tisdag 13 november 2012

Fint med glasburkar!


Har ni tänkt på hur mycket fint man kan använda uttjänta gamla glasburkar till? Som bostad åt nötter, popcorn, müssli, mjöl, saffransskorpor och andra torrvaror, att servera dryck ur med ett dekorativt sugrör eller som förvaring av värmeljus för att nämma några. Norska Catherine har gjort det här enkla men oerhört effektfulla stillebenet av en trio glasburkar tillsammans med ett gäng kottar, kvistar & ljus. Ett snöre runt toppen ger ett mer bearbetat intryck. Enkelt, billigt och toksnyggt! 

Näe nu är det bäst att jag börjar packa väskan. I morgon efter jobbet drar jag och mina systrar på långweekend till London. Tar lite semester från bloggen men på Instagram kan ni följa med på resan!  

9 kommentarer:

 1. Och bordet så också fint ut! Ha en riktigt bra resa. Shoppa loss😉!

  SvaraRadera
 2. Visst är det fint med glasburkar, året runt kan man förvandla dom lite efter årstider men speciellt julen passar dom perfekt.
  Ha en fin dag/Theres

  SvaraRadera
 3. Det bästa är ju att du alltid har glasburkar liggandes (i alla fall jag har det) så man har ju alltid någonting att dekorera eller dekorera med. Och håller med Tess om att de pasar som bäst till julen.

  SvaraRadera
 4. Mycket användbart och snyggt!

  SvaraRadera
 5. Superfint!
  Ha en toppenresa till London, hela familjen ska dit i mellandagarna och tar gärna emot lite tips på shopping och roliga aktiviteter.
  /Camilla

  SvaraRadera
 6. Så fint. Trevlig resa:)
  Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
 7. Verkligen påhittigt och snyggt! Här har jag sett ett par ställen som hängt ut glasburkar med ljus i träd utanför - väldigt fint.

  SvaraRadera

Annonser: