tisdag 17 januari 2012

Jag gästbloggar åt Formex!


På torsdag öppnar vårens Formexmässa och jag kommer att lägga mig på nattåget redan i morgon kväll för att vara på plats till pressfrukosten kl 08.30 och kommer sedan att ägna hela torsdagen åt att insupa allt vad  Formex har att erbjuda och träffa bloggvänner. Självklart kommer ni att få ta del av detta här på bloggen men för uppdateringar på språng redan under torsdagen så rekommenderar jag er att kolla in It's a House facebooksida. Jag kommer även, tillsammans med nio andra bloggerskor, att gästblogga åt Formex på deras blogg. Här kan du se vilka fler som kommer att rapportera från mässan åt Formex. För er som inte är bekanta med Formex så är det Nordens största inredningsmässa för branchfolk med 850 utställare och 25 000 besökare som går av stapeln två gånger per år. Vårens trendtema är 'In the mood for a new season' och jag är definitivt in the mood, det ska skitkul rent ut sagt att åka ner! 

Har du en monter och vill ha ett besök lämna en kommentar här eller maila mig på itsahouse@hotmail.com.

12 kommentarer:

 1. Så roligt! Vet inte om du såg att jag lämnat en kommentar i ett inlägg tidigare om detta. Såg nämligen att du skulle vara med när jag öppnade ett mail från Formex. Jättekul! ska bli så kul att åka dit och få en riktigt inspirationskick :)

  kram

  SvaraRadera
 2. Jag är där fredag o lördag :-)
  Både för blogginspiration och för att träffa leverantörer.
  Vi kanske ses!

  Kram Helene

  SvaraRadera
 3. Åh va roligt! Ska följa dtta! Är int md upp i år ! bukar jobba för handlshust inkido md scrapbooking produkr!

  SvaraRadera
 4. Om du backar några inlägg hos mig så finns ett en länk i kommentaren just om svaraknappen! Det var inte svårt att få till! KRAM!
  Vad kul med Formex!!

  SvaraRadera
 5. Ses på torsdag, ska bli så kul!

  SvaraRadera
 6. Kan man som privatperson besöka mässan? Om inte, kan man få en inbjudan (vill så gärna gå) eller kan man använda sitt arbete (företag) som referens?

  SvaraRadera
 7. Agnes; om du inte har eller jobbar åt ett företag inom inredning, textil, present etc eller är press så behöver du en inbjudan, jag har fribiljetter så om du mailade mig ditt namn kan jag lägga dem i informationen åt dig!

  SvaraRadera
 8. hallåj!

  Det är SÅ tråkigt när du allt som oftast inte använder egna bilder från ditt fina hem utan massa annat som är ointressant

  SvaraRadera
 9. Hej Karolina!
  Jag skulle jättegärna vilja gå på Formex. Finns det möjlighet att få en biljett lämnad i informationen?


  SvaraRadera
 10. Hej! Googlade på om man kan gå som privatperson på mässan, kom då till din sida. Du har möjligtvis inte kvar två fribiljetter? Skulle kunna köpa dem av dig.

  Hör gärna av dig!
  Hälsningar
  Camilla Andersson

  SvaraRadera

Annonser: