måndag 29 december 2008

Renoveringens berg- & dalbana

Att renovera hus är verkligen en känslomässig berg- och dalbana. Igår var en dag då det kändes riktigt tungt, när jag rev taket i övre hallen och stod med sågspån till knäna och sambon som i vanliga fall är optimisten själv kände sig uppgiven så var det svårt att hålla tillbaka tårarna. Men idag känns allt bra igen, sambon kom på en lösning på problemet han klurat på i flera dagar, allt spån är bortstädat (tack mamma och mormor!), lillebror, bonus morfar och bonus pappa fixade ocså en massa bland annat funkar nu centraldammsugaren. Vad skulle vi ta oss till utan er? 

6 kommentarer:

 1. Det är både ett roligt och tacksamt jobb att hjälpa er 2 arbetsmyror! Att städa en massa sågspån och träspill gör att det verkligen syns vad man har gjort. Tack för idag!

  SvaraRadera
 2. Oj vilket jätte jobb ni gör!
  Den här bloggen följer jag gärna, så du får åka upp på länklistan. :)
  Ser ut att bli toppen bra.

  SvaraRadera
 3. Sådana dagar är aldrig roliga. Men av motgångar föds en hel del jävlar anamma och man blir starkare. Fråga mig som flyttade in i vad vi trodde var ett toppenhus(två besiktningsmän hade sagt samma sak) och sedan stod med ett hus med helt felkonstruerat avlopp och allt det innebar med 30 minusgrader ute, toa och vatten som inte funkade och mammaledighet med en son på två månader...

  Kan lova att det gråtits floder av tårar!!!

  Det mesta löser sig:)

  Kram Annica

  SvaraRadera
 4. After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!

  SvaraRadera
 5. Very rich and interesting articles, good BLOG!
  fishing net

  SvaraRadera

Annonser: