måndag 19 november 2012

Ses vi på onsdag?


Bloggen fick sig en liten minisemester medan jag och mina kära systrar ägnat oss åt fyra dagars intensivt shoppande och turistande i London. En välbehövlig och jättemysig liten break från vardagen och mörkret! Eftersom vi flög med SAS så hann vi bli lite smånervösa men det gick ju vägen som tur var och vi bjöds dessutom på livesång utav världens gulligaste flygvärdinna under inflygningen. Måste erkänna att första tanken som slog mig var att det var en galning som kapat planet och men när jag insåg att det helt enkelt bara var en kvinna som bjöd på sig själv och sjöng Bette Middlers Glory of Love så började tårarna rinna och jag tror inte att ett öga var torrt i planet! Tänk så underbart livet skulle vara om fler vågade bjuda på sig själva!

Ska försöka mig på en liten London-sammanfattning här på bloggen snart och berätta var man t ex kan hitta sådana här fina tryckbokstäver men det får vänta för just nu ska jag fixa ihop det sista inför startskottet på årets adventskalender som går av stapeln här på bloggen i morgon!  

Är du sugen på att komma på min shoppingkväll på Kii på onsdag så finns fortfarande chansen att anmäla dig. Vore superkul att ses! Maila mig på itsahouse@hotmail.com

7 kommentarer:

 1. Å, önskar att jag bodde i Umeå ännu! vill så gärna komma på onsdag :) Hoppas ni får en kul kväll. Skönt med semester i mörkret!
  /s

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Välkommen hem :) Har sett alla fina bilderna på instagram och ser fram emot att få se mer här också!
  Spännande med årets julkalender. Kan tänka mig att du har en hel del fint att bjuda på även i år!
  Kram Vanja.

  SvaraRadera
 3. Såna vill jag ha!!! Tell me where! Åker till London i december!

  SvaraRadera
 4. Ser fram emot attt få se dina bilder från London, skulle själv vilja åka o julshoppa där. Väntar med spänning på årets julkalender som julafton varje dag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Hej,

  Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

  Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

  Mvh
  Besökstoppen

  SvaraRadera
 6. Älskar London! ser fram emot att få läsa mer om er resa!

  kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Önskar jag också kunde åka till London i ett par dagar med familjen. Får bara hoppas att en flygplanskapare inte bjuder på sig själv....lol

  SvaraRadera

Annonser: