onsdag 12 oktober 2011

Tävla & vinn Washitejp!



I samarbete med nätbutiken Darling Things kan jag nu erbjuda er läsare en ny härlig tävling med fem valfria rullar washitejp i potten. Missade du mitt inspirationsinlägg om den fantastiska washitejpen så hittar du det här

För att vara med och tävla lämnar du ett svar på följande fråga:

Vilken är din favoritprodukt i Darling Things sortiment? Motivera kort varför.

Tävlingen avslutas den 19:e oktober kl 18.00.

52 kommentarer:

  1. Just washitejpen är min absoluta favorit, speciellt den svartvit prickiga ♥ Man kan använda den till så mycket, pynta paket, ljuslyktor etc etc

    SvaraRadera
  2. Jag gillar necessären/väskan Rosenbergh Cph! roligt när praktiska saker inte bara är funktionelle utan även snygga! bra pris dessuton!

    SvaraRadera
  3. Jag är barnsligt förtjust i barntapeten med bruna fyrklöver!
    Gillar retro <3
    Kram Frida

    SvaraRadera
  4. Min favorit hos Darling things är washitejpen, har gjort mängder med fina vykort med hjälp av den. men nu är den nästan slut!!!

    SvaraRadera
  5. Jag måste säga att Washitejpen är min favorit! Och de fina pappersarken i olika färger:)

    Håller alla tummar (båda..) och tår för mig!

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  6. Jag gillar "Ugglor Rie Elise Larsen 2-pack" bäst.
    Supersöta ugglor, prisvärda.
    Jättegulligt i ett barnrum, vilket jag hoppas blir nästa projekt här hemma.

    SvaraRadera
  7. Allt från Rie Elise Larsen, om jag måste välja så krokarna - för att vi bor trångt och behöver hänga allt upppåt väggarna. Vackra färger och former - jag blir glad av hennes grejer. Har tejpgalna barn hemma (jag med ;-)) så jag är supersugen på washitejp!

    SvaraRadera
  8. Jag gillar dom handgjorda tvålarna från Munkholm! Doftar så gott och är så bra!
    /Sara

    SvaraRadera
  9. Washitejpen är min favorit! Så genialiskt! Inga märken och klisterkladd, dekorativ, ett billigt sätt att förändra och så fina! Har köpt två stycken redan men det har blivit som en craving!

    SvaraRadera
  10. Hej jag vill gärna vinna tejpen. Förutom just den är alla de härliga pappersarken mina favoriter. Med dem kan man skapa magi.

    (Handtryckta papper Bungalow 12 olika
    Pappersark med många användningsområden.)

    SvaraRadera
  11. Jag tycker porslinlampskärmen från House Doctor är sååå fin, skulle passa perfekt i mitt kök. Annars är det washi-tejparna som är de stora favoriterna!
    Kram Maria :)

    SvaraRadera
  12. Själv är jag helt förälskad i de fina färgglada pallarna från House Doctor.

    SvaraRadera
  13. Eftersom jag tokälskar alla grafiska mönster, helst i svart/vitt faller det sig rätt naturligt att pläden Triangle är min favorit i sortimentet.

    SvaraRadera
  14. Jag gillar klövertapeten från Holly. Jag skulle gärna ha den på en vägg härhemma.

    /Lotten

    SvaraRadera
  15. Plåtbrickorna från Rie Elise Larsen är ju bara underbara! Och säg vad man inte kan använda dom till? Fantasin känner inga gränser :) Men det vore väldigt häftigt att vinna washitejpen och ge den chansen att bli en ny favorit!

    SvaraRadera
  16. Jag gillar den franska spegeln från House Doctor. En sådan skulle jag gärna ha i vårt badrum som ska renoveras inom kort.

    SvaraRadera
  17. Hej, jag deltar gärna! Min favorit är smyckesträdet! http://shop.darlingthings.se/forvaring/smyckestrad-house-doctor.html

    SvaraRadera
  18. Älskar Ballerinaaskarna, helt underbara! Jag vill vinna, för nu ska min älskling och jag äntligen flytta till våran nya 2:a efter 2 år i en liten ette. Inspirationen kliar i fingrarna och jag vill bara komma igång med allt pyntande. O lite Washi hade jag gärna använt mig av!!
    Mvh Gry
    grar0001@stud.slu.se

    SvaraRadera
  19. Jag tycker att de lila askarna från Bungalow är otroligt fina. Washitejpen har jag inte prövat än, men jag är helt klart sugen. :-)

    SvaraRadera
  20. Förvaring är prio ett och jag gillar alla fina askar speciellt bungalow.

    SvaraRadera
  21. Åh, min(a) favorittejp är den röda och den blå tejpen som sälja i två-pack. Den röda och blå färgen med de vita detaljerna känns så juligt frostiga och julfantast som jag är så har jag redan börjat längta tills dess att julpyntet åker fram. Tänker mig att jag skulle ha fin användning av tejpen då! :)

    SvaraRadera
  22. Rie Larsen stora krokar i glada färger! Har en liten mörk hall och att skruva upp dessa på väggen blir perfekt både vackra, glada och praktiska. Super!

    SvaraRadera
  23. Jag blev helt galet förtjust i krokarna: Krokar Rie Elise Larsen - techno. Skulle haft tre stycken till Vilmas rum. Vilket jag nog kommer beställa.

    Washitejp har jag surfat efter sedan ditt inspirerande inlägg blev en favorit härom dagen. Skulle vara toppen att få prova några rullar i vår tråkiga hall.

    SvaraRadera
  24. Jeg er vild med de små notesbøger fra Minimega. Dem med romber. Jeg får lyst til at skrive, lave lister og masser af vigtige ting, bare for at få en undskyldning for at eje dem. /hviid

    SvaraRadera
  25. Den röda, konformade lampan från Rie Elise Larsen med turkos sladd är min absoluta favorit!

    SvaraRadera
  26. Fröken Rosa12 oktober, 2011

    Nästan allt i den butiken vill jag ha! Väntar nu på en beställning med krokar, papper m.m. Rie Elise Larsen skulle gärna få fylla mitt hem med ännu mer färg!

    Washitejpen verkar suveränt bra, den vill jag också ha!!!

    SvaraRadera
  27. Jag tyckte att de fina trycken av Sara Andersen var väldigt fina. Vet inte om Joy eller Love är snyggast så jag måste nog svara båda!

    SvaraRadera
  28. Min favorit, förutom washitejpen då, är kökshanddukarna från Rie Elise Larsen, ett enkelt sätt att piffa upp köket lite :D

    SvaraRadera
  29. Åhhh jag skrev just till Darling things att det här kommer att bli årets mest eftertraktade vinst;) har ju bara sett alla andra härliga bloggar ha sån där snyggtejp. Men nu tycker jag det är dax för "Njutbara ting" att oxå använda sig av lite njutbart snyggtejp;) Den är min favvoprodukt som jag sucktar efter!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  30. Min favoritprodukt är den franska spegeln från House Doctor. Klassisk, enkel och hållbar. En favorit som får hänga med i inredningen i många år.

    SvaraRadera
  31. Jag gillar ballerinaaskarna från House doctor; snygga, användbara och praktiska!

    SvaraRadera
  32. Vad kul med en tävling!!

    Jag skulle gärna byta ut min trasiga kökslampa mot en Industrilampa från House Doctor. Dessutom skulle den tomma, vita väggen i hallen bli så fin med en fransk spegel från samma märke!

    Annars är det just Wasi-tejpen som är min favorit just nu. Har kikat runt på webshopar och många har tomt i lager.

    Håller tummarna!! :)

    AnnaB

    SvaraRadera
  33. älskar Hollys tapet med lilafyrklöver skulle passa så fint i Mellan tjejens rum. Hennes favorit färg är just lila.

    Kram

    SvaraRadera
  34. Klövertapeterna, dom ska min lilleman ha i sitt rum när det blir klart :)

    SvaraRadera
  35. Jag gillar "Ugglor Rie Elise Larsen 2-pack" bäst (som den uggle-fanatiker jag börjar bli).
    De skulle passa fint i min lilla tjejs rum, som pricken över i.
    Washitejpen verkar också vara hur kul som helst!

    SvaraRadera
  36. Jag älskar färgglada påslakan och skulle absolut välja: "Bäddset baby- Ming Stripe lila". Men måste nog ha två så jag kan skarva ihop till en större säng. Det var ett tag sedan det bodde en liten bebis hos oss.

    SvaraRadera
  37. Jag gillar boxarna bungalow turkos, passar till förvaring i mina tjejers rum som ska fixas nu i höst.
    Annelie

    SvaraRadera
  38. Pläden Triangle är min absoluta "darling thing". Jag tycker att den är så himla fin i sin grafiska enkelhet, gillar anspelningen på plattan och att den är av naturlig ull. Skulle passa sååå fint på min säng.

    SvaraRadera
  39. Washitejpen absolut! Önskar bara att jag haft tillgång till den för några år sen när sonen var i sin värsta tejpa-på-allting-fasen. Befarar att dottern är på väg in i den fasen snart, så det hade varit perfekt tajmat. Dessutom tror jag att jag själv har hamnat i en washi-tejp-fas...

    Håller tummarna och önskar dig en fortsatt trevlig vecka! :-)

    SvaraRadera
  40. Vilken kul tävling, jag är med! =)

    Min favorit är pallen (den gröna) från House Doctor! Den skulle jag gärna ha..

    Håller tummarna!

    Kram Annelie

    SvaraRadera
  41. Oj, att välja ut en favorit är svårt i ett så bra sortiment! En sak som börjar bli en favorit mer och mer och som jag funderar på att införskaffa är "Stora krokar Rie Elise Larsen- klassiska färger". Skulle bli perfekt i vår vita hall.
    Sen är ju washitejpen helt klart en annan favorit just nu därav att jag är med i denna tävling!

    SvaraRadera
  42. Många favoriter har jag; färgglada krokar - så det blir roligare att hänga av sig cykelhjälmen, och ballerinaasken med genomskinlig plast så att jag kan se allt krims-krams. Tejpen är också en favorit <3

    SvaraRadera
  43. Washitejpen är en favorit här! Har precis lagt in en beställning så här ska det upp lite posters och annat smått och gott på väggarna. Några rullar till hade definitivt inte suttit fel!

    SvaraRadera
  44. Så glad jag blev när jag såg denna tävling och chansen till att vinna washitejpen. Är helt såld på washitejp för tillfället och det är just detta som är min favorit just nu hos Darling things.
    Kram
    Ann-Sofie

    SvaraRadera
  45. Jag gillar verkligen "Lampa Lindform"! Den är enkel men guldfärgen inuti gör den otroligt fin när den lyser!

    SvaraRadera
  46. Jag blev handlöst förälskad i pappersarken med minimegaelefanterna! Perfekt att ha till paket och/eller kort till alla barnkalas. Färgglatt och könsneutralt - me like!

    SvaraRadera
  47. Krokarna från Rie Elise Larsen, speciellt techno-färgerna. Kanske ska det få flytta in några såna i min nya lägenhet jag snart flyttar till.

    SvaraRadera
  48. Askar av alla de slag, skulle bli fina att ha, om de målades vita eller blå. På min byrå de skulle få stå. Dekorerade med washitejp den randiga blå.....ååå så fint vi skulle få!!!

    SvaraRadera
  49. Gillar hela sortimentet massor, men väljer en superdarling, avlastningsbordet Funky från House Doctor. Det skulle vara så fint hemma hos oss!/Karoline

    SvaraRadera
  50. Gillar bokgömman. Där man kan lägga småplock som annars alltid hamnar lite överallt, och skapar allmänt kaos på mitt skrivbord. Gillar när man använder en pryl som är gjord för något annat och använder på ett nytt sätt. Klockrent med en låda som ser ut som en bok! :)
    /Jonas

    SvaraRadera
  51. Min favorit är avlastningsbordet Funky på hjul. Perfekt att ställa pyssellådan på när man måste äta vid matbordet : )

    SvaraRadera
  52. Hej!

    Inget svårt val alls. Washi tape!!! Jag är helt insnöad på washitape nu. :D
    Just nu så håller jag som bäst på att inreda ett barnrum med washitape :) så lite påfyllnad av tejp vore inte fel ;)
    Det är så roligt!!! På instagram kan du se några av mina senaste kreationer med washi tape (lindskibeat)

    Mvh Linda
    (linda@loform.se)

    SvaraRadera

Annonser: