lördag 4 juli 2009

Ett bortglömt hörn
I ett hörn på vår tomt står ett fult grått kabeltvskåp och ser tråkigt ut, dessutom är det bökigt att klippa runt vilket har gjort att det fort blivit vildvuxet och tråkigt där. Men nu har jag gjort ett mera lättskött och trevligt hörn genom att lägga markduk, sten och plantera en klematis som ska få klättra på skåpet. För att det ska vara lätt att vattna så har jag grävt ner ett litet rör bredvid klematisen som jag vattnar i. 

7 kommentarer:

 1. Så jätte snyggt det blev...Vilken skillnad...Kram anna

  SvaraRadera
 2. www.carinasdream.blogspot.com04 juli, 2009

  Natursten är så snyggt och ger liv åt saker som annars är tråkiga. Har själv tänkt att skapa en vit ö runt min torkvinda. Fick idén när jag såg på Äntligen Hemmas Bosse Rapné, som slog ned ett stort järnband (ca 6-7m i diameter och ca 15 cm högt)i gräsmattan och gjorde ett underbart blomsterland inuti detta. Järnbandet hindrar gräsmattan från att flytta in och det blir lättare att rensa. Skall man bara använda stenar och inga plantor, rekomenderar jag att lägga byggplast i botten. Då har ogräset inte en chans. Hoppas att du har gjort detta???!!!!
  Kramizar//Carina

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt! Å va smart med röret!

  SvaraRadera
 4. Så fint det blev av något fult!

  Förresten blev jag så inspirerad av den golfbunker aktiga sandlådan, att jag till hösten kommer att sätta igång med att fixa en sådan till "Tildis"!

  Fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Har varit här inne och kikat ett par gånger och kan bara säga jisses vilken förändring och ett så vackert hem.

  -Linda

  SvaraRadera
 6. Vilken skillnad! Supersnyggt!

  SvaraRadera
 7. Wow, vilket lyft!! Bra tänkt och bra jobbat.
  Kul när man kommer ihåg att ta förebilder också innan man sätter igång och jobbar. Före/efter-bilder gillar jag. :)

  Ha det gott!

  SvaraRadera

Annonser: