söndag 1 februari 2009

Kärlek!


Idag har det varit en härlig dag, hela familjen var och hjälpte till i huset så vi fick massor gjort. Bland annat har min älskade köksblandare från Blanco kommit på plats och jag känner mig som ett barn på julafton, I löööv it! Den står där och blänker som ett smycke och bryter med sin lite råa industriella look av perfekt mot det annars traditionella köksinredningen. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men nu kommer det att bli kul att diska!

9 kommentarer:

 1. Har varit dålig med att läsa nu på sistone men nu har jag uppdaterat mig med allt jag hade missat (och det var en del!).
  Älskar verkligen att läsa din blogg...blir så sugen på att bli miljonär och kunna köpa ett hus och göra om det precis så som jag vill.
  Måste vara underbart att få hålla på.
  Skitsnyggt i köket nu...fast jag skulle nog avsky diska ändå haha! :-)

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg!!!

  Hoppas att disken blir till ett nöje. (för i vanliga fall är det ju faktiskt astråkigt...) Men du verkar ju ha ett fönster över din diskbänk, så du kanske har nåt skoj att titta på, vad vet jag;)

  SvaraRadera
 3. Jag blir riktigt avundsjuk på er som har sådan "kran" :-) Är dem dyra?

  SvaraRadera
 4. Oj, vad snyggt!

  Du måste hojta till när ni flyttar in så man får komma och kolla och får den utlovade kaffekoppen ;)

  SvaraRadera
 5. Jag tror jag dööör! Det var den snyggaste kran jag har sett!

  SvaraRadera
 6. Du har något att hämta på min blogg!
  Helene

  SvaraRadera
 7. Tack! Nä, lamporna är inte uppsatta. Det hänger på att jag måste fara på tippen för att vi ska kunna fara in till stan och hämta spegeln och sedan sätta upp lamporna! Fick du mitt sms?

  SvaraRadera
 8. Vilken snygg blandare! och trevlig blogg! /Malin

  SvaraRadera

Annonser: