söndag 29 juli 2012

Berg och dalarVår helg inleddes på bästa sätt med ett uppskattat tältningsäventyr där vi grillade, åt pinnbröd, marshmallows, njöt av en underbar sommarkväll och läste sagor i ficklampans sken. 


Och vädret var verkligen på vår sida även igår då vi vaknade upp till en tokvarm och härlig sommardag så väl hemma igen plockades poolen fram och vi hade det så där guldstundshärligt. Men så mitt i badandet var olyckan framme och lilla T skar upp ett stort läskigt jack i benet. In efter sårtejp och bandage, laga ihop benet bäst vi kunde, upp med alla ur badet och in till akuten på rekordtid. Lilla T behöll imponerande nog lugnet hela tiden medan jag fick kämpa för att inte kräkas och tuppa av. 


 Men som tur var verkar senor och nerver ha klarat sig och 12 stygn senare fick vi komma hem igen. Vill bara bädda in hela världen i bomull just nu....

10 kommentarer:

 1. Oj stackars liten :(. Vilken tur att senor och muskler klarade sig då det verkar vara ett stort gap. Förstår din reaktion. Har suttit med ett barn som syddes vid överläppen och sen fick de ta hand om mig :).
  Krya-på-sig-hälsning

  annika

  SvaraRadera
 2. Vilket tur att det gick så bra iallafall....*ler

  Kram Pernilla på Piazzan

  SvaraRadera
 3. Å nej stackarn! Och stackars stackars mamman..! Fy så hemskt. Jag hade nog både kräkts och tuppat av. Lille benet.

  SvaraRadera
 4. Men fy å hu då, tänk sån tur att barn är så tappra! Hoppas det läker fint. Har en bra aloe vera gel som gör att sår läker utan ärr. Hör av dig om du vill ha! Den är verkligen super å nåt som borde finnas i varje hem apoteksskåp.

  Krya på henne!

  SvaraRadera
 5. Å stackars liten, måste ha vart ett rejält sår=( Hoppas på bara guldstunder framöver!

  SvaraRadera
 6. huva, stackars lite.... HIttade in på din blogg av misstag men kommer nog hit flera gånger..

  // Therese

  SvaraRadera
 7. Men stackars liten! Tur att det gick så pass bra ändå!
  Har en tävling på min blogg där man kan tävla om en takdusch från Swedmart! Kanske något för er som är i renoverartagenhttp://husprojektet.bloggplatsen.se/2012/07/27/8328189-tavla-om-en-lacker-takdusch-i-samarbete-med-swedmart/

  V
  Kramen

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara foton från tältningen och badet! Men så trist att olyckan var framme för lilltjejen, det är ju så hemskt när ens barn gör sig illa. Skönt att allt gick bra iaf. Ha en fortsatt härlig sommar!

  SvaraRadera
 9. Stackars liten. En olycka händer så lätt så lätt.

  Sköt om er

  SvaraRadera
 10. Så otäckt med såret, förstår att du nästan svimmade! Men annars verkar ni haft det jättehärligt ju, jag är lite sugen på att testa tältet nästa sommar med våra småttingar som kommer vara 2 och 4 då. Iaf kanske nån natt skulle va kul?

  SvaraRadera

Annonser: