fredag 18 september 2009

Nytt hemma hos oss!


Som jag skrev i förra inlägget så har goa Magdalena skickat ett överraskningspaket till mig och hon hade inte kunnat hitta en perfektare present, jag bara älskar den här lilla datumlådan! När biblioteket blir färdigt så kommer den att få flytta in där men just nu bor den i sovrummet och passar finfint där med! Tack än en gång Magdalena! Titta gärna in i hennes fina butik Par Courrier där finns massor av snyggt!!!

Igår var ännu en trevlig att gå till postlådan för där låg nämligen min plåtstjärna som jag, i tuff konkurrens, hade turen att vinna i Veronicas tävling! Den var superfin och gör sig väldigt bra mot allt det svarta i vårt vardagsrum. Även om stjärnan är fin att ha framme året runt så tror jag att jag ska vänta med att ha den framme till närmare inpå jul, något som jag för övrigt ser fram emot med barnslig intensitet =) Det kommer ju att bli första julen vi firar i huset, första året vi inte åker till våra föräldrar utan de kommer till oss och första julen som lilla T kommer att ha något riktigt utbyte utav. En jul att se fram emot med andra ord!!! Jag vet inte om det är sjukt på något sätt men jag har redan börjat planera, skriva listor och samla inspirationsbilder. Vad säger ni, är jag ensam som redan har börjat tänka på jul eller är ni fler där ute???  

Ni kanske undrar hur det går med verandataket och J han spika dit nästan allt igår kväll, vi brukar försöka sluta leva om innan 22 men ibland rusar tiden iväg och igår hann klockan bli 23 innan han kom in så sorry neighbours för spikandet igår kväll! Men det fattades knappt 30 plankor så de har jag och lilla T varit och köpt idag och medan hon sov hann jag grunda dem så imorgon blir nog taket klart! Ikväll väntar fredagsmys med goda vänner!

12 kommentarer:

 1. Hej ! Vilka fina saker ! Jag undrar om du vet varifrån stjärnan kommer ? Var man kan köpa den ? Jag skulle jättgärna vilja ha en sån !
  Ha en skön helg !
  Hälsningar Anna

  SvaraRadera
 2. Vad bra att stjärnan kom fram ordentligt! Ni har verkligen ett underbart hus. Precis ett sånt som jag drömmer om! Jag länkar dig och följer er renovering med spänning!

  Kram Veronica

  SvaraRadera
 3. Åh! Datumlådan var ju helt fantastisk... Jätte, jätte fin!

  SvaraRadera
 4. Fina saker! Första gången jag är inne på er blogg idag, otroligt vad fint ni gjort av det gamla hyreshuset!
  Ha en skön helg!
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Hej
  Vilken rolig blogg att följa! Ni är modiga som har gett er in på ett så stort projekt, väldigt inspirerande.Ser fram emot era fortsatta renoveringar =)

  Hälsningar
  Therese

  SvaraRadera
 6. Hej !
  Det är underbara saker !
  Om sanningen ska fram, så har jag också börjat fundera på julen så smått...

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 7. Hej
  Vilken fin stjärna, har själv sökt en sådan länge...var hittar man en sån?
  Ni har har verkligen gjort det superfint hos er....vilket jobb! vi renoverar själva så jag vet vilken tid allt tar och vilket slit det är. Tack för härlig inspiration!
  Katarina i Umeå

  SvaraRadera
 8. Saker som kommer att trivas i ert finfina hem :)

  K R A M // t i n a

  SvaraRadera
 9. Ojojoj!!!Vilken makalös förändring av huset! Jag blir mäkta imponerad! Har precis hittat till sidan och kommer nog att kika in och se fortsättningen! Måste säga att ni verkligen har haft förmågan att se vad huset hade att erbjuda, inte många som hade kunnat få till det huset så bra som ni gjort! Snyggt jobbat!

  SvaraRadera
 10. Ja, håller man på med keramik behöver man inte meditera.
  Hoppas jag får hålla på med det hela livet, det är superkul!

  Fina saker du fått.
  Datumlådan ser kul ut.
  Kram Helene

  SvaraRadera
 11. Hej!!
  Vad härligt med presenter med posten!! :)
  Jag har virkat precis såna tofflor efter det mönstret, jag luffar runt i mina jämt här hemma!!
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 12. Vilken mysig blogg! Tur att jag hittade hit. Känns som vi har ungefär lika smak när det gäller inredning så här kommer jag säkert hitta mycket inspiration!

  SvaraRadera

Annonser: