lördag 28 juli 2012

Mina shoppingtips i Aftonbladet


I helgens Aftonbladetbilaga Härligt Hemma delar jag med mig av mina shoppingtips och trots ett par kraftiga felciteringar (jag läser på tok för många inredningsbloggar och detaljer kan man gärna kosta på sig att ändra om man väljer en tidlös bas) så är jag ändå nöjd. Jag hade förväntat mig att se ut som en stressad dränkt katt för bilden till trots så var det svinkallt och regnigt den dagen då jag och Malin Grönborg fotade till reportaget och både en och två täckjacksklädda Umebor vände på huvudet där jag stod utanför Hjärtero och poserade med en pelargon i handen och samtidigt försökte hålla ett öga på min nyfikna dotter i bakgrunden. 

Nej nu ska jag ut i solen och fortsätta njuta av denna underbara sommardag!

8 kommentarer:

 1. Vad kul! Vill genast springa ut o köpa den ju!

  SvaraRadera
 2. Bra bild verkligen! Kram Marthina

  SvaraRadera
 3. Här i Göteborgstrakten har det hällregnat HELA dagen så jag hopas verkligen ni som haft sol njutit!
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Å vad roligt! Då ska jag köpa den imorgon :)
  Kram Vanja.

  SvaraRadera
 5. Hej! Hittade din blogg just via Aftonbladets bilaga. Blev nyfiken och var tvungen att surfa in och hälsa på! Vilket fantastiskt hus ni skapat, verkligen jättefint! Själv är jag inredningsanalfabet och beundrar alla som kan och orkar genomföra såna här projekt! Hälsningar Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och varmt välkommen hit Åsa! Visst gör ett estetiskt öga det lättare att få till det men det är också till stor del en träningssak och att våga lita på sin egen känsla.

   Radera
 6. Vad kul ! Det blir det att gå till affären och köpa tidningen i dag :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera

Annonser: