måndag 16 juli 2012

På mitt linneskåp


Uppe på linneskåpet i övre hallen når inte lille W med sina nyfikna fingrar och det är i dagsläget det enda ställe i huset som mitt piff får vara i fred. Ylva Skarp fångade mitt hjärta med sin kalligrafi för flera år sedan och jag är minst lika kär än! De toksnygga och tänkvärda printen i lättplacerat A5 format finns hos Umeås stolthet Creative Lounge. Även doftljuset från L:A bruket med underbart fräsch och somrig doft av Grapefrukt kommer därifrån. Rumsgranen har jag stoppat ner i en jutepåse från H&M Home, gjutjärnsljusstaken kommer från en nu nedlagd webshop, krokodil Schleich, & tecken gåva, dörrskylt Byggfabriken och den tukosa fönsterkarmen är original från vårt hus. Oerhört kul att ha kvar som ett minne!

Tänk när jag kan börja ha pynt framme i fönstren, på hallmöbeln, sängbordet och på rumsbordet. Åh va kul det ska bli! Men tills dess är det höga linneskåpet är min frizon!

8 kommentarer:

 1. Känner igen mig =) Va fint du har hemma hos dig. Det är en fröjd att få följa erat arbete. Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Hehe, ja de där små "fimsingarna" känner jag också igen. Fint du gjort på linneskåpet!

  Kram Sofie

  SvaraRadera
 3. Tur att du får fixa lite på linneskåpet! Det är verkligen hur mysigt som helst :) jag funderar att köpa ett doftljus från la bruket, luktar det mycket när det är tänt? Allt från deras serie luktar så gott :)

  SvaraRadera
 4. Så snyggt! Kul att hitta din blogg, måste läsa mer nu!
  Flyttade från Umeå till Skåne för tre år sen, alltid kul att finna fina bloggar därifrån!
  Ha det bra
  Hälsningar Camilla

  SvaraRadera
 5. Härligt att ha ett ställe där barnen inte når och där man kan ha fina grejer i fred! I vårt hem håller vi på o renoverar överallt men sen, när vi är färdiga vill jag ha nåt högre skåp där jag kan pynta fint i fred för klåiga små fingrar :)

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig samling av vackra saker! En sån där dörrskylt skulle jag också bra gärna vilja ha.

  SvaraRadera

Annonser: