onsdag 17 juni 2009

Veckan som gåttDet är inte bara en gång vi har fått frågan hur vi orkar och om vi aldrig blir less. Och visst blir vi less ibland, speciellt på att skrapa fasaden, men vårt recept för att inte bränna ut oss och tappa sugen är att blanda tråkiga och roliga moment, att sätta upp små delmål på vägen och ge oss själva små belöningar då och då. Det tråkiga momentet senaste dagarna har varit att skrapa kortsidan så därför har vi varvat det med lite roligare saker som att fälla en gammal tall, stamma upp en annan och plantera rådhusvildvin under den, röjt i slänten och börjat grovplanera framsidan av gården. Vi har också planterat två äppelträd (så små att de knappt syns på bilden), det blev ett Transparent Blanche och ett Rödluvan. Tyvärr var sorten som jag egentligen ville ha, Esters Päronäpple, slut men jag har bokat ett till nästa år och det ska få stå vid den planerade lekstugan. Mer om den en annan gång, nu lockar sängen! God natt!

4 kommentarer:

 1. Jag måste säga att jag också har undrat om ni inte blir less =) Åh, va underbart med äppelträd! Rödluvan blir verkligen gudomligt vackra!

  Kramar
  Lena

  SvaraRadera
 2. Ni har en sund och klok inställning till arbetet, blanda in roliga och mera lättsamma ting och göromål är ett bra sätt att orka. Ni kommer att lyckas väldigt bra.
  Ser supersnyggt ut!
  Har ni varit i tidningen ännu med ert enorma omvandlingsprojekt? ;)

  Hoppas att ni får en fantastiskt fin midsommar och att ni njuter av ert vackra hus och den ljuvliga omgivningen.
  Kram.=)

  SvaraRadera
 3. Jag har just hittat hit till din blogg och är helt fast! Och sååå imponerad!!! Jag förstår inte hur ni kunde se potentialen i huset, jag skulle inte ens ha tänkt tanken att det skulle kunna få att göra om det så fint!

  Jag kommer tillbaka!

  Kram
  Sandra

  SvaraRadera
 4. Hej Lina! Mamma hade ett transparent blanche träd. Det var perfekt att göra äppelmos på. Bättre än något av de andra äppelträden i trädgården!

  SvaraRadera

Annonser: