söndag 29 april 2012

Hemma hos Jakob Nylund


Lite söndagstittgodis i form av bilder från fotografen Jakob Nylunds eget hem. En harmonisk helhet med många vackra detaljer där jag dras lite extra till lamporna och fiskbensparketten.Så är ni sugna på lite söndagsförströelse så kan jag varmt rekommendera er att kika in på Jakobs blogg där ni förutom fler bilder på hans hem hittar ett hav av fängslande bilder från bland annat bröllop. Jag blev sittande en lååång stund, tack Jakob för vackra bilder!

Denna soliga söndag är det en ridtur, lunch hos mormor, ett besök på trädgårdsmässan och planeringsmiddag inför fjällstugebygget som står på schemat. Vad hittar ni på idag?

Translation: Photos shot by photographer Jakob Nylund from his own home. If you want to see more I'd recomend you to pay his blog Formconspiracy a visit.

6 kommentarer:

 1. Jag ska bygga stenmurar i våran trädgård! Vi har en bergstomt och MASSOR av sten. Det bästa och billigaste materialet att bygga i trädgården med. Jag kallmurar, alltså jag använder bara sten och jord när jag anlägger stenmurar, trappor, rabatter etc. Jättekul, enkelt, billigt och assnyggt!

  SvaraRadera
 2. Fotbollsträning, fix i trädgården och träning står på dagens agenda :) Stort tack bloggtipset! Hängde där en låååång stund jag också :) Vilka vackra och stämningsfulla foton. Önskar dig och din familj en riktigt härlig Valborg. Hälsningar Lisa

  SvaraRadera
 3. Underbart! Skulle kunna flytta in direkt!
  / En glad rabattfixare

  SvaraRadera
 4. Wow vilka bilder, verkligen inspirerande!

  SvaraRadera
 5. Tittar in och önskar dig en jätte fin Valborg! Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig och inspirerande blogg!

  SvaraRadera

Annonser: