lördag 19 maj 2012

Morsdag


En vecka kvar till mors dag men jag har hunnit bli osäker på datumet både en och två gånger då jag följer ett gäng danska, finska och amerikanska bloggar som firade morsdag redan förra helgen (för att inte tala om de norska som firade redan i februari). Förvirrande minst sagt. En av dessa bloggar som fått mig att dubbelkolla kalendern är How about Orange som gjorde det här underbart fina morsdagskortet till sin mamma. Har du tillgång till skrivare så delar hon frikostigt med sig av filen här

På tal om mammor så kommer min goa hit i morgon för att ge oss ett handtag. Bara det vore ju guld värt men hon är inte ensam utan även min mormor, bonusmorfar, bonuspappa och lillebror viger sin söndag åt att komma och hjälpa oss. Det har blivit lite av en tradition att vi samlas en söndag då och då och gör ett ryck, tar tag i surdegar, pratar, umgås, äter gott, får massor gjort och har det trevligt. Ovärderligt!

Translation: Free printable Mother's Day card. (Here in Sweden we celebrate the last Sunday in May) 

6 kommentarer:

 1. Ja jag har också blivit lite osäker på datumet känner jag av att läsa bloggar från andra länder.
  Jag har redan hunnit skriva ut kortet och det blev faktiskt ännu finare i verkligheten. Jag skrev ut på lite tjockare papper. Tusen tack för tipset!
  Lina J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att det blev snyggt, jag har ju inte hunnit testa än själv.

   Radera
 2. Det är ett underbart Mors dag-kort ! Kort är något som jag också tycker är kul att göra, t ex till min sons barnkalas (några år sedan...).

  Och värmen har jag redan skickat på posten till er !!

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va bra att du sa det, måste ta tag i inbjudningskorten till dotterns kalas!

   Å tack för postsändningen, himlen har klarnat upp och det ser lovande ut inför i morgon!

   Radera
 3. Vilken underbar idé med fixarsöndag och surdegsbak. Helt strålande ju. Jag fick min son på mors dag för 5 år sen. Fantastiskt. På söndag infaller datumen igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi hi ja men med surdegar här menade jag tyvärr inte den ätbara varianten utan surdegar i form av lister som aldrig vill komma på plats, högar med skrot som samlats i garaget osv =)

   Radera

Annonser: