tisdag 3 november 2009

Ett nytt alternativ!?

Tack för alla goda synpunkter och kommentarer! Vi satt länge igår och funderade, mätte, kände, stötte och blötte men inget beslut blev fattat.... Dock har vi en ny aspirant med i bilden. Vad tycker ni om den här lösningen med handfaten direkt när man kommer in följt av toan och sedan är våtdelen med walk-in shower och fristående badkar avgränsad med två 90cm väggar. I mitten av våtdelen har vi tänkt ställa en sittpuff med förvaring i då förvaringsskåpen inte ryms med denna lösning.

26 kommentarer:

 1. Ja, bästa lösningen hittills tror jag! Det blir säkert bra vilken ni än väljer. Den senaste versionen känns lyxig och välavvägd.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Detta var defenitivt den bästa lösningen. Smart att ha förvaringen i puffen. /Maria

  SvaraRadera
 3. supersnyggt absolut bästa lösningen

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Vilket lyx badrum det kommer att bli!!! Vårt pågående badrums projekt är NÅGOT mindre...:). Men i planerings stadiet så tar det kanske lika mycket tid - eller mer. Allt skall få plats fast på en liten yta. Lycka till!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Åh, vad härligt att planera badrum. Och vilket stort (vill också ha). Det jag tänker på efter att ha sett de olika förslagen och kommentarerna är främst två saker.
  - Utsikten från badkaret genom fönsterna kommer nog bli jättebra i detta sista förslaget (om man har huvudet åt rätt håll då =)).
  - Utnyttja de små väggarna till förvaring, gör inbyggda hyllplan som vetter mot handfatet. Där kan ni ha vikta handdukar, korgar med småprylar i mm mm.

  SvaraRadera
 6. Mmm, helt klart bästa förslaget hitills... från en liten tjej som följer din blogg regelbundet... ;p

  SvaraRadera
 7. Helt klart det bästa alternativet.

  SvaraRadera
 8. Absolut den finaste lösningen! Fantastisk planlösning som blir mysig utan massa med 'kludder' - men! - den gör ändå så att badrummet får en skön 'rymd'.

  btw, ni är grymma för det ni gjort hittills med huset!

  SvaraRadera
 9. Absolut, men varför inte badkaret i mitten och sittpuffen med förvaring vid väggen istället? Så har man ryggstöd om man vill sitta och hänga och prata med den som badar och den som badar har space? ;D

  SvaraRadera
 10. Det vart ju verkligen kanonbra! Den är utan tvekan den bästa lösningen!

  Tack för senast förresten, det glömde jag nog säga i SMSet!

  Kram!

  SvaraRadera
 11. Helt perfekt!!

  Kram Helene

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Håller med Sara om att ställa badkaret i mitten istället, mer förvaring utmed väggen! Måste oxå fråga vad ni använder för program när ni ritar? ska börja renovera vårt drömhuset ala 1800 tal och då kan det va bra att få kludda av sig alla ideer innan man pratar med arkitekten...
  Tack för en trevlig blogg!
  MVH;
  Petra

  SvaraRadera
 13. den här lösningen tycker jag känns bäst, fint med förvaringen mitt på golvet. Lycka till!
  /Katarina

  SvaraRadera
 14. Bästa lösningen, blir super fint.. Men det går inte att göra någon bra fin förvaring i väggarna mot själva "toa" delen??

  SvaraRadera
 15. Oh, jag gillar verkligen den här lösningen! Tycker dock att det är supersnyggt med fristående badkar. Kanske det skulle bli snyggt att ha badkaret ungefär där sittpuffen är i den här lösningen. På så sått kunde ni ju ha det svarta skåpet mot högerväggen också.

  Jag har så kul när jag läser din blogg, lycka till med allt,
  Signe

  SvaraRadera
 16. Den här lösningen gillar jag!
  Skulle det inte gå att ha nån sorts förvaringsskåp som är väldigt grunda på dom två 90-väggarna, mot handfatsdelen?
  Vi har i vårt övre badrum använt överskåp för kök, skruvat fast dom i väggen och lagt stödben under och en skiva ovanpå, samt spegel ovanför. Finns bilder i min blogg.

  Grattis till nomineringen!!
  Kram Ann-Christine

  SvaraRadera
 17. Åh vad fint! Och det känns riktigt lyxigt med "eget" bad och duschrum innanför! Jag tycker att sittpuffen i mitten känns jättebra, perfekt att lägga alla saker på när man ska duscha vilket man ju gör oftast.

  o så avlutar jag med den kommentar man inte vill ha när man frågar om råd: Hur ni än gör så kommer det blir så himlans fint! =)

  SvaraRadera
 18. varför inte göra 90 cm väggarna av förvaringsskåp???

  förvaring måste man ha i MASSOR annars blir man tokig...

  helt okej med en toadel och en våtdel

  tänk på att kanske göra toadelen mindre och mer mysig och våtdelen mer öppen och rymlig där man "flaxar" med handdukar...

  /m

  SvaraRadera
 19. Helt klart bästa lösningen om någon skulle fråga mig! ;-)
  Fast aningen lite förvaring förstås, kan det inte rymmas förvaring på väggbiten alldeles till höger om dörren? Typ ett väldigt grunt linneskåp?

  SvaraRadera
 20. Jag gillar den sista lösningen jätte mkt! Gillar att badkaret inte står mitt i rummet så att man känner sig lite trygg där man ligger.
  /Anna Uppsala

  SvaraRadera
 21. Ja men det där var ju bara så snyggt! Klockrent :-)

  SvaraRadera
 22. En liten fråga bara: Har ni tänkt om när det gäller planlösningen för er ombyggnad? (Jag som älskar planlösningar har förstås noterat att det inte finns två fönster på samma vägg i badrummet på er planritning.)

  SvaraRadera
 23. Oh my gooood, så jätte jättefint ni har planerat det!!! Helt underbart! Smart att ha kroppstvätten lite separerad från toalett och handfat... Ni är ju helt otroligt duktiga!!!!
  Ska bli så vansinnig spännande att få se när det är klart!
  kramar, Marita

  SvaraRadera
 24. Love this bathroom. You've done a brilliant job!

  SvaraRadera
 25. hej hej =0)

  Är lite nyfiken på vilket program ni har använt för att rita upp ert badrum. Tack på för hand.
  Tycker väldigt mycket om din blogg

  kram kajsa

  SvaraRadera

Annonser: