onsdag 23 juni 2010

Svetsa din egen eldstad!


Att på ett säkert sätt kunna göra upp eld i trädgården är inte bara sjukt mysigt utan också oerhört praktiskt en kall och myggig sommar som denna. Eldkorgarna återfinns ju snart i lika många trädgårdar som de blå studsmattorna men hos bloggen The brick house hittade jag en variant som de svetsat ihop själva. Jag gillar! För fler bilder och en beskrivning av hur de gick tillväga klicka här.

6 kommentarer:

 1. Toppen. Något som ni kommer att tillverka till er trädgård?

  SvaraRadera
 2. Verkligen snyggt! Jag har varit på jakt efter någonting att grilla på till våran strand och grillstaden du visar gillar jag verkligen! Tack för tipset!

  Kramiz aka

  SvaraRadera
 3. Har du några tips på "snygga studsmattor"? Varför kan de inte göras med svart kantskydd? Jag är allergisk mot det blåa, alt röda alt randiga som jag såg på barnens hus.

  SvaraRadera
 4. Å; Jo jag har sett helsvarta studsmattor men jag minns tyvärr inte var så här på rak arm. Annars är jag precis som du allergisk mot studsmattor med fladdrande kantskydd så vi kommer att gräva en stor, djup grop nästa gång vi tar hem en grävmaskin och montera studsmattan i marknivå för att på så sätt slippa de fula kantskydden.

  SvaraRadera
 5. Svärföräldrarna har gjort en variant med stort grillfat som de har integrerat i ett stenlandskap, det är upppallat med stenar och blir också en fin del av trädgården och uteplatsen. Det är så mysigt att elda där på kvällarna granne med skogen.

  En fråga, jag undrar vilken NCS-kod ni har på färgen till era köksluckor? Här ska målas om men jag visste inte med vilken nyans tills jag såg era fina luckor.

  /TH

  SvaraRadera

Annonser: