onsdag 14 december 2011

It's a house adventskalender - lucka 14

Lucka 14 presenteras i samarbete med mysiga nätbutiken Ellis Corner och dagens vinst är ett zinkhus från Walter & Co värde 359kr. Fint som det är eller samla och bygg en liten by med hus. Walter & Cos zinkhus görs för hand vilket ger dem ett charmigt utseende.


Tävlingssvaren kan du lämna direkt här i kommentarsfältet, på It's a house facebooksida eller maila till itsahouse@hotmail.com. Om du gillar, delar eller länkar gillas det så klart lite extra.

Dagens tävlingsfrågor:

1. Ellis Corner har även en gårdsbutik, var ligger den?
2. Vilken är din favoritprodukt i Ellis Corners sortiment? Varför?

Tävlingen är nu avslutad och vinnare blev:

Kristina på nr 23B som lämnade följande kommentar:

Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv.

När jag såg skålen "Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt" blev det min självklara favoritprodukt (trots mycket annat fint som åker upp på önskelistan)

Vi hade denna dikt/folkvisa som bröllopstema när vi gifte oss för 1,5 år sedan. Jag tycker den är så vacker och den påminner mig om den underbara kärlek jag delar med min man...

"Mitt hjärta är ditt 
ditt hjärta är mitt 
och aldrig jag lämnar det åter 
Min lycka är din
din lycka är min
och gråten är min när du gråter"
- Nils Ferlin


Stort grattis till dig! Maila mig din adress så kommer zinkhuset på posten inom kort!

Varje tävling ligger öppen ett dygn (mellan kl 00.00 och 00.00). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och juryns beslut går inte att överklaga. Om vinnaren inte hört av sig inom en vecka från det att vinnaren utannonseras utses en ny vinnare. 

98 kommentarer:

 1. Butiken ligger i Hålta utanför Kungälv.
  Det jag helst skulle vilja ha just nu, eftersom det är jul, är den vackra kammarljusstaken med texten "Nu tändas tusen...."

  Håller tummarna!

  SvaraRadera
 2. Den ligger i Hålta utanför Kungälv.

  Jag är obotligt förtjust i Zinkhus så jag måste säga det fina tvåvåningshuset. De är så hemtrevliga och sprider värme i mitt eget hus! Alltså huset i huset.

  Jag hoppas att turen är på min sida idag!

  Varmaste kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kunglv (Absolut värt ett besök om ni är i krokarna, själv har jag varit där två ggr och det lär bli fler!)

  Jag är rätt förälskad i de vackra muggarna från Ylva Skarp, de har budskap som "andas" och "tillsammans". Underbart fina och harmoniska!

  SvaraRadera
 4. Chanette Sirenius14 december, 2011

  Butiken ligger i Hålla. Min favoriy är Hjärtskål, stor. Så vacker att ha på bordet med antingen godsaker i eller göra ett
  arrangemang i.

  SvaraRadera
 5. Gårdsbutiken ligger i Hålta, en bit utanför Kungälv.
  Blomtokig som jag är blev jag väldigt förtjust i Ytterkrukan Krona (stor, enkel). Den skulle vara fin i fönstret med en stor vit julros i just nu och med andra växter sedan...skulle också kunna använda den till annat än blommor...

  SvaraRadera
 6. 1. Gårdsbutiken ligger i Hålta.
  2. Jag är förtjust i städ-/disk- och tvättprodukterna eftersom det känns som att dem gör det lite roligare att ta itu med just disk, tvätt och städning. Speciellt förtjust är jag i tvättmedelsburkarna.

  SvaraRadera
 7. 1. Hålta utanför Kungsälv

  2. Lite otippat, men en av mina favoriter är spåborsten i vitt/creme. Jag gillar när det finns snygga, stilrena alternativ till de tråkiga vardagsprodukterna som annars är i plast och liknande material. Dessutom så tror jag att en sådan här sop både är mer miljövänlig och även bättre att sopa med.

  SvaraRadera
 8. Butiken finns i Hålta utanför Kungälv!

  Favoriter i sortimentet är framför allt all vacker keramik... Monica Johanssons vackra kronor skulle jag gärna ha både som krukor,ljusstakar, förvaring mm.mm.mm. :)

  Länkar till denna blogg gör jag såklart från min egen ;)

  SvaraRadera
 9. Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kunglv

  Jag gillar verkligen den svarta klockan med romerska siffror i guld. Den skulle passa shiiit bra i vårt kök tillsammans med de gustavianska möblerna i svart och vitt och den fina spegeln med guldram på höger sida, kan du se det framför dig? Det kan jag : )

  SvaraRadera
 10. 1. Den ligger i Ytter Restad i Hålta utanför Kungälv. Där var jag för två helger sen och pratade med goa Stina som driver butiken. Min dotter Nelli fick leka i den söta lekstugan under tiden!
  2. Älskar Ellis Corners sortiment, zinkhus är jag omåttligt förtjust i, men min absoluta favoritprodukt just nu är KAMMARLJUSSTAKEN! den är såååå fin!

  Jag hoppas på tur! Håller alla tummar & tår som jag har!
  Kram Lisa i Kungälv

  SvaraRadera
 11. 1. I Hålta

  2. Den otroligt vackra koppen av Anna Wrigstad Östberg med texten "Vackra minnen av dig" är min absoluta favorit. Jag har älskat den sedan första gången jag såg den. Tyvärr har jag inte unnat mig den än då jag tycker den är lite dyr... men snart.

  //Erika

  SvaraRadera
 12. 1. I Hålta

  2. Den otroligt vackra koppen av Anna Wrigstad Östberg med texten "Vackra minnen av dig" är min absoluta favorit. Jag har älskat den sedan första gången jag såg den. Tyvärr har jag inte unnat mig den än då jag tycker den är lite dyr... men snart.

  //Erika

  SvaraRadera
 13. 1. Den ligger i Hålta, utanför Kungälv
  2. Jag älskar denna vimpeln, som jag planerar att köpa til min son. http://www.elliscorner.com/barnkammaren/kalas/vimpel-gisela-bla-new-england.html

  God jul!

  SvaraRadera
 14. 1. Ytter-Restad 700, Hålta (utanför Kungälv)

  2. http://www.elliscorner.com/varumarken/monica-johansson/hjartskal-liten.html älskar dessa små hjärtan skålar, ljuslykta

  SvaraRadera
 15. Gårdsbutiken ligger i Hålta, utnför Kungälv.

  Mycket fint att välja på, men min favorit bland sortimentet är ändå zinkhusen, och gillar särskillt tvåvåningshuset. Zinkhuset är gulligt och ger en mysig känsla samtidigt som ytan är lite ruffig och kall, något som skulle passa utomordentligt hemma hos oss där vi blandar hej vilt, gammalt, nytt, sött, gulligt, stramt och stelt.

  Kram Emma G
  mail: star_82_@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. 1. Gårdsbutiken har sin plats i Holta utanför Kungälv.
  2. Jag gillar alla städprodukterna från Maison belle samt att min favorit är sopset vit eller svart. Nu kan man ju undra om jag är städoman...inte alls men jag har tre barn varav en är åtta månader och då åker svabben och sopborsten fram en gång extra emellanåt ; ) Kul att plocka fram lite snyggsaker när man städar också.

  SvaraRadera
 17. Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv.

  Det finns mycket att gilla :-), men en favorit är det rustika hantverket som ligger under "keramik övrig". Det känns genuint, unikt och arbetat, och inte massproducerat som så många saker idag är.

  petraek7012@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. 1. Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv.
  2. Ylva Skarps saker är otroligt fina, och ska jag välja en så blir det muggen med texten Kärlek. Vacker och enkel med ett fint budskap.

  SvaraRadera
 19. 1. Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv.
  2. Ylva Skarps saker är otroligt fina, och ska jag välja en så blir det muggen med texten Kärlek. Vacker och enkel med ett fint budskap.

  SvaraRadera
 20. Butiken ligger i Hålta utanför Kungälv.

  Bland många fina saker kunde jag till slut kora "Krona - stor - enkel" av keramikern Monica Johansson, till min favorit.

  SvaraRadera
 21. Butiken ligger utanför Kungälv.
  Min favoritprodukt är, förutom Zinkhusen, kudden med texten Julefrid! Bra budskap i all julhysteri, och en otroligt vacker kudde till kökssoffan...
  Charlotte W

  SvaraRadera
 22. Matilda Bryngelsson14 december, 2011

  1. Hålta utanför kungälv
  2. Helt klart kammarljusstaken med budskapsorden. Ser så otroligt gedigen och mysig ut. Perfekt att ha brevid sängen i dessa mörka tider.

  SvaraRadera
 23. Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv.

  Skulle vilja ha den söta kanin lampan till barnkammaren :D

  Mvh
  /Corina
  corinacadbrand@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Anna-Carin W14 december, 2011

  I Hålta utanför Kungälv ligger den.

  Min favoritprodukt är, förutom alla fina zinkhus, docksängen Rosaline. Nu håller jag tummarna så hårt jag bara kan!

  annacarinw(at)telia.com

  SvaraRadera
 25. Butiken ligger utanför Kungälv (Hålta).

  å..Där gillar jag det mesta. Jag gillar nog bäst, just nu, ett av de vackra kuddfodralen av Ylva Skarp med text.
  Helst "Follow your dreams".

  Kramar Susanne

  SvaraRadera
 26. 1, Den ligger i Hålta utanför Kungälv.
  2, Jag är sååå förälskad i denna köksvåg: http://www.elliscorner.com/kok/vagar-timrar-och-klockor/koksvag-creme.html
  Letar och letar och letar efter en på second hand men än har inte min tur kommit.


  johanssonlina84@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Butiken ligger i Hålta utanför Kungälv.
  Min favvo är det svarta sopsetet - såå snyggt!

  SvaraRadera
 28. och min mail: sofia@meandmyhome.se

  SvaraRadera
 29. Butiken ligger utanför Kungälv, i Hålta.

  Åh, allt är ju fint men eftersom jag älskar Zinkhus och inte har något än måste jag bara säga att det jag helst vill ha är just ett zinkhus! Så nu håller jag tummarna på att det blir ett zinkhus till jul. Jag har länkat från min blogg :)

  SvaraRadera
 30. Butiken ligger i Hålta utanför Kungälv.

  Min favorit är golvlampan http://www.elliscorner.com/belysning/tripodlampa-golv.html

  SvaraRadera
 31. I Hålta utanför Kungälv.

  Jag tycker att diskdukarna är otroligt fina! Jag älskar att ha fina trasor och diskborstar i olika glada färger, det blir så mycket roligare att städa då =)

  SvaraRadera
 32. Butiken ligger utanför Kungälv, i Hålta närmare bestämt.

  Det fanns oerhört mycket smått och gott i den butiken! Så svårt att välja det var.
  Men om jag vann zinkhuset, så skulle jag komplettera med ett lite mindre hus, och påbörja by bygget. Så här år tänker jag ha lite mossa, tallris osv! Tror det blir jättefint.

  Mvh Marie L-M

  SvaraRadera
 33. 1.) Butiken ligger i Hålta utanför Kungälv

  2.) Jag är mycket svag för ljuslyktor sà jag föll för ljuslyktan "Lanterna". Ljus för mig är lika med terapi. Det fàr mig att slappna av och känna lugn. Kan tänka mig hur vackra ljusskuggorna blir av denna bedàrande lykta.......

  3.) Gillar och delar pà min FB-logg: Sofie Lindholm
  http://www.facebook.com/profile.php?id=100002006960138&sk=wall

  Hoppas ha turen med mig idag <3
  citcit.kuruyemis@gmail.com

  SvaraRadera
 34. Hej,

  Butiken ligger utanför Kungälv i en by som heter Hålta!

  Jag är så förälskad i zinkhusen- i alla storlekar! Första gången jag såg ett zinkhus var när vi bodde i Kina o min väninna hade ett på kanten på öppna spisen..sedan dess har jag önskat ett...

  Ha en härlig dag
  Susivej

  SvaraRadera
 35. Åh - ett så fit zinkhus! Allt från Walther&Co är så fantastiskt fint!

  1. I Hålta, utanför Kungälv
  2. Allt från Maison Belle - för att det är ekologiska produkter som dofta ljuvligt & känns bra att använda hemma.

  SvaraRadera
 36. Gårdsbutiken har jag aldrig varit i men den finns i Hålta, jag gillar alla fina kuddöverdrag, speciellt de linnefärgade!

  SvaraRadera
 37. 1. Hålta
  2. Sopsetet från Iris hantverk. Det är inte lätt att göra något vardagstråkigt så vackert.

  SvaraRadera
 38. Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv.
  Efter jul ska jag börja inreda min dotter Elsas rum och jag har varit inne på Ellis corner och spanat in Elsa Beskows månadsbilder. Dom skulle gärna få vara en del av inredningen.

  Mvh Sandra

  SvaraRadera
 39. frida norman14 december, 2011

  Butiken ligger i hålta. Och hade jag bott närmre hade jag defenitivt gjort ett besök. Umeå ligger lite för långt bort för en dagstur, tyvärr.

  Mina favoriter är alla keramikkannor av olika slag. Har länge tänkt att köpa en, och kanske ska slå på stort nu :) har bara en i plast och man skäms nästan varje gång man ska bju på fika :)

  SvaraRadera
 40. 1, I Hålta utanför Kungälv.
  2, Jag har kommit fram till att vimplar skapar en mysig lekfull känsla i barnrummet. Så denna är min favorit:
  http://www.elliscorner.com/barnkammaren/kalas/vimplargirlang.html

  MVH
  idapida@banck.se

  SvaraRadera
 41. 1. I Hålta
  2. Sopsetet från Iris Hantverk är min favorit hos Ellis Corner

  SvaraRadera
 42. 1.Hålta utanför Kungälv
  2.Ett så otroligt sött kuddfodral!
  Skulle passa på min säng=) http://www.elliscorner.com/textil/kuddar-och-kuddfodral/kuddfodral-alskad.html

  Mvh Annelie
  a.e.m-49@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. I Hålta, utanför Kungälv.

  Jag gillar grisen (Bamsegrisen). Den påminner väldigt mycket om Lotta på Bråkmarkargatans gris, och det älskade jag som barn.

  amanda123_321@hotmail.com

  SvaraRadera
 44. anna klara wiström14 december, 2011

  Den ligger i Hålta utanför Kungälv.
  Jag tycker muggarna från Yla Skarp är otroligt fina. De har dessutom ett fint budskap och skulle passa fint på mitt köksbord

  mortsiw@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. 1. Gårdsbutiken ligger i Ytter-Restad, Hålta en bit utanför Kungälv.
  2. Jag bara älskar Maison Belle, i alla dess härliga dofter!
  Kram Catrin.

  SvaraRadera
 46. 1. gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv
  2. min favroit i butiken är denna urgulliga kaninlampa
  http://www.elliscorner.com/barnkammaren/se-allt/lampa-kanin.html  min mail: mixenpixen@hotmail.com

  SvaraRadera
 47. Gårdsbuktiken ligger i Hålta utanför Kungälv.

  Min favorit just nu är Ernst-tändsticksaskarna! Jag älskar hans citat såsom "Ibland önskar man ju att det var någon som stoppade mig" Han är helskön! :)

  Mvh ulrika@hill.nu

  SvaraRadera
 48. 1. Utanför Kungälv, i Hålta.
  2. En tripodlampa är jag mycket förtjust i eftersom jag är svag för New england stilen!

  SvaraRadera
 49. Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv.

  När jag såg skålen "Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt" blev det min självklara favoritprodukt (trots mycket annat fint som åker upp på önskelistan)

  Vi hade denna dikt/folkvisa som bröllopstema när vi gifte oss för 1,5 år sedan. Jag tycker den är så vacker och den påminner mig om den underbara kärlek jag delar med min man...

  "Mitt hjärta är ditt
  ditt hjärta är mitt
  och aldrig jag lämnar det åter
  Min lycka är din
  din lycka är min
  och gråten är min när du gråter"
  - Nils Ferlin

  /Kristina

  SvaraRadera
 50. 1.Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv
  2. http://www.elliscorner.com/dekoration-och-detaljer/tandsticksaskar/tandsticksaskar-ernst-2-pack.html dom är min favvo!
  för vem vill lixom inte ha självaste inredningsgurun ernst hemma, liggande på sitt bord ? :)

  SvaraRadera
 51. Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv.

  Tycker att "kronan" som går att använda som ljuslykta eller kruka var superfina. Skulle använda dem som kruka för miniamaryllisen under julen och som ljuslykta resten av året.

  SvaraRadera
 52. Butiken ligger självklart i Hålta utanför Kungälv.

  Jag skulle bli riktigt glad för Kammarljusstaken med texten Kärlek,Lycka..

  //Petra

  SvaraRadera
 53. 1. Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv.
  2. Min favorit är tvättmedelsburkarna i zink från House Doctor. Jag har dem hemma och njuter varje gång jag ska tvätta. Ska bara hitta något vackert och praktiskt till sköljmedlet också :)

  SvaraRadera
 54. Den ligger i Hålta (utanför Kungälv).

  Det här fina hjärtat är min favorit!
  http://www.elliscorner.com/barnkammaren/dekoration/ting/griffelhjarta.html

  Skulle vara fint att ha hemma o skriva fina medelanden på :-)

  SvaraRadera
 55. Butiken ligger i Hålta utanför Kungälv. Mina favoriter är keramiken Bultande hjärta. Så enkelt fint, med en enkel detalj.

  //Linda

  SvaraRadera
 56. 1.gårdsbutiken ligger i Hålta utanför kungälv
  2. Jag tycker jätte mycket om docksängen rosaline! :)

  Så himla fin!

  sannafernqvist@hotmail.com

  SvaraRadera
 57. Elina Söderberg14 december, 2011

  1. Butiken ligger i Hålta utanför kungälv.
  2.Min favorit produkt är :http://www.elliscorner.com/ljuslyktor-och-ljusstakar/lanterna.html , jag tycker att den ser sjukt mysig ut nu inför juletider. Hade nog gett bort den till min mamma i julklapp om jag vann den dessutom! Hon älskar lyktor och ljus!  elina.soderberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 58. 1. Hålta utanför kungälv.

  2. De vackra keramikkronorna av Monica Johansson är en av många favoriter.

  SvaraRadera
 59. 1. Ellis Corner har en butik i Hålta utanför Kungälv.
  2. Min dotter fullkomligt älskar Mailegkaninerna, hon vet det ju inte än men i ett av paketen ligger London, den stora kaninflickan hemklickad från Ellis Corner. Lyckan är att få se hennes lycka när hon öppnar det, myser med London och sen somnar sött med henne i sängen på julaftonskväll!

  Hälsningar från Jessica

  SvaraRadera
 60. 1.Ytter-Restad 700, Hålta (utanför Kungälv)
  Har tittat på denna kudde så länge
  Kudde, Butterfly, vit så det är nog den då som jag helst vill ha =)

  SvaraRadera
 61. Gårdsbutiken ligger iHålta strax utanför Kungälv.
  Keramiken tycker jag är finast, särskilt mjölkkannorna och ljusstakarna.

  /Gunilla Sjömar

  SvaraRadera
 62. Den ligger i Hålta, Kungsälv.

  Först tänkte jag skriva bultande hjärtat serien, fullkomligt älskar den även om jag än så länge bara har haft råd med den stora krukan (som jag har köksredskapen i).
  Men faktiskt så har jag också förälskat mig i de populära zinkhusen och provar lyckan här innan jag beställer mig ett!

  Kramar Helena

  SvaraRadera
 63. 1. Hålta, kungälv
  2. Keramiken med den stansade texten, mycket fint!

  SvaraRadera
 64. 1. Gårdsbutiken ligger i Hålta, utanför Kungälv.

  2. Jag har en stor kärlek till koppar och gärna blå/vita sådana! Därför är det lätt att gissa att min favorit är "Blå blomster" koppen av Anna Wrigstad Östberg. Jag kan se mig sitta på förstukvisten i strålande sol och dricka mitt morgon kaffe ur just den!!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 65. 1. Hålta, utanför Kungälv

  2. Den fina vimpeln från Nyblom & Kollén

  SvaraRadera
 66. Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv.

  Bland det finaste är Elsa Beskows månadsbilder. Några ska jag snart införskaffa till barnens rum. Enkla med fina färger och låååångt ifrån disney figurer och hello kitty.

  (evalisaandersson@hotmail.com)

  SvaraRadera
 67. 1.Hålta i Kungälv
  2.Min favorit är en Tripodlampa. Jag har längtat efter en sån länge nu, hoppas tomten kommer med den :)
  God Jul.

  SvaraRadera
 68. 1.Hålta i Kungälv
  2.Min favorit är en Tripodlampa. Jag har längtat efter en sån länge nu, hoppas tomten kommer med den :)
  God Jul.

  SvaraRadera
 69. Vilka fantastiska överaskningar som döljer i din adventskalender! Det är ju julafton varendaste dag :)

  Gårdbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv. Hmmmm. Favoritprodukt hos Ellis Corner? Ja, det var inte lätt men tripodlampan är nog min favorit!

  Kram
  /Anna

  SvaraRadera
 70. Lidda

  Hålta utanför Kungälv.
  Hjärtskål,av keramiker Monica Johansson - stil rent och elegant.

  SvaraRadera
 71. Gårdsbutiken ligger i Hålta.

  Monica Johansson skermaikkrukor är väldigt vackra och annorlunda!

  jennyekeblad@yahoo.com

  SvaraRadera
 72. Den ligger i Hålta utanför Kungälv
  Älskar denna kanin http://www.elliscorner.com/belysning/lampa-kanin.html den är ju bara helt fantastisk
  , söt och mysig.
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 73. 1) Butiken ligger i Hålla utanför Kungälv.
  2) Zinkhusen är ju underbara och jag skulle gärna bygga upp en liten, liten småstad av dem här här hemma. Ett sådant hus står på min önskelista! Förutom zinkhusen så är jag nybliven fan till städprodukterna från Maison Belle. Just nu doftar mitt kök underbart rent med Orange & Thyme! Kanske dags att inhandla Maison Belle Christmas så här i juletider...

  Hälsningar
  Maria H

  SvaraRadera
 74. Svar; Utanför Kungälv

  Min favoritprodukt är faktiskt Zinkhusen. De är så otroligt vackra.

  SvaraRadera
 75. Gårdsbutiken ligger i Hålta.

  Mina favoriter är Ylva Skarps fina brädor.
  Nu håller jag tummarna för att det fina Zinkhuset hamnar hos mig och skapar mysstämning.

  Lina.Wiss@hotmail.com

  SvaraRadera
 76. Butiken ligger utanför Kungälv i Hålta. Jag är mest sugen på zinkhusen som är så otroligt fina och passar överallt. Jag tycker om fina saker som man kan flytta runt i huset så att de blir som nya igen. Zinkhusen passar lika bra i köket, hallen toan och barnrummet. Ja precis överallt faktiskt!

  SvaraRadera
 77. Butiken ligger i Hålta utanför Kungälv. En favorit är de ljuvliga kuddfodralen men text på.

  SvaraRadera
 78. Den ligger i Hålta utanför Kungälv

  Min favorit är deras vita kanna med ett hjärta på, 'Bultande hjärta', stilren, enkel men ändå, såå fin!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 79. 1) Gårdsbutiken ligger i Hålta, som ligger utanför Kungsälv.
  2) Mailegkaninerna är helt klart mina favoriter. Tycker de är så otroligt söta, antingen till dekoration eller som mjukisdjur till min lilla prinsessa.

  SvaraRadera
 80. 1. I Hålta utanför Kungälv
  2. Dom har så himla mycket fint, en favorit är http://www.elliscorner.com/ljuslyktor-och-ljusstakar/lantliga/krona-stor-dubbelmonster.html

  Spacegirl_@spray.se

  SvaraRadera
 81. Ellis Corner ligger utanför Kungälv, i Hålta. En butik som jag som nyårslöfte kommer lova mig själv att besöka under 2012, eftersom jag aldrig varit där och den verkar så underbar.
  Mina favoriter är helt klart Zinkhusen, alla, stora som små. Eftersom jag är lyktgalen (och snart inte får ta hem flera) så skulle jag ställa alla husen på en hylla tillsammans med de underbara pappershusen du bloggade om häromdan, så det blev min alldeles egna lysande stad.
  /Amie

  SvaraRadera
 82. 1: I Hålta utanför Kungälv ligger butiken.

  2: Kammarljusstaken, kärlek lycka... tycker jag är väldigt vacker. Enkel men med fina detaljer.

  SvaraRadera
 83. Vilken kalender du har!
  Just detta zinkhus står mycket högt upp på min önskelista... har hållt i det några gånger men ställt tillbaka det och ångrat mig igen...tycker att det är mycket pengar nu innan jul att lägga på något till sig själv... men nu har man ju chansen att vinna?!
  Svaren är Hålta utanför Kungälv.
  Naturligtvis är du gillad på fejan!
  Petra H

  SvaraRadera
 84. Butiken finns i Hålta.
  Jag är otroligt sugen på dessa zinkhus som dyker upp i alla olika sammanhang. Hoppas detta ska bli mitt första av ett helt gäng.
  Bästa hälsningar Camilla

  SvaraRadera
 85. Den ligger i Hålta, Kungälv.

  jag har fastnat för dessa zinkstugor , verkar mysigt at samla dem i grupp till en hel by. Då kan man ju utöka kollektionen allteftersom.

  boang7@hotmail.com

  SvaraRadera
 86. Gårdsbutiken ligger i Hålta utanför Kungälv.
  När jag såg Emil och Ida, dockor inne på bloggen http://hemochlycka.blogspot.com/ så fastnade jag direkt på dessa ursöta dockor. Vart kärlek vid första ögonkastet!
  Gillar så klart It´s a house på Fb, ska även dela "lucka 14". Hoppas verkligen på tur!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 87. I Kungälv ligger butiken och jag är helt såld på Maison Belles rengöringsprodukter, framför allt denna:

  http://www.elliscorner.com/badrum/maison-belle-limescale-lavendel-och-mint.html

  SvaraRadera
 88. 1. Butiken ligger i Hålta utanför Kungälv.

  2. En tung favorit hos Ellis Corner är Kammarljusstake, Nu tändas tusen juleljus. Den är enkel och vacker och innehåller en favorit sång från barndomen!

  SvaraRadera
 89. Butiken ligger i Hålta!
  Jag har tusentals gånger kikat in på deras sida just för alla zinkhus!! Har länge velat köpa ett men aldrig fått "tummen ur"....... Så nu skulle det ju passa perfekt att vinna ett ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 90. Butiken ligger i Ytter-Restad, Hålta, utanför Kungälv.

  Kaninlampan är en favorit, har länge varit på väg att köpa den som nattlampa till barnen men det har inte blivit av (och nu är de väl snart för stora ;-)).

  Kram från Anette

  SvaraRadera
 91. Ellis Corner ligger i Hålta utanför Kungälv.
  Jag älskar Anna Wrigstad Östbergs keramik. Tänk att få sitt morgonkaffe i en stor blåblommig kopp. Dagen kan nog inte börja bättre.

  /Maria

  SvaraRadera
 92. Butiken ligger i Hålta utanför kungälv
  Jag skulle välja http://www.elliscorner.com/belysning/lampa-kanin.html för att jag tycker den är fin och den skulle passa bra bland alla mina andra djur
  emmar23@hotmail.com

  SvaraRadera
 93. Lisa Pantzar14 december, 2011

  Hej hej!

  1.
  I Hålta utanför Kungälv.

  2.
  Det är lite konstigt och roligt,
  och kanske också helt otroligt.
  Men min favorit hos er är Lottas gris
  Den är faktiskt ett levande bevis
  på en av tidernas finaste program.
  oj, nu blev jag nästan lite känslosam!

  pantzarlisa@gmail.com

  SvaraRadera
 94. 1. Hålta utanför Kungälv
  2. Den vita kammarljusstaken som är så enkel, men vacker. Fin text och användbar året om.

  http://www.elliscorner.com/hantverk/keramik-ovrig/kammarljusstake-karlek-lycka.html


  Hälsningar Caroline
  vitabergenserik@hotmail.com

  SvaraRadera
 95. i Hålta utanför Kungälv.

  Jag älskar Zinkhus (därav min medverkan i dagens lucka) men just vinst skulle vara rolig att ge till min bästa vän Walter i julklapp :)

  Förutom vinsten så är det tvåvåningshuset i zink som jag skulle önska åt mig själv.

  God Jul

  SvaraRadera
 96. Hoppas jag hinner!

  * Hålta, Kungälv

  * Monica Johansson är en fantastisk keramiker som verkligen kan konsten att sätta en personlig och tidlös prägel på sina verk. Av den anledningen är hennes "Kronor" en favorit i webbshopen.

  Hälsningar Suzanne (snuzen@hotmail.com)

  SvaraRadera
 97. 1. Hålta utanför Kungälv.

  2. zinkhus, de är såå fina och moderna :)

  SvaraRadera
 98. Vet inte om jag är ute försent men jag gör ett försök. Gillat och delat på face book tävlingen.

  ellis Corner ligger i Hålta utanför Kungälv och en av mina favoriter är
  http://www.elliscorner.com/varumarken/nigella-lawson/koksredskap-creme-set-2.html

  nettan.klar@gmail.com
  anette carlsson

  SvaraRadera

Annonser: