söndag 29 januari 2012

Semelpremiär och ny header


I kväll har vi haft semelpremiär här hemma och med en Irish Coffe till så var kvällen i hamn. När barnen somnat började vi se en film men i första bästa reklampaus fastnade jag framför datorn i stället. Tyvärr krävs det en riktigt bra film för att jag ska ha ro att se. Ibland önskar jag att jag var lite mindre kräsen för det är ju supermysigt att se en film tillsammans. Även om jag tar Paddan och sitter bredvid J så blir det inte riktigt samma sak, för någon utav oss. Är vi ensamma om detta? Kände plötsligt att jag ville ha en lite vårigare header så nu har jag suttit och pysslat ihop en ny och klockan är alldeles på tok för mycket... God natt!

18 kommentarer:

 1. Jodå, det händer här med! :) Fast vi tittar tillsammans några gånger i månader i alla fall (det blir rätt mycket film, maken har det som ett stort intresse). Vad fin den nya blog headern är! Jag följer din blogg på Google Reader, så jag går inte in och kommenterar så ofta, men jag tycker den är väldigt inspirerande!! Ni gör så fint, och jag är väldigt imponerad av allt ni hinner göra med fyra barn! (För det är väl fyra ni har?). Vi har ett, och det har blivit nog så mycket mindre tid att renovera. :D
  Ha en trevlig söndag!

  SvaraRadera
 2. Du ät inte ensam jag är likadan och får lite dåligt samvete över det men det bästa är ju ändå att man kan sitta tillsamans..man behöver ju inte sitta i olika rum nått bra med det hela.

  Ha en fin söndag!
  Kram Marina

  SvaraRadera
 3. Superfin header! Du det är faktiskt första gången som vi har kalas nu när Ingrid fyller fyra. Förut har vi haft lite vänner och släkt.
  Hoppas att du mår toppen!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Åh nej ni är inte ensamma om det upplägget i soffan... det är ingen riktigt bra vana dock...hm, men vanlig.

  Headern är ju super fin! Kul att kortet på dig och nyanserna i headern liksom flörtar me dvarann. genomtänkt!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Superfint header! Känner igen upplägget här hemma...

  SvaraRadera
 6. Åh, vad jag kände mig träffad! Var tvungen att läsa upp de raderna för maken om film/dator. Det händer jämt här, tyvärr! Jag har inte lika stort filmintresse som maken utan surfar hellre omkring efter inspiration (om inte filmen är bra)... Ett filmtips: Lincoln Lawyer!!
  Superfin blog har du! Kram Lisa

  SvaraRadera
 7. Åh, jag känner verkligen igen mig! Har också jättesvårt och sitta och "bara titta på en film", blir rastlös! Och eftersom jag och sambon ofta inte vill se samma filmer så blir det lite kompromisser ibland, och då blir jag ännu mer rastlös... ;-)

  SvaraRadera
 8. Semlepremiären var i veckan, fast jag tänkt vänta till den riktiga dagen ;-)

  Film är inte lätt att hitta som passar hela familjen då vi är 5 som ska komma överens. Nu bor grabbarna inte hemma så det är när de är hemma som det är värst. Det brukar bli amerikansk komedi för att alla ska tycka det är ok. Matilda och jag ser gärna feelgoodfilmer. Såg nya Jane Eyre i måndagskväll. Den var bra!

  Kram Helene

  SvaraRadera
 9. För det första så såg det galet gott ut. Wow!!!!

  Fin header för den andra!

  Men en semla hade jag lätt kunnat sluka :) Men just nu säger jag nej till allt ;)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Härligt med semlor!!!
  Känner verkligen igen mig när det gäller film, inte ofta man fastnar framför en bra film...

  SvaraRadera
 11. Supersnygg tycker jag! Cykeln är pricken över i:et tycker jag. Semlor...hoppar dem! Men torra kakor går fint istället.
  //Anna

  SvaraRadera
 12. Jag hade semlepremiär i fredags :) och visst är det gott med Irish coffee, jag älskart! :)

  SvaraRadera
 13. Oooh äntligen är någon som känner presiiis som jag vad gäller filmtittandet! Såå skönt att inte känna sig ensam! Deremot jag är inte alls lika duktig som du på... ja..ALLT! Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 14. Reklampauser och padda är en vanlig kombination här med. Och ofta blir det alldeles för svårt att lägga ifrån sig den när filmen/tv-programmet rullar igång igen. Har fått börja skärpa mig där faktiskt, för så särskilt social blir man ju inte. ;)
  Alltså, eran fikabricka hade du gärna fått skicka med expressbud hit. Den ser helt fantastisk ut!
  Och snygg header!

  SvaraRadera
 15. Jättefin header. Alldeles lagom förändring. Tror att det är ett ganska vanligt fenomen. Jag är likadan. Blir jag inte uppslukad av det som är på tvn så kombinerar jag flera saker samtidigt. Läsa, datorn, tvn.

  SvaraRadera
 16. så fin din header blev
  du er visst flink på grafikken også, du! :)

  SvaraRadera

Annonser: