tisdag 3 februari 2009

Designa dina egna väggord

Jag älskar väggord men har inte kommit mig för att beställa något ännu och tur är väl det! För nu har jag upptäckt att man kan designa sina egna! Dessa gjorde jag hos Vimsa Dekor och skulle ha kostat från 85kr styck beroende på storlek. Liknande finns bla på My First Room. Min tanke är att ha dessa på väggen i hallen och byta efter säsong. Någon som vet hur många gånger man kan sätta upp och ta ner ett väggord innan det förstörs? 

Och du! Snart är det tävling här på It's a house! Vinsten är utvald och fotad, nu väntar vi bara på att besöksräknaren ska passera 10 000!

6 kommentarer:

 1. Öööh...jag visste inte att man kunde " ta ner " väggorden ?!

  Dom gnuggas ju på & sitter som berget, enda är väl & måla över, eller ...?

  Men snygg script du valt på dina =0)
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 2. Jo men jag tror att jag har sett väggord som man kan återanvända, men nu minns jag inte var... Kul att man kan göra egna väggord, det måste jag testa!

  SvaraRadera
 3. Aha... går det inte att återanvända väggorden så funkar min idé dåligt... Jag får spana efter flyttbara väggord och lovar att meddela om jag hittar. Annars tror jag att jag kör på min idé med årstidsbundna ord i hallen iaf men gör träbokstäver i stället... vi får se...

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Va snyggt ni kommer få!

  Mvh Maria

  SvaraRadera
 5. vilken mysig blogg du har, och vilka renoveringar!!!tips på billiga väggord.. skär ut dem själv i cardstock spraya flyttbart lim på dem... och du kan byta efter årstid!! har så hemma såå fint och kostade 10kr:)

  SvaraRadera
 6. Beror inte det på om man har tapet eller målade väggar? Mina väggar är målade, och jag får för mig att de borde kunna gå att ta bort... ?!

  SvaraRadera

Annonser: