fredag 26 mars 2010

Matta till barnrummet!?


I det blivande barnrummet vill jag ha en lugn vit bas för att sedan kunna tillåta alla färger, former, mönster och uttryck som jag tycker ska få finnas i ett barnrum. Jag tror att det måste bli en sväng ner till IKEA snart så jag kan kolla på den här mattan STRIB som jag gärna skulle vilja ha i lilla Ts rum. När jag tittar på den på IKEAs hemsida ser den jättetråkig ut men på de här bilderna ser den ut precis som jag vill ha den. Någon som har den eller sett den live?

10 kommentarer:

 1. Jag har spanat på den mattan på Ikes hur länge som helst, tycker den är såå fin, men vet inte var den passar hemma hos oss.

  SvaraRadera
 2. Jag har den mattan! Funderar på att ha den i barnrummet också när vi flyttar till hus snart (har inte plats nu så den är i förrådet). Den blev för jobbig att ha som vardagsrumsmatta för den luddade så mycket. Det var alltid massa korvar med ludd så fort man gick på den. Men det kanske ger med sig efter ett tag? Kanske bara för att den var ny? Jag ska kemtvätta den innan husflytten och lägga in den i barnrummet och se hur den beter sig då. Kanske blir bättre efter en tvätt. Annars får det bli att ha den i ett gästrum, men det skulle va tråkigt när den e så fin och färgglad

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder. Din blogg och huset är fantastiska ni har verkligen gjort underverk med huset.... Jag tittar ofta in.

  SvaraRadera
 4. Jep vi har den i barnens rum och den är verkligen fin!Kolla in bilder på vårt barnrum så får du se bilder på mattan också!
  /Sanna

  SvaraRadera
 5. Har sett mattan, supersnygg i ett förövrigt vitt rum! Funderade länge på tapeter till lillans rum, menn blev tillslut helt vitt och är jätenöjd med det...vi får väl se när hon själv kan bestämma framigenom;-)
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 6. Snygg matta. Vi har nämligen själv en sådan matta. Vi dammsög den jätteofta i början för att den inte skulle ludda när man gick på den. Vilket den inte heller gjorde.. så ett tips.. dammsug den flera gånger, minst en gång per dag så blir det inget problem.

  SvaraRadera
 7. Den ser jättefin ut! men som du säger tråkig på ikeas egna bilder... bilderna du visar här är ju väldigt "up lightade" så så även färgerna... åk ner och kolla! Det är ju du som vet hur "lysande" du vill att dom ska vara.

  SvaraRadera
 8. Har läst ikapp lite här. Gud vad jag älskar ert projekt med huset. Ni är så duktiga.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Jag tycker den är jättefin!
  Slå till på den du.
  Kram Helene

  SvaraRadera
 10. Vi har haft den och det är ett bra köp! Härlig i sina färger, som en karamell man blir glad av.

  Lycka till.
  S

  SvaraRadera

Annonser: