 9. Förbandslådan är riktigt fin och söt :) Maison Belles produkter har jag länge velat testa, förhoppningsvis är dom lika bra som dom ser ut! :)

  Ha en bra bag! Kram/Nicky :)

  SvaraRadera
 10. Hej !
  Det är trevligt att hitta något roligt bland reklam och räkningar :)

  Ni har nog ett fint städskåp också.

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 11. Åh, jag älskar fin flaskor. Häller över det mesta jag köper i matbutiken i andra mycket finare flaskor jag köpt, klarar inte av att se fula loggor i grälla färger på alla rengöringsgrejer!

  Man kan ju köpa Maison Belles produkter en gång, spara flaskorna, och sen fuska lite och hälla över nåt billigare medel i dem när det dyra tagit slut....så ser det fint ut i skåpet hela tiden! Det funderar jag på!

  Besök gärna min och sambons renoveringsblogg, vi älskar svart och vitt precis som ni!

  SvaraRadera

Annonser: