söndag 28 december 2008

Kärleken till ett hus

Jag vill önska alla läsare en god fortsättning och hoppas att ni har haft en underbar jul och att ni tagit er tid att njuta i allt julstök!

Efter ett litet juluppehåll i bloggandet är jag nu tillbaka och kan visa upp denna nya familjemedlem. När min sambos farmor nyligen flyttade från sin villa där hon bott i 58 år så var det en hel del som inte kunde följa med till hennes lägenhet och som gammal hästtjej så är jag extra glad åt att den här statyn av David Wretling fick ett nytt hem hos oss. Jag blir lika glad varje gång jag kommer hem och ser den pryda vår uppfart! Men att flytta från det hus som har varit hennes hem större delen av livet har varit oerhört jobbigt och jag förstår henne verkligen för trots att vi har inte har flyttat in i vårt hus än så känner jag en sådan kärlek till det att jag gruvar mig för den dag vi ska flytta. Men förhoppningsvis kommer vi att leva många lyckliga år i huset innan den dagen kommer. 

10 kommentarer:

 1. Vad härligt med en nystartad blogg, vilket hus och vilen staty ni fått överta, helt underbar, välkommen till blogglandia får jag säga, tittar gärna in igen och du är så välkommen till mig om du får lust, ha en skön helg, kram VIOLA

  SvaraRadera
 2. Vilken staty! Stor och ståtlig och vacker dessutom!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 3. Statyn är helt fantastisk!!!

  Förstår verkligen att du blir glad av den!

  Tänk sån tur att ni kunde överta den så att den fortfarande får vara kvar i släkten!!

  Kram


  Flisan

  SvaraRadera
 4. Vilken jätte fin staty, roligt med bygge :-) Vi håller också på och fixar med hemmet, fast vi bygger helt nytt.

  SvaraRadera
 5. Wow den är helt underbar. Hur stor är den?
  Vimsingen

  SvaraRadera
 6. Vimsingen: Den är som en shettis ungefär, dvs kring metern hög. Sen står den på ett stenfundament som är dryga metern högt.

  SvaraRadera
 7. It seems a little more than I need to check the information, because I was thinking: Why does not my GLOG these things!

  SvaraRadera
 8. Vad fin! Jag är så våldsamt förtjust i statyer till trädgården. Har letat och letat. Helt underbar

  SvaraRadera
 9. Den där statyn är ju helt fantastiskt!Den har man sett alla gånger man åkt för bli "Gotnellshus"! Har en bild framför mig hur fantastikskt fint erat hus kommer bli! Är uppmuntrande att läsa din blogg! Har du inte fundreat på bli inredningsarktitekt Lina? :) Ni kommer få det finaste huset i Vännäs/Vännäsby!

  SvaraRadera
 10. See you in these things, I think, I started feeling good!
  Sports Net

  SvaraRadera

Annonser: