fredag 3 juli 2009

Blogglusten är återfunnen!
Nu när solen för första gången på länge gömmer sig bakom regntunga moln och en ny kamera är inhandlad så infinner sig blogglusten igen! Trots bloggtorkan den senaste tiden så har mycket har hänt här hemma men jag tänkte börja med att visa den påbörjade verandan som är ett av mina favoritprojekt. Den börjar här mitt på kortsidan och löper sedan längst nästan hela baksidan, över den ska det byggas ett tak, högt, vitt och med synliga takbjälkar likt det på bilden ovan från Living etc. Att sätta tak innebär så många fördelar. Man får ett extrarum som kan utnyttjas mycket mer än en altan, det går tex att sitta ute fastän det regnar eller varför inte en solig vinterdag under en varm filt. Man kan också lämna dynor och annat ute utan att behöva oroa sig för regn och man kan sätta belysning eller värme i taket. En sak som jag ser särskilt mycket fram emot är dagbädden. I mitt barndomshem hade vi ett glasat sommarhus med en dagbädd där jag ofta låg på somrarna och läste eller halvslummrade och det var så underbart skönt och är ett sådant där härligt barndomsminne som etsat sig fast. Riktigt hur den ska se ut är inte klart än men det är inte otroligt att jag kopierar denna från Coastal Living. 

10 kommentarer:

 1. Det låter som om er veranda kommer att bli toppen! Det är så härligt när den går sådär runt huset! Skall bli spännande att se hur den blir när den blir klar! dagbädd är ju en hit!

  Ha det skönt i värmen...

  SvaraRadera
 2. Wow, jag har sagt det förut men säger det igen, ni är helt fantastiska! Ni är så kreativa och snabba att man blir matt bara av att tänka på det =)

  Kram
  Lena

  SvaraRadera
 3. Bibliotek! Jag blir grön av avund... Har stått på min önskelista länge!

  SvaraRadera
 4. Ursäkta, glömde! Kikaren kommer från Newport!

  SvaraRadera
 5. Bra att du känner för att blogga igen, din blogg är så otroligt inspirerande och härlig. Längtar efter vare nytt inlägg. Mer bilder från renoveringen önskas snarast!

  SvaraRadera
 6. Visst är det bra med en paus i värmeböljan.. man hinner ju en hel massa som annars blir liggande. Själv målar jag ju en hel del prylar till vår lilla gårdsbutik och det går inte alls när det flimrar runt trettistrecket... Så nu får vi allt passa på att jobba bort lite så vi kan slappa i solen sedan igen!
  Ni får det ursnyggt. Kan bara tänka mig!
  Kram =)

  SvaraRadera
 7. Kul du är med och tävlar på min blogg! Fint ni gör med ert hus.

  SvaraRadera
 8. Kopiera den rakt av! Fantastiskt fiiint! Ert hus blir verkligen en DRÖM....

  Stor Kram Philia

  SvaraRadera
 9. Det kommer att bli hur fint som helst! Ett riktigt drömhus ...
  /B
  www.lyckligagatans.blogg.se

  SvaraRadera

Annonser: